San Disk proizvodi kartice za sony(99% sigurno) tako da nema razlike izmedju te dve kartice!
kupujem karticu od 1gb...
i sad imam priliku kupit san disk pro duo 1gb jel se isplati to uzet il rađe trazit sony-evu
bio je negdje thread di su usporedili al ga ne mogu nac na search...
dakle san disk ona plava,takvu sam dobio s mobom od 64mb (k750) a bi uzo vecu,ovu od 1gb,al jedino mi smeta kad prelistavam slike na mobu slikane na max rezoluciji na kojoj jedino i slikam sporo se otvaraju i sporo listaju,da li je ona sony-eva brza,ili? jer strah me pomislit kolko bi cekao da napunim gigu slika na mobu...mnogo duze vremena da se listaju i otvaraju slike il? radili opcenito mob sporije onda ili je priblizno isto? hitno molim odgovor
bio nekad oglas...
San Disk proizvodi kartice za sony(99% sigurno) tako da nema razlike izmedju te dve kartice!
a zasto je sony-eva skuplja...gledao sam negdje je pisao da je san disk skuplja do 256mb negdje a ovo dalje sony skuplja za skoro 40% il tak nes...ljudi kazu da su sony-evu platili oko 484kn od giga...a san disk 300 i nesto.. san disk je ona plava, sony crna... znaci isplati se uzet..nema neke razlike ni u brzini ni kvaliteti?hvala na brzom odgovoru kresoml trebam danas znat
bio nekad oglas...
pa gle kad sam prije para dana kupio sony-evu Memory Stick Pro Duo High Speed, i nije mi kako treba radila pa sam zamjenio novu i prodao ju jeftino samo da je se rjesim jer su sony-evi stickovi totalna banana.Imam u k750i standardni SanDiskov od 64mb i nikakvih problema.sto jeftinije to bolje![]()
Ja sam uzeo 1Gb sandisc za cca. 230kn u Eurotradea, nisam primjetio da je sporija od orig. 64mb koju sam dobio s mobitelom. Ne kazem da mozda nije sporija, samo da redovnim koristenjem nisam to primjetio.
ovako...kupio sam oba,jedan ovaj san disk star 2i nes tjedna bez garancije cu vjerojatno frendu dat a sebi ostavit sony-ev star oko 3mjeseca s garancijom kod jednog clana foruma pa kaze ak ode da garancija nazovem za zamjenu...high speed...pa cemo vidjet ima li razlike uopce....napokon rjeseno sve(san disk dolazi za koj dan,sutra-preksutra)...osim ako mi preporucate koju da sebi ostavim?ak nema razlike sve super
bio nekad oglas...
Bookmarks