ja bi uzela samsung..meni je uvijek izgled bitniji... nije najbitniji ali je bitan
nemoj opet protiv motoroleIzvorno postao sonyck
![]()
mislim da je neka druga greška u pitanju...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ja bi uzela samsung..meni je uvijek izgled bitniji... nije najbitniji ali je bitan
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa sad zavisi sta je njemu bitno?!
Ovako: nabrojat ću prednosti i mane oba mobitela,pa ti odluči
MOTOROLA V360V
Prednosti:
262k boja-jako važno
utori za micro sd kartice
kamera je OK
dizajn je dobar-teško da će se
neki dio slomit
bluetooth
zvučnik je jako dobar
baterija
mp3
MANE
kratko video snimanje
formatiranje kartice
neke slike se zbog prevelike
veličine ne mogu otvoriti
iako je kamera ok,velika je razlika
od 1 megapixel
vanjski zaslon nije u boji
Zadnji uredio THE NO : 07-01-2007 u 12:26
SAMSUNG E720
PREDNOSTI:
1 megapixelna kamera
zaslon u 262k boja
90 MB-dovoljna memorija
mp3 reprodukcija
vanjski zaslon u 65k boja
dizajn-ljepši od motorole
vanjske tipke za muziku
boje u kojima se može uzeti(brončana,crna...)
MANE
za neke premala memorija
neproširiva memorija
prosječna baterija
bluetooth v1.1
To je to,ja bih radije uzeo samsunga.
Zadnji uredio THE NO : 07-01-2007 u 12:27
ovisi što je njemu potrebno, bilo bi dobro kad bi rekao što su njemu prioriteti...Izvorno postao zmija
ali ja, ko što sam i reko, bi kupio V360, zbog memo kartica...
@The NO: koristi tipku edit, a ne da "nabijaš" postove... s tim da prvi post uopće ne kužim. ajde ako su to prednsoti i mane oba mobitela, čemu onda ovaj drugi post.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prvi post su prednosti i mane od V360V,a drugi od E720,nije mi moglo sve stat u prvi post jer sam pisao vodravno,a ne okomito,sry,neće se ponovit.Izvorno postao Ico
pa mogo si pisati "vodaravno" ispalao bi možda preglednije nego ovako... a moglo ti je sve stati u jedan post... nema veze što si pisao "okomito"...Izvorno postao THE NO
Svima sorry na off...
Ako ti je prvi post za V360 onda mi neke stvari nisu jasne:
krivo, v360 ima VGA kameru (samsung ima 1mx kameru)1 megapixel kamera
ovbo nema nikakvog smisla, ako memorija može biti 1Mpx... ako se nevaram V360 ima cca 5-6MB interne memorije...iako je kamera ok,velika je razlika -ne proširiva memorija
od 1 megapixela
Bez uvrede, ali daj drugi put malo preglednije napiši post (prednosti , mane) i memorija nije u megapixelima...
Ma znam ja to sve,nego kad sam pisao vodoravno,onda su mi se neke specifikacije od samsunga spojile u motoroline,sad ću editirat,pa pogledaj.Izvorno postao Ico
ok hvala. ali to sve sto ste mi rekli uglavnom znam. i je...e me taj flat jer znam da mu je to mana.. al mislim da ce to ispast ovako ak bude sve ok... kupit cu samsung. pa kad mi dopizdi memorija mala memorija ili tak nest. i ak mi s e ne bude sviđo mislim da cu ga uvijek moc prodat i kupit neki drugi mob... mozda onda moto ali prvo samsung.
naravno ako mi onaj forumas javi. ako ne, kupujem v360 iduci tjedan...
hvala sto ste se trudili mi docarat ali mi niste dali nista novo osim onoga u cemu sam se i ja dvoumio osim osobnih preferncija da je moto ili samsung najbolji/ najgori.
vidio sam negdje da mu baterija traje max 2dana ??
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
moze tri bez problema uz normalno koristenje.preslusavanje mp3 i BT jako gutaju bateriju.
nisam kupio v360... naso sam na forumu za male pare odlican mob...
e1000 ima 3d sound (duplo jaci od ova 2 modela, 3g, i ta sranja.) i 3x veci ekran... samo mal joystick steka al dobro, naucio sam se kako radipa onda sve ok...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
ma jok...imo sam v360 kratko, i ne vidim sta ta kantica uopce vrijedi nesto...mislim bar meni mobitel mi je uzas za koristenje,i izgleda je katastrofa,ako bi samo zbog utora uzimao nemoj..rađe samsunga-nisam imao ovaj,ali jesam koristio e730 i mob je ful ok,jest da za taj novac kolko kosta recimo 730 ima po meni puno boljih modela..ali kamera je izgledala cisto ok,puno bolje nego na motoroli,a pretpostavljam da su kamere na 720 i 730 iste...em je dosta ljepsi,a tih 90tak mb je cist ok...osim naravno ako si bas zapeo,no na tebi je odluka
edit:nisam vidio zadnji post da si uzeo e1000... dobar izbor,jest da se motorola mogla nac za 400kn dok je ova e1000 skuplja..al fakat ekran je veci..kamera,crni,kartica, a jeb*a ocisti jojstick kolko god mozes i sretno
bio nekad oglas...
jel ima netko iskustva sa ciscenjem joysticka na e1000???
Imao sam v360 i e720,e sad motorola mi je bila bolja po funkcijama a samsung po izgledu e da su ugurali u samsunga motorolin softver bilo bi dobro![]()
ne bi se bas slozio s time da bi motorolin softver bio bolji.sto se tice brzine softvera,motorola jos mora puno uciti.samsung je tu na visem nivou.
Možda je motorolin soft sporiji od Samunga, ali je zato u nekim djelovima "napredniji"... Samsunag po meni ima dosta ograničenja...![]()
pa govorio sam samo o brzini.motorola tu zaostaje, ne samo za samsungom.
v630 ali imaš ga samo kupit preko vodafona jer su oni sve pokupili a vodafon baš i nije na dobrom glasu
Bookmarks