ti nikad mobove bez garancije ne uzimaš,ali ovdje se radi o p990,pa ćeš napraviti iznimku...znam da češ ga na kraju uzeti jer je prilika dobra+nisi ga imao..očekujem recenziju...
Da li se isplati dati SE K800, star mjesec dana, full oprema, garancija, kao nov + iPod nano 1gb, star 12 dana, full oprema, garancija za SE P990, star mjesec dana, kao nov, full oprema, ali bez garancije jer je kupljen vani?
Bom Chicka WahWah
ti nikad mobove bez garancije ne uzimaš,ali ovdje se radi o p990,pa ćeš napraviti iznimku...znam da češ ga na kraju uzeti jer je prilika dobra+nisi ga imao..očekujem recenziju...
Kaj bi ti napravio na mome mjestu, odnosno, da li bi pristao na zamjenu?
Bom Chicka WahWah
ja bi pristao,ipak je p990 mašina..jako rijedak,samo što nema garanciju,pa bi me to malo peckalo,ne znam,pogledaj mob,traži neko jamstvo od mj. dana...
ja bih..., odmah.
pa probaj 990ku da znamo na čemu smo.
jel možda lik oće 750ku i 100 eur?![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Mene isto malo grize zbog garancije, ali dosada sam imao P-eriju bez garancije pa nije nikada bilo problema i bili su vrlo pouzdani, pa se nadam da je i P990 takav...ajde, budem prihvatio zamjenu, danas bi mi se lik trebao javiti...
Bom Chicka WahWah
ak je ispravan ,ti si na dobitku..
Budem ga detaljno proučio i vidio da li sve funkcionira kak spada...jedino bateriju ne mogu provjeriti na licu mjesta, tak da je to banana, al valjda će biti OK...
Bom Chicka WahWah
Uzeo sam P990i...
Jest da mob nema garanciju, ali ima full opremu koja ide s njim i zbilja izgleda kao iz dućana, bez najmanje točkice na sebi...sad idem malo prčkat po njemu![]()
Bom Chicka WahWah
Čestitam na novom mobu (again)...
BTW: ja bi isto mijenjao... makar nema garanviju, ali po meni se isplati mijenjati... Jer je dosta bolji od K800...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Početni utisci su da se radi o odličnom mobu, jedino imam zamjerku što se tiče brzine, odnosno imam osjećaj da je dosta spor (ili je možda K800 bio jako brz)...
Bom Chicka WahWah
El možeš sve primljene poruke označi i odjednom ih obrisat? Neki su mi govorili da to neide...
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Možeš odjednom označiti sve primljene poruke i obrisati ih, sad sam provjerio...tko ti je rekao da se to ne može dao ti je krivu informaciju...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks