Tele2 pretplatnici imaju Tarifu 85, koja je čak jeftinija od Vruće tarife.
Ali nedostatak te tarife je što se tih 85 kuna mora potrošiti unutar Tele2 mreže, što je za mene neizvedivo, jer većinu poziva i dalje upućujem prema T-mobilu i VIP-u...
Da, bas tako, ma opcenito ja sam pretplatnik mobilnih mreza jos od 2002. i nikad nisam osjetio velike pogodnosti u odnosu na prepaid. Cak su na VIP-u bile jeftinije poruke na prepaidu u jednoj od tarifa. Jedino sto sam se toliko navikao na pretplatu da bonove vise nikad ne bih uzeo.
Tele2 pretplatnici imaju Tarifu 85, koja je čak jeftinija od Vruće tarife.
Ali nedostatak te tarife je što se tih 85 kuna mora potrošiti unutar Tele2 mreže, što je za mene neizvedivo, jer većinu poziva i dalje upućujem prema T-mobilu i VIP-u...
Dobro je za one koji su je uzeli do 28.2., oni mogu iskoristiti za sve mreze i za SMS-ove.
da rjesimo misteriju : ak kupim start paket teleta , jel dobijem 95 ili 145 kuna na racunu?
na teletovim stranicama pise 145..
fakat mi se neda mjenjat moj cca 7 godina star broj , a bome ni nosit dva mobitela odjednom , al nekak cu skombinirat to.
glupo mi je placat duplo veće cijene razgovora , a i poruke su mi skuplje.
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Dobiš 95 kuna i još 25 ako se registriraš.
145 kuna se dobivalo sa prvom serijom Bla Bla paketa koje više nema u prodaji (Tarifa 39).
Navodno ih se još može pronaći, ali nekako sumnjam... Ipak, prošlo je pola godine...
Ima ih jos za naci. Evo na njuzima je bila ponuda jucer ili prekjucer, i to vise komada.Izvorno postao frish-KI
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
zar se nedobije 100kn i 25kn za registraciju?Izvorno postao hrc777
Pardon, dobije se 100 kuna i 25 kn za registraciju.
http://www.tele2.hr/rates/services/
A pogledajte reklamu za vruću tarifu:
http://tele2.hr/static/tele2hr/HR-HR...UF_MICH_AN.wmv
Mate, mate, već je u nekoliko threadova ostavljen link za nju...
A ima li gdje ona reklama za Tele2 nogometni paket?
Slažem se s tobom i mislim da je tako nešto nelogično ... koliko mi je poznato većina korisnika mobitela vani ima pretplatu, to je za operatere nesumnjivo sigurniji izvor (stalnih) prihoda... kod nas je od jeseni 1999.g., kad je VIP uveo prepaid, krenulo drugim smjerom ...Izvorno postao JBT
Nije ovo za mene ...
Nadam se da će ga postavit uskoro,link je spreman ali datoteke još nema na serveru.Izvorno postao hrc777
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ETNI_PAKET.mpg
Evo ispravnog linka:
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ETNI_PAKET.mpg
U biti sad radi i moj i tvoj link![]()
Od kad je pomaknut datum za prelazak na vruću tarifu na 31.12.
Vruća Tarifa
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pa sigurno su sad odnedavno produžili, ma uvijek će se to moći aktivirati. Neće je ukinuti dok je tomata.Izvorno postao Denis
Kako nitko nije updejtao temu, Vruća Tarifa se može aktivirati do 31.3.'07. (link)
A sad pitanje. Prešao sam sa preplate na prepaid, dobio zamjensku SIM karticu, kupio bon i poslao poruku za aktivaciju VT (i to 2 puta!). Nema odgovora da je aktivirana, ali sam na kraju dobio ovo:
"Preplatnici nisu u mogućnosti mjenjati tarifu putem sms poruke. Obratite se tele2 prodajnom mjestu..."
Zovem ih danas, kaže teta da je tarifa aktivirana. Ajd super, provjerim račun - nije skinulo 20kn![]()
...je imao tko sličan slučaj? Mislim, meni ne smeta da mi puste tih 20kn, ali me još više čudi što mi nisu niš rekli za podmirenje mjesećnih računa. Zvao sam ih više puta, rekao br tel i da sam prešao sa preplate, nitko ne spominje nepodmirene račune..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni su trebali naplatit 40 kuna za prelaz sa prepaida na postpaid.Kupio sam BS C 81 ZA 195 kn na pretplatu,ostavio stari broj,i u ugovoru je pisalo 40 kn da če mi naplatit,međutim ništa,prošla 4 računa još ništa,očito su zaboravili
Neznam što reći, prijelaz je bio jednostavan, teta je popunila zahtjev i sve obavila umjesto mene. Jedino su me zaje* što su mi iskopčali preplatu a da me nisu obavjestili telefonski (rekli da će me zvati iz SZK da me isključe i pošalju novi SIM). Tako sam bio tjedan dana bez broja al ajde.. Za besplatnu VT se isplatilo
Anyway, razlog je bio baš tih 12.5knUnlimiteda nema, na Vipu imam free sms a na teletu jeftino blablam. Ja zadovoljan
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
je istina je...ja sam na 85...ali ja trosim od 100 -150 kuna...nevidim smisao toga...samo vidim tu zrakarinu...
85 minuta je85+12=97....
e sad sto bi bilo da trosim 85 kuna na bla bla...
izracunaj....ispada isto.....
pa koji je onda smisao pretplate na Mućkama2????????????
sto meni nuda u M2 a da ja budem pretplatnik.???????
mozda onu sprdnju koju su mi poslali sa zadnjim racunom...da mi daju 5 posto jeftinije pozive prema 091 i 098 ovaj mjesec .....kao zato sto sam vjeran pretplatnik!!!!?????
Bookmarks