Oni koji su stavili novi firmware, da li ga se isplati uopce stavljati?
Ja sam jos na R1ED001 i sasvim mi je dobar pa me zanimaju misljenja onih koji ga imaju...![]()
hvala
proradilo je tako da sam kabel ustekao u drugi usb port, ponovo trazio driver i pokrenio update i sve radi za 5. soft vise nije skidao jer je ostao u cache-u, a update ide fino po 1%...Izvorno postao imatic
Oni koji su stavili novi firmware, da li ga se isplati uopce stavljati?
Ja sam jos na R1ED001 i sasvim mi je dobar pa me zanimaju misljenja onih koji ga imaju...![]()
hvala
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Iako su ispravili neke bugove (npr. onaj sa racunanjem velicine foldera Applications i Games), "dodali" su nove (npr. ovaj da vise ne rade igre i aplikacije instalirane na MS), a i cijela ta verzija mi se cini vise kao kozmeticka nadogradnja (dodali su neke nove animacije, video se vrti cak i u popisu...). Po meni, ako ti ova R1ED001 dobro radi, nemas bas puno razloga za upgrade, barem prema trenutnom popisu ispravki u ovom novom R1GB001.Izvorno postao wildbabe
Izvorno postao ravilov
Navodno se jos spominje promjena u vidu onih ikona kada se ude u meni, da onda pulsiraju, nesto kao i na w800, k/D750...
Sve u svemu, hvala ti!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Da, to sam i mislio pod "nove animacije".Izvorno postao wildbabe
![]()
Skuzio sam jos dvije stvari u ovom novom softu:
- kad se stavi novija verzija vec postojece Java aplikacije/igre, mob vise ne pita gdje da spremi (ovo nisam siguran, ali mislim da me prije uvijek pitao)
- u kameri, pritisak na one dvije tipke iznad ekrana ne prebacuju odmah na sljedecu stavku, nego prvo prikaze trenutnu (npr. tipka "dolje" tj. lijevo, Shoot mode: ako je odabrano Normal, pritisak na tipku ne prebacuje odmah na BestPic, nego prikaze Normal, dakle za BestPic treba dva pritiska).
na na "R1ED001" ne pita da li da spremi u memo telefona ili na memo stick (ako si na to mislio), ali pita da li da spremi u "igrice" il "programi"...Izvorno postao ravilov
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mislio sam na ovo drugo. I stara i nova verzija igre i aplikacije automatski sprema na MS ako ga ima, inace u mobitel.Izvorno postao Ico
![]()
Pozdrav svima,
došao sam u posjed nove igračke - K800i i pokušao napraviti update firmware-a no međutim došao sam do problema. Instalirao sam SEUS skinut sa SE stranice i prilikom pokretanja istog dobivam poruku "could not locate java virtual machine" i nemogućnost daljnjeg rada. Skinuo najnoviju verziju jave no do promjena nije došlo. Malo googlao no nisam našao rješenje.
Svaka pomoć dobrodošla...
- K800i, V3 BLACK
- SE8615BXXH1097, R374_G_0E.42.08R_reflash
- 7MB free, video recording, java upload, funlight ect.
Probaj tocno slijediti proceduru opisanu ovdje.
Imam jedno pitanje pa se nadam da će mi netko odgovorit na njega!Utipkavanjem > * < < * < * na K800i otvara mi se SERVIS!
Zatim biram " Servisni testovi" te mi se otvaraju razni servisi kao npr. mikrofon,zvučnik,vibra... No ono što mene zanima je,ja odaberem ZVUČNIK
i pokušam ga pojačati do kraja što mi i uspije ali kod izlaska van odmah mi se to
poništi i vraća na prijašnju razinu zvuka,koja je negdje na pola! Isti slučaj je i sa SLUŠALICOM koja je isto pojačana negdje do pola a htio bi da bude jače jer slab mi je nekako zvuk na zvučniku ali i na slušalici,unatoč tome što je sve do kraja pojačano
u normalnom radu!
Da li je to normalno,te da li se uopće u tom Servisu može šta promjeniti???
Mislim da tamo nemožeš pojačati jer ti to samo testira da li sve normalno radi... Samo pojačaj u postavkama a ne u Servisnom meniju...
Meni se čuje isto... odi u Datoteke -> glazba i tamo nađi melodiju SonyEricsson (midi fajl) i pusta ga... meni je sve normalno... a sve mi je pojačano do maksimuma...
Ma moglo bi se jače čuti... meni je mob dosta tih, pogotovo dok razgovram pa stavim na "valjnjski" zvučnik...
Ali dobro... jedino se na to budim kod moba, sve ostalo je OK...
što je to firmware i overview ?![]()
Oglas:mlad,lijep,pametni,dobro situirani dečko,najboljih godina,imam vikendicu i kuću na moru,posjedujem vlastiti auto.Ne tražim ništa samo se hvalim.
Napravio update preko SEUS-a i sad kad idem u direktorij games ili aplications samo kaze "Radnja nije uspjela" ili na eng. "Operation failed"![]()
Ima ko kakvu ideju kako to rijesiti?
Ne mogu pristupiti folderima igre i aplikacije niti instalirati midlete.. Bilo kakva radnja javlja "Operation failed"
pa instaliraj ponovo igre ili aplikacije
iPhone 5s 16 GB
Pa napisao sam gore da nece instalirati midlete (igre, aplikacije)
A onda je to bed... možda da probaš instalirati nazad stariju verziju softa...![]()
Bookmarks