Pogledaj u "176x220 skinovi" thread-u.Mada takvi skinovi zahtevaju podesavanje mma_ucp..
u diabolicu imaju oni lijepi skinovi 1x1 meni, e sad me zanima gdje bih mogao naci jos tih skinovi sa takvim menijem, ali da pasu na v360???
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Pogledaj u "176x220 skinovi" thread-u.Mada takvi skinovi zahtevaju podesavanje mma_ucp..
upravo je u tome stvar neznam kako napravit da paše mma_ucp
|\/|0T0r0La
ima samo pet ili sest, i od toga su 4 iz diabolica. jer zna netko kakav drugi link?
Probaj neki od ovih
http://rapidshare.com/files/10972651/1x1_skins.7z.html
sa mma converter-om i menu editorom mozete da editujete mma_ucp (/a/mobile/system)
e kompa hvala puno, skinovi su lijepi treba ih samo malo doraditi, najvise kaj se tice mma_ucp. ako imas jos kakvih slobodno postaj,ili vi drugi, hvala jos jednom.
kakvi su to skinovi . još se nisam susreo sa njima
to su ti skinovi kaj nemaju meni sa 3x4 ili 3x3 ikone neg jedna velika za svaku opciju, moras probat jebeno izgleda, najbolje icarbon.
ako nisi imao diabolicov mp na mobu probaj ga stavit, tamo su ti skinovi uredjeni do maksimuma, i neces pozalit, bar sto se izgleda tice.
meni kao soft nije , jer mi je yuet stabilniji i nekako drazi, ali zato diabolic ima jako dobar izgled. necemo vise offtopic.
da sad ne otvaram novi thd. Nikako da u v360 ubacim skinove.ako idem s skin managerom izbaci windows eror report cim ga pokrenem, ako idem s p2k comanderom ista stvar samo sto kasnije izbaci eror report. Koji program za ubacvanje preporucate a da nije onaj skiner4 moto jer me i taj zezo ?
P2K Tools
Imaš instalirane drivere ?
Bookmarks