imo sam dosta motorola i sve su bile ODLIČNE nemam nikakvih zamjerki...sve su radile ko urica jako dobri mobovi s još boljim softwerima
koji od postojecih motorola vas je kao cjelinu ucinio najzadovoljnijim??![]()
eh eh eh....
imo sam dosta motorola i sve su bile ODLIČNE nemam nikakvih zamjerki...sve su radile ko urica jako dobri mobovi s još boljim softwerima
A KAJ SAD TI GLEDAS�
v360 je jedina motorola koju sam imao. Zapravo to mi je drugi mobitel uopce. Prvi je bio nokia 3310 koju sam vukao pet godina i bio savrseno zadovoljan s njom. Vjerojatno bi je i danas da nije crkla jer nikad nisam posebno patio na mobitele.
Uglavnom ucinila me "zadovoljnim" jer se moze puno prckat po njoj što opet nije prejednostavno tako da ima dosta izazova. Pogotovo u ranim danima kad je sve islo kroz seemove. Mobitel sam po sebi nije nista posebno za danasnje pojmove. Kamera je slaba kao i procesor (jedva da moze vrtit fliper) dok je orginalni soft katastrofa. Ali zbog dodatnih featura zbog kojih je uredjaj vise izazov a manje telefon ucinila me "zadovoljnim"![]()
Do sada sam ima par motorola.. hmm.. V547, E550(od brata) i sada L6..
Bio sam zadovoljan sa V547, samo ima malo memorije.. Tako da mi se nije i previše svidio.. A L6imam ga i sada.. Nažalost.. Živcira me.. prespor je, malo memorije, uglavnom nimalo zadovoljan..
evo ja sam dosada imao dvije motorole, v525 mi je bila prva. platio sam je kad sam je kupovao 1600 kuna, i onda je bila pravi zmaj od moba. eh onda sam ja zalutao na staru coma.fsb web stranicu, vidio sta se moze od nje postici, ucio o flashanju, i onacno negdje u gluho doba noci, odlucio se ja flashnut. nemozes vjerovat kak je to dobar filing kad ti tak nekaj uspije, a jos onda nije tak razvijeno to sve bilo.onda polako seem editing, i ostali moding, ljudi me pitaju kakav to mob imas, i cude se.fakat je to bio jeben mob, cak je imao bluetooth sto vecina tadasnjih mobova nije. i dao se dosta promijenit od orginal vodafone softa, samo sto nije bilo backupa, pa kad nekaj rikne k serviseru. i sad nedavno riknuo mi je flet kabel, neznam vec po koji put, a i maska je bila potrgana, tak da sve skupa popravak bi me doso 300 kn, a to mi se ne isplati kada kupim novu za te novce.uglavnom taj mob sam zavolio i bas je dobar. sada sam presao na v360, pogotovo sam snjom zadovoljan, isto se da dosta modat, i uglavnom ja to volim veoma radit, to mi je kao neki hobi. zato sam bas opet uzeo motorolu, i najvjerovatnije ce opet biti motorola.
POZDRAV CIJELOJ MOTO NACIJI!!!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
evo moj review
Prvo sam imao v300 (pred 2.5 godine) kada je to bio super mob,sada malo memorije nema bluetooth ostalo ok, bilo ju je relativno lako modati jer ste VI na forumu sve omogućili da bude jednostavno i jasno.
Onda sljedi v360(v) više manje ista stvar osim memorijske kartice pa sam ju koristio za slušanje glazbe i uz vašu i yuetovu pomoč mob je bio fantastičan mislim da je bila najbolja motorola koju sam imao mislim najviše mi je odgovarala.
Onda sljedi V3x kupio na crno 250 €, pogledam izgleda super,stavim MP loše, nema meni tipku pa problem s kraticama,nema na forumu skoro nista o njoj,a nakon kupovine je škripala kod otvaranja te ju je trebalo doslovno podmazat s uljem.
Sada nakon puno rada na njoj, sredio kratice, ubacio skinove, pojačao kameru za foto i video je ok mob.
Jedini p'ravi nedostatak je baterija, i zato sve vas koji će imati vremena i žvaca pročitaiti ovaj post a možda znate kako nabaviti jačui bateriju (BC70) za v3x javite molim vas.
