Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 35 od 35
    Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nikad u životu nisam kupio igru koja je original , a inače kažem igre , igrice mi zvuči nekako blesavo

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada ne ukljucim mozak kazem igrice a inace ih zovem igre. Posto godisnje kupim svega 4 igre uglavnom kupujem originale i nije mi zao novaca za njih (makar su neke bezobrazno skupe - 500 kn za igru!).

Sa tom masovnom proizvodnjom igara i jednako masovnom kupnjom ljudi gube nekakvo postovanje prema igrama. Poludio sam kad mi je poznanik govorio da ima 250 igara za PS2 i da ih je presao tek 10-ak a bar 50 igara nije uopce igrao.

A netko tko ce kupiti jednu igru mjesecno sigurno ce ju preci i misliti bolje o njoj nego da ih kupi 25 mjesecno.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Kada ne ukljucim mozak kazem igrice a inace ih zovem igre. Posto godisnje kupim svega 4 igre uglavnom kupujem originale i nije mi zao novaca za njih (makar su neke bezobrazno skupe - 500 kn za igru!).

Sa tom masovnom proizvodnjom igara i jednako masovnom kupnjom ljudi gube nekakvo postovanje prema igrama. Poludio sam kad mi je poznanik govorio da ima 250 igara za PS2 i da ih je presao tek 10-ak a bar 50 igara nije uopce igrao.

A netko tko ce kupiti jednu igru mjesecno sigurno ce ju preci i misliti bolje o njoj nego da ih kupi 25 mjesecno.

ja isto tako kupim nekoliko (3-4 ) igre godišnje , ali za razliku od tebe ja kupim piratske . mislim da treba kupovat samo igre koje ti stvarno trebaju , a ne svaku igru koja se pojavi u časopisu . to je samo moje mišljenje . ja sam malo čudan u vezi s odabirom igara , jer ja više volim igre koje su nekoliko godina stare , nego ove aktualne

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nekad kupim original,ali samo onu za koju znam da valja, da će dugo trajat i da ću je i nakon 2 godine moći igrat.Najčešće je to PES

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

igre

Dok sam zivio vani igre su se kupovale. Sad kad sam doma nemam ni postenu internetsku vezu a kamoli para za kupovanje. Izguglam besplatne igre online i ubijem malo vremena i to je to.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sam počeo kupovati originale, i to preko neta jer je jeftinije.
    Jedan od glavmih razloga je igranje preko neta. Npr., ako hoću zaigrati igru online serveri su non stop puni igrača, i ima ih jako puno. Znači, uvijek se mogu priključiti i zabaviti.
    Kod neoriginalne igre to nije moguće. Čak ako neko i napravi neki piratski server, ne možeš u svako doba dana naći ekipu za odigrati.

Online igre su jedino za što bi i dao lovu. One traju i traju, i uvijek su "nove". Za ostalo mi ne pada napamet davat lovu...

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se s tobom- ali ja ne kupujem originale.
    Kupio sam samo par onih original igrica u Algoritmu (one po 60- ak kuna ).
    Igrice, od kad sam dobio amis flat, ne kupujem- skidam ih.
    Žao mi je dati parsto kuna za igricu koja mi možda dosadi.

Evo, npr. za cod2 (koji sad stalno igram prek neta) mi ne bi bilo žao dat pare za original. Ali već imam sprženi- pa je gotovo (ali imam original cd key, jest da mi je frend dao, ali...).

Žao mi je davat puno novaca (meni je parsto kuna puno- imam 15 godina i nisam baš neki štediša) na nešto što mogu nabavit besplatno (bez potrebe da tražim igricu po dućanima- tj. po Algoritmu).

A i nije mi žao developera i svih ostalih koji sudjeluju u izradi igrice (ili igre- meni je svejedno jel igra ili igrica- iako igrica zvuči dječje, makar dođe na istu stvar)- siguran sam da oni dobiju svoj novac kad odrade svoj dio.

I nije mi normalno kad netko razbije tipkovnicu ili miš ili joystick ili monitor () kad poživčani na nekoj igri. Ja sam strpljiva osoba, zato mi je ovo još čudnije.
    Znam tipa koji, kad nekog fula u cod2 (i taj ga ubije), baci miš u zid. Meni je to bolesno- ali opet znam da ima ljudi koji nisu strpljivi već su živčani i užive se.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    original igre preko Steama znaju biti po 10 dolara (cca 50 kn) ili hit po 30 dolara (cca 150 kn).
    Ako to nije jeftino onda neznam što je. Toliko može odvojiti čak i neki školarac ako skupi, iako treba mamu nagovoriti na kupovinu jer sve ide preko kreditne kartice.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo igram 3 igre na kompu, Call of Duty 2 (clan sam klana), Guild Wars (clan sam klana) i Battlefield 2, sve su kupljene orgigi, sve igram iskljucivo on-line,jednostavna razonoda sa frendovima u kasne nocne sate kada nemam nista pametnije za radit

Da bi kupovao igre i igrao ih single player ili slicno, jednostavno me ne privlaci.
    Igre bi jedino kupovao zbog multiplayera, i vecinom kupujem ako se dogovorimo da bi zajedno nas par uzelo neku igru i igralo

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    original igre preko Steama znaju biti po 10 dolara (cca 50 kn) ili hit po 30 dolara (cca 150 kn).
    Ako to nije jeftino onda neznam što je. Toliko može odvojiti čak i neki školarac ako skupi, iako treba mamu nagovoriti na kupovinu jer sve ide preko kreditne kartice.
    Nisam znao da se tako mogu kupiti.
    Reći ću mami da mi kupi .
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove