po 100. put
NE uzimat gotove konfiguracije u hg spotu
vise je skarta nego normalne opreme
rade si slozi sam komp
no ovako stvari stoje moj tetak je malo u nedoumici htio bi uzeti sad na akciji racunalo u hg spotu tj.jedno od ovih novih sto ih sad reklamiraju kao božična ponuda,on bi uzeo HGspot SP Plus Xmass koji ima Sempron 3200+,ram 512,hdd 80gb,Ge force 7300 le 128mb,lcd monitor,os windows xp home.Pa me zanima jel to sto kvalitetno tj.dali se negdje moze za bolje novce nabaviti bolji komp 4.899 kn.
po 100. put
NE uzimat gotove konfiguracije u hg spotu
vise je skarta nego normalne opreme
rade si slozi sam komp
nikada ne kupuj sastavljeno konfiguraciju.na ovoj adresi sastavi racunalo i uzivajhttp://217.14.221.177/EUWeb/Start.aspx?part=zag
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Slažem se sa jed2i,NE uzmati gotovu konfiguraciju od HGSPOT-a,nije bitno zasto
Ja više tamo ništa ne kupujem ni neću.
Kupi u Ve-milu,ja sam tamo kupila kompjuter i super radi 2 godine![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Izvorno postao RAUL
hvala na infromaciji valjda cemu se svidat.
Jos jednom svima hvala jer ja svojeg sam slago pa mu nisam znao bas najbolje preporucit
no kaj kazete na europatrade imaju li oni koju dobru ponudu
ne kupovat nigdje gotovu konfiguraciju, jer je to bezveze bacanja novce![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
i usput HG nije baš na dobrom glasu kod sastavljanja računala
You Hack me!
Ja sam prvi komp kupio u Hg-Spotu koji je tad bio neciji podrum, radi dan danas... nakon sto mi je prdnula grafulja, za neku simbolicnu cifru 100-200kn su mi dali duplo bolju i uz to bili max korektni...
Kakvi su danas nemam pojma, izbjegavam kupnju kod njih koliko mogu...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Cura je kupila prije 1,5god.složeni komp u hgspotu i komp je okIma AMD Semprom procesor,ATI grafičku i nVidia matičnu.....sve radi besprijekorno......
Nije baš preporuka kupovati sklopljene kompove,ja sam čul (al samo načul),da se navodno u te kompove ugrađuju rabljene komponente(od prije servisirane dijelove),e sad dal je to istina,nemam pojma.
Ja sam kupac u ve-milu več par godina(nisam imal problema),pa ti je moja preporuka,skokni tamo pogledaj si kaj imaju,i po mogučnosti kupi komp u dijelovima.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
zavisno koliko kome treba komp a sta je unutra to se moze provjeriti putem programa a tu je i garancija vidio sam puno slozenih konfa i nijedna nije sa starim djelovima slozena a mnogi korisnici su zadovoljni a iznimaka uvjek ima
http://www.dnif.de
i ja sam čula samo negativne komentare na njihova računala i općenito na uslugu zato izbjegavam kupnju kod njih. čuj... ispitaj i druge opcije. hvala bogu opcija ima.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja sam bio 3 godine na praksi tamo, nije lose...
You Hack me!
jel mozda kupuju dijelove NA KILE?????
a ne po komadu????
dok su radili u podrumu bili su dobri
sad su se pogangsterili malo i ugraduju skart
jedine dobre konfiguracije koje sam vidio bile su u linksu
iako ne preporucam kupnju gotove konfiguracije
rade slozis sam
Nikad nista dobro nije izaslo iz HG-shrota...![]()
Slozi si sam![]()
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
ne znam,nekako ni ja nemam povjerenja u hgspot. jedan frend ima već par godina njihov komp,sve ok,dok je drugom nakon 3 mjeseca riknula grafička (tadašnji 9600Pro). još su zafrkavali s jamstvom,zato što su gore bili Omega driveri,pa je sam zamijenio
a ona shema kad ti stave onu naljepnicu, za garanciju, nesmijes ju skinut a uvale ti 50 % losijih dijelova od onih kaj si narucio
al nije bed, dignes halabuku, spomenes inspektorat i ko bubice su, da viknes UZ NOGU poslagali bi se uz tebe
sigurno zato jer sve obavljaju legalno
moja preporuka je: drzi se linksa-nikad niko problema kod njih nije imao
ako nekaj rikne brzi servis imaju i za dan dva se sve sredi
i sam slozi svoju konfiguraciju
ta naljepnica je cisto zlo.. jer ne smijes prdnut bez njihovog dopustanja, pa tako ni vidjet kaj imas unutra.. ne kupovat u HG spotu..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
svi imaju dobra i losa iskustva s nekim pc shopovima, ja imam lose i to zivcirajuce lose iskustvo s ve-milom i ja mislim da se ne isplate kupovat gotove konfiguracije
Bookmarks