...hm... ako čemo tako imo sam v525 v550 E1000 MPX220
v525-jako dobar mob u svoje vrijem x opcija jako dobra kamera plavizub nema mane osim malo memorije ali koji je mob tad imo puno memorije...
v550 jako slično s v525 tako da nemam šta reč osim jako dobar mob
E1000 slobodno mogu reči jedna od najboljih motorola ikada 3G UMTS utor za karticu...ma apsolutno sve soft jako dobar kamera ODLIČNA bezbroj opcija fleševa...3D stereo zvuk ma odličan mob jako mi je žao šta sam ga prodo čak si razmišljam da si ga ponovo kupim.....
i na kraju MPX220 moj prvi mob s windovsima na početku je bilo teško se naviknut ali nakon tjedan dana ok klokanja proca pa do svega sve je išlo ko zaliveno jedina mana je jako loša kamera al nema veze ionako je palim jednom goišnje tak da mi je svejedno
sve u svemu motorole su jako dobre ako je planiraš kupit kupi nečeš se razočarat
A KAJ SAD TI GLEDAS�
potpisujem
Imao sam v500, v525, v550, e1000.
v500/v525, sve koje sam dobio bile su pokvarene i morao sam ih popraviti, i to sam lako napravio.
Odlican mobitel za ono doba kada je on bio u modi. Samo malo memorije, ali i to se nekako 'pokrpat'.
Flashanjem na v600 dobijes mogucnost gledanja video klipova, a i mogo si cuda radit sa tom v525/v500
Slicno sa v550, samo sto nju flashas sa v620
E1000, zakon mobitel, najbolji mob koji sam ikad imao. Utor za kartice(jedino to ogranicenje do 512 Mb... al dobro je, i to je dovoljno, onaj tko nije zadovoljan nek uzme nesto novije)
3G, video pozivi... dvije kamere, slike odlicne...
Sa svima sam bio zadovoljan![]()
Zadnji uredio prof.Immortalis : 10-01-2007 u 12:05
jedini motorolin mob kojeg sam ja imo je v360v i bio sam sasvim zadovoljan sa njime . jedino sto sam modao na njemu je promjena softa , tj. stavio sam yuet 1.8 i jos sam malo mijenjao nesto na seemovima .
jako sam zadovoljan s tim mobitelom , i žao mi je što nemam još koji mobitel
Zadnji uredio T o m o T : 10-01-2007 u 22:26
Ja sam imao V525,mobitel je bio super,kamera je odlčna za VGA,imao je 5.5mb (u ono vrijeme dosta). I imao sam V3 koji mi je super za moddanje,ali ima malo memorije,lošu kameru i slabu bateriju.
L7, samo sam mu ubacio hot mix![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
v360 + 512mb + diabolic53 1.3
Jednostavno zakon mob
Prva i za sad jedina motorola mi je v360(nekada v)
Bio sam tako-tako zadovoljan s Vodaphone softom.
Pa je zadovoljstvo naglo poraslo nakon flashanja na originalni soft.
Pa je nedavno zadovoljstvo još više poraslo nakon Diabolica te na kraju s Yuet-om 1.8,
A vrh i odusevljenje je sve skupa doseglo danas kada sam po prvi puta prokljuvio editiranje seem-ova pa si podesio sve živo.
ja sad imam v1075 i to mi je prva motorola,a inače oduševljenem sam ovim mobitelima jer su mi najljepše dizajnirani i imaju puuuno funkcija, ovisi koji, i imaju jednostavan ali veoma dobar softver koji će zadovoljiti bilo kojeg korisnika...dobro,ova motorola v1075 je vodafoneova verzija e1070 ali nema veze.inače,ja volim imati dobar,moćan mob uza se,ali mogao sam imati nokiu n93,pa nisam kupio...a nije mi ni krivo...mislim šta motorolama fali??? u mojoj obiteli užoj i široj tata mi ima v3i,sestrična v360v a teta v525...i ja naravno...oduševila me v1075 jer iako nema ne znam infrared ili nešta drugo,ima 3G,video streaming i tako. POZDRAV SVIM MOTOROLERIMA![]()
(ps. motorole su zarazne kažem vam kod mene moji frendovi gotovi svi imaju hellomoto)
![]()
![]()
![]()
ja sam imao v3 i bio sam jako zadovoljan
1. v360v
2. e550
3. L6
4.V3
5. E1000
ostalo nije vrijedno spomena
imao sam ih dosta,jos od vadera i vecinom su bile ok ,ali je bilo i stvarno losih.
po meni je jedini nedostatak motorola previsoka cijena , a ostalo je sve na svom mjestu
eh ja sam zaboravio napisati a postavio sam takvo pitanje za sve motorolere...
