Biraj koji češ program..
Bok!!
Na znam kako da ovo drugačije nazovem, ali treba mi neki programčić koji bi snimao ono što se prikazuje na monitoru.... Npr. htio bih snimiti vožnju u NFS Carbonu....
I da, taj bi se "filmić" na kraju trebao moći pogledati u nekom normalnom formatu... .avi, .mpeg ili nekaj slično.....
Biraj koji češ program..
E to, hvala lijepa....![]()
koji si naso ?
ovaj prvi sve radi kak treba , jednostavan je , al nema fakin snimanja zvuka + ne snimi sliku kad je u pozadini neki video player pokrenut...
dajte nes bolje
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Evo da ne otvaran novu temu, meni bi triba neki jednotavni program za slikat destkop ili neki program, nesto takvo.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Evo nasa san na ovoj stranici iz 2. posta sve sta mi triba,hvala!
FORD FOCUS RS500
I like it!
hm.... nešto za snimit sliku ti je tipka "Print Screen" na tipkovnici....![]()
Ali što se ovih programa tiče, mene muče dvije stvari.. prva, kod nekih nema zvuka, ali našo sam neke koji imaju, ali druga, svi to snimaju nekako sporo...
To je više slideshow nego video, ja trebam nešto što bi izgledalo kao da sam s kamerom snimao monitor.....![]()
Probaj sa fraps-om, http://www.fraps.com/
Mislim da free verzija ima neka ograničenja trajanja snimke, ali možeš probati pa ako ti odgovara nađi si negdje crackanu verziju ;-)
Šta može Fraps snimati u Win okruženju, mislim da to nisam vidio dok sam ga imao...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa kaže da želi snimiti kako igra NFS Carbon, a fraps se inače koristi baš za takve stvari...![]()
Bookmarks