mislim da je o tome programu bilo rijeci...daje ti mogucnost pristupa mobitelu kakvu imas recimo preko p2k managera..kolicina memorije koju ces dobit sa tim nepotrebnim failovima je zanemariva!!Izvorno postao a.k.
I to je moguće.
Surfao sam malo na netu i naišao na to.
Program se zove DEbrander i s njim možete ''čistiti'' neke nepotrebne fileove na mobibtelu i dobivati više memorije. Treba ga poslati na mobitel bluetoothom ili možete USB-om. Izgleda da nije baš za L6 ali sam probao na mom starom V547 samo nisam imao toćan user name i password bez kojega se ne mogu brisati fileovi. Našao sam sada i trebalo bi biti
EMAIL/PAYPAL što je valjda USER NAME: ''engadget??
ACTIVATION NUMBER: ''1234567890??
Program sam uploadao TU
Javite jeli radi![]()
mislim da je o tome programu bilo rijeci...daje ti mogucnost pristupa mobitelu kakvu imas recimo preko p2k managera..kolicina memorije koju ces dobit sa tim nepotrebnim failovima je zanemariva!!Izvorno postao a.k.
Da, pisao sam ja o tome prosle godine, samo nisam mogao naći key.
S njim se mogu skinuti sve VFL gluposti sa moba bez flasha/flexa (ako imaš npr v525) pa iako to nije puno mjesta, ne moraš više trpiti to sranje.
E, da i A.K., reci sta je da radim sa jar.zip extenzijom? Da jednostavno ibrišem ono ".zip"? Ako ga samo odzipujem dobijem hrpu neupotrebljivih fajlova...![]()
Zadnji uredio Red_doG : 02-06-2006 u 23:49
skinio sam ga i ubacio u mob preko bluetootha. instalirao se i kad sam ga pokrenio kaže da moj model moba nije podržan. imam motorolu e1000.
Izvorno postao Red_doG
Koje zip, to ti je .jar i ubaci ga samo s Bluetoothom, s programom bluesoleil.
Ako neznaš kako se to radi pitaj.
Ubacio sam ga na mob preko bluetootha i radi (V550), ali kad pokušam osposobiti sve funkcije javlja da je invalid username/password.
I men ista stvar.Izvorno postao ginger_therock
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Neznam stvarno, tako piše da je to password i username. Probajte ako niste bez onih znakova.
Potražit ću još na netu pa ću javit...
Našao sam jedan program za to dobivanje memorije bluetoothom..
Uploadao sam ga na rapidshare a evo i LINK
Nisam testira još, ali sam malo listao i na mobitelu sam našao sve što ima skriveno.. Naprimjer startup zvuk i te stvari.. Čak se može i slati bilo koje datoteke s njim.. bar bi trebalo
Samo se instalira, vjerujem da znate kako i uđete u program..
Meni radi na L6, neznam za druge.. Nije mi tilo na E550, neznam zašto..
Javite ako vam ide..
koliko bi to trebalo oslobodit mjesta
ovaj iphone radi i na K800, pokazuje C: i E: ali vidim iste fileove kao i u My Phone Exploreru, nema onih zasticenih
iPhone 5s 16 GB
a.k. daj negdje drugdje uplodaj nes kenja rapidshare
aha.. Ima na modmymoto.com, samo se treba registrirati..
Evo i link
hm na v80 mi pise programska greska a koji je ovo tu gore prvi program ?
ccc ubi me nemogu nigdje naci tocno to....
Bookmarks