mislim da mora ic preko onog tajnog menija,dok sam ga ja imao tak sam ga pojaco
evo ljudi moji dragi, ja sam trazio po forumu ali nisan nasao sto me zanima...i zato vas pitam ako mi netko moze lipo objasnit ove stvari:
zelio bi pojacat vanjski zvucnik da se glasnije cuje dok zvoni (znaci dolazni poziv) i kad slusam mp3, i takodjer zelim pojacat zvuk u slusalicama....
znam da se to moze preko onog secret meni-a ali nebi zelio nesto sam sj****i , pa ako mi ko moze objasnit kako da napravim te tri stvari bija bi jaaaaaako zahvalan....
This one is dedicated to all the ravers in the nation...
mislim da mora ic preko onog tajnog menija,dok sam ga ja imao tak sam ga pojaco
ljudi moji, znam ja za taj tajni meni i kako doc do njega, ali ako mi netko moze TOCNO reci sto triban napravit, a ne mislin ovo mislin ono,probaj ono,probaj ovo...
ovako... utipkas *#8999*8378#, zatim 2 puta dvojku... (h/w test-postavke zvuka, zatim 9 (IIS normalno) i zatim odes pod Rx glasnoca, i pod razina 10 upises 0...to ti je maksimalna jacina zvucnika...a onda ostale razine isto tako mjenjas, imajuci na umu da...sto je manja cifra to ti je zvuk jaci...
inace,to ti je i tomot rekao![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
..da ali ima toga dosta ali kazes da pod razina 10 a ima ih samo 5 razina...
ima ih 10...dakle...once again...step by step...
1. ukucati *#8999*8378#
2.zatim uci u "H/W test"...iliti, pod brojem 2....
3.zatim uci u "Postavke zvuka", iliti opet broj 2...
4.zatim uci u "IIS normalno", iliti broj 9...
5.izabrati "Rx glasnoca"
6.pojavljuju se razine 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...pod razinu 10 upisati 0...a ovo ostalo ne trebate mjenjati, ili mjenjati po zelji...i to je to...
7.spremiti i izaci...
ja sam tako napravila kod sebe...i trebalo mi je dugo dok ne shvatim da sto je manja vrijednost to je jaci zvuk...
i sad dok sam ovo pisala, isla sam po mobitelu i 110% je da ima 10 razina a ne 5...
ovo je za mp3 player...i stvarno je puno jaci...a razlika se osjeti i kad se stave slusalice...dal to vrijedi i za pozive, ne znam...morat cete provjeriti...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
hvala svima na pomoci....mislim da je sad onako kako sam to zamisljao...pozdrav
kada pojacam zvuk na ovaj nacin , i sada kad se isljuci zvono i pustas video ono pital dali oces bez zvuka i video i kad odem na to ono opet bude zvuk maximalan jel to treba tako ili je nesto do moba
Ajd da se i ja nadovezem na istu teme, jel se to moze napraviti i sa x200? Ak moze, kako i jel postupak mozda isti???
Treba mi to zato sto je kvaliteta zvuka u slusalici poprilicno ubitacna, pa ako bi to mogao promijeniti???
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Slušajte i pomozite,VAŽNO JE : imam d600,kad me neko zove i kad ga gasim i palim,zvuk je normalan,al kad idem slušat mp3 ili gledat video ništa se ne ćuje,ne ćuje se ni kad otključavam ni poruka (SMS).Ako netko zna rješenje vratite na PM ili ovdje ili preko emaila,imate ga tu dole.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
da li netko zna za šta su ove druge razine znači: 1,2,3,4,5,6,7,8,9??
What else you gonna do on a saturday?
Moze li mi tko reci kako idu tvornicke postavke od glasnoca,ovo me stvarno pocelo nervirati.Kada pokrenem video u besumnom modu,zvuk ide na max a ne moze se smanjiti.Pozdrav.
Sony EricssonK850+Micro SD 2 gb:K800i+MS Micro 1 gb,W810i+MS Duo Pro 1 gb,T630
Samsung: D600E+MicroSD 512 mb,D500,E700
Nokia:6230i,3510i
ljudi jedno moje pitanje za e250 pojacavanje zvuka znam za onu sifru*#8999*8378# al kad to upisem nista se ne dogodi .unaprjed zahvaljujem
Dali Postoji Još Kakva Sifra Za Pojacavanje Ja Imam Samsung E 250 I Stvarno Me Zanima To Ako Može Neko Odgovorit Bio Bi Mu Zahvalan
Bookmarks