...od motorola sam prvu imao mpx200 koji me jako znao nazivcirati i sto puta sam ga puko u zid kad me ubije u pojam ti njegovi windovsi....također prijjatelj po nickom sibir stari forumas kojeg nema vec duze vrijeme ovdje zbog toga sto je razbijo komp imao je u isto vrijeme kad i ja pa smo stavljali nove win i tak i uvijek je njegova radila super a moja s nekim errorima ....nikad nisam saznao koji je razlog tome ...al dobro bilo pa proslo...nakon toga dosla je nokia6600 cinila mi se zabavnom zbog symbiana ...al me to proslotj drzi me na neki nacinal nije mi se svidjelo zato sto je nokia...onda dolazi e1000 super mob dosta tezak sasvim ok ali me zivcirao djojstik zato sto mi je znao blokirat pa sam je prodao ...sad imam neki sugav mob nije vrijedno spomena al opet se zelim vratiti mpx-u bez obzira na sve cini mi se odlican mob bez kamere koja mi nije bas previse potrebna osim ponekad...u ekstremnim situacijana inace MOTOROLA POWER
odmah da cujem vasu preporuku koja motorola bi bila onak super mob malih dimenzija velikih performansi?????????
netko je napisao da je motorola preskupa, meni se cini da u odnose na samsunge i tak neke mobove koji nemaju bas neke funkcije a a imaju dosta visoku cijenu motorola je mob koji za svoje cijene ispunjava svoju vrijednost!!!
pozz svim motoforumasima!!!!
eh eh eh....
nije bitno koliko je tko koristio motorola! Bitno je to koliko se motorola može moddati i koliko je to zadovoljstvo ostalim članovima raditi! Ja mogu reći da sam koristio 95 % motorola i da sam nakon ovog postotka ostao fan i ne zelim jednu hvaliti a drugu ponižavati. Koristio sam prvu (na kojom sam sve naučio - v300 ) i mogu reći da nikad ni jednu motorolu neću usavršiti kao tu, ali sve su jednako dobre za hack (seem modding) i eventualno povećavanje memorije i ostale gluposti.
Ne želim ostati frajer kako većina misli, ali je jedno je sigurno! Volim moddati motorole, volim ih općenito, nisam umišljen, i pomoći ću svima oko motorola! Ja sam član koji je počeo sa glupom temom, ali sam sad član koji zna dosta toga i to svoje znanje želim podjeliti sa svima drugima! Dakle ljudi, PITAJTE SLOBODNO!!
Poštovanje, GoGs![]()
koliko vidim svi mi vlasnici motorola smo naše mobove modali na neki način ili na više načina , no na to se nemogu pohvalit vlasnici mobova nekog drugog proizvođača
A čuj to je relativno. Imam v360, platio sam ju 300 kn (tj. 291). Ionako sam namjeravao preći na Vip pretplatu, a taman je onda bila akcija za taj mob.
Sada, nakon pronalaska MP-a koji mi pase i modificiranja nekih sitnica imam savršeni mp3 player kojeg updateam preko winamp-a (kupio sam 512mb karticu za 100kn), odlican mobitel i sasvim solidan fotic (meni je VGA za zabiljezavanje nekog fora detalja sasvim dosta-za ostalo imam pravi uredjaj).
A sve za 300 kn. Ako to nije najbolji moguci omjer cijene i onoga kaj mobitel pruza, onda stvarno ne znam.
v360![]()
v300, v500 i v525 su TRIPLETSI, a v550 R376. tako da ti je bolja solucija v550 jer podržavaju skinove!
Bookmarks