Ja sam ga bio spojio kad ga pronađe staviš cd da instaliraš drajvere i sve šljaka normalno,koristi ga kao novi disk i možeš si prebacivat šta želiš s njega i na njega
Povezujem LG KG800 preko USB kabla, ukljucim LG contens bank i prilikom povezivanja jednostavno mi izbaci....initializing...please wait i nema dalje...
a kad idem c/p onda sve radi normalno
jel ima netko od vas slicnih problema?
Ja sam ga bio spojio kad ga pronađe staviš cd da instaliraš drajvere i sve šljaka normalno,koristi ga kao novi disk i možeš si prebacivat šta želiš s njega i na njega
Izvorno postao M A R I N
A jel si to uspio sa onim njegovim LG Contens Bank, ili ovako pod WIN samo?
Ako je netko osim mene imao slicnih problema, eto rjesenja
http://consumingexperience.blogspot....onnection.html
TDI macht Spass
provjeri drivere, firmware, kabel i postavke u kompu....
mene je cak firewall znao je***
pa ovo je mjesec dana stara tema, a i covjek je vec nasao odgovor![]()
Da napomenem da LG-jev software za PC u mnogim situacijama nije ni potreban...ja sam ga jednostavno spojio putem USB kabela na PC i prepoznao mi ga je kao vanjski disk i tako sam na njega i s njega prebacivao sadržaj putem copy/paste...
PC Software je potreban za stvari tipa prebacivanje imenika, stavljanje igrica i slično...![]()
Bom Chicka WahWah
Hmmm....ovako, ja sam se patio i patio dok nisam skuzio kako i sta,
sada skidam igrice i lupam ih na svoj LG Choco sve u sesnaest![]()
Ovako, da bi vam mob uopce imao konekciju sa compom preko
programa *LG Contents Bank* morate uraditi sljedece:
1.Postavke-->Spajanje-->Modem-->pa kada upita KORISTITE LI MODEM, odgovorite sa DA
2.Ukljucite program *LG Contents Bank* i spojite USB cabl sa mobom
3.U samom sucelju programa imate tipku CONNECT...i to je to...
Nije problem jeld...
Za igrice je nesto drugacija situacija,ove prve tri tocke napravite, nakon toga sljedece...
Odnosno prije ove tri tocke, napravite ovo:
u folderu gdje vam se nalazi program *LG Contents Bank* imate file config file...
Otvorite njega sa notepadom.
Tamo gdje pise EXIST_JAVA=Y upisite Y na kraju ako je upisano N!
Pod MODEL_NAME=KG800 upisite kao sto je ovdje upisano!
Otvorite sada LG Contenst program, ispod ikone za prijenos slika i mjuze pojavila se jos jedna ikona JAVA!
E ajmo dalje...trebate skinuti igricu za mob.Ima linkova pa skidajte..
1.U Folderu Contenst gdje vam je taj program, napravite jedan folder pod nazivom JAVA, jer odatle ce vam program downloadati igre...
2.Skinete igricu (koja treba sadrzavati *.jar i .jad file).
3.Notepadom otvorite .jad file i u zadnji red dodajte:
MIDletX-LG-Contents: KG800
4.Spojite mob sa compom (na nacin koji je prije objasnjen), odete na tipku java, odaberete igricu i stisnete tipku DOWNLOAD!
I to je to...pricekate da se download zavrsi, na mobu cete trebati potvrditi dvaput sa OK i to je to...
Jos jedna vazna stvar, kada spojite mob na ovaj nacin, niposto ga ne ZATVARAJTE, odnosno ne sklapajte mobitel, MORA ostati otvoren, tek nakon prijenosa ga mozete zaklopiti nakon sto zatvorite program LG Contenst...
Ak ima jos pitanja tu sam![]()
Ak ima jos pitanja tu sam[/QUOTE]
JA IMAM PITANJE:
vec danima kopam po net-u i nigdje da nadjem kako da stavim vise od 20 podataka u kalendar.
ne mogu vjerovati da ih ne stane vise od dvadeset! javlja mi out of memory!
gdje da pisem podsjetnike za npr. zubara i sl. naucila sam funkcionirati pomocu toga i sad sam izgubljena! pa ni rodjendani od uze obitelji i frendova mi ne stanu!!! a kamo li jos i podsjetnici!
DA LI RADIM NESTO KRIVO?
HEEEEEEEEEEEEEEELP!
imam problem!!
LG KG800, instalirao sam njegov software, spojio ga na racunalo i napravio sve sto je receno. ali zeza. u phone and modem optionsu na racunalu prepoznao mi je modem za lg, ali pise not present.
potvrdio sam taj isti modem na mobitelu, ali jednostavno nece da ga prepozna, iako ga imam i na kompjuteru u ikonama koje sam dobio. radi toga nece da me connectira, stalno govori da ukljucim modem a ja nemam pojma sta da vise radim. ako se netko razumije, neka mi objasni normalnim jezikom kako da nagovorim kompjuter da prepozna modem od mobitela. ponavljam, sve sam instalirao, upisao apn, spojio usb kabelom mobitel na racunalo. ukljucio se na internet..sve..
pomoc mi treba hitno
hvala unaprijed
za prebacivanje pjesama, slika i ostalog ti je dovoljno samo prispojit kabel
sa mobom i ako ti se ne pojavi autoplay u win xp udji u My Computer i vidit ces da ti je nova ikona dolje kao neki externi disc, otvoris dvoklikom i copy/paste, kao da kopiras bilo sto na kompu
a ako oces sa lg contest bank-om onda ovak:
1- prvo na mobu ides na postavke-spajanje-modem-da
2- ukljucis kabel
3- pokrenes lg contest bank
4- ides na tool-option- i odaberes serial port
5- stisnes dolje desno connect jednom, pa i drugi put ak te opet pita za port
i trebalo bi stimat
"bolje živjeti cijeli život kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi" (Bob Rock)
da li je netko skidao tonove za poruku na lg Coko?? jer ove 4 (bar ih toliko ja imam) su dosta tihe i kad ih pojačam, a i nisu baš nešt. ak je , zanima me od kud?? a i nema opciju stavljanja nekih drugih melodija, npr.mp3 pjesama kao zvono poruke.ili ja to neznam složit![]()
'' Ovako, da bi vam mob uopce imao konekciju sa compom preko
programa *LG Contents Bank* morate uraditi sljedece:
1.Postavke-->Spajanje-->Modem-->pa kada upita KORISTITE LI MODEM, odgovorite sa DA
2.Ukljucite program *LG Contents Bank* i spojite USB cabl sa mobom
3.U samom sucelju programa imate tipku CONNECT...i to je to...''
Sve navedeno sam napravila ali kad stisnem connect on se pokuša povezat i za par sekundi mi izbaci ''timeout'' i neće. poprilično se dugo patim s tim pa ko netko može pomoći.... hvala
http://consumingexperience.blogspot....onnection.html
ja dok sam radio to, radio sam kao što piše na ovoj stranici.. pa sretno ti bilo![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
da pocnen....instalira san sve one programe sa cd-a i kad pokrenen "LG Contents Bank" i iden kliknit "conect" javi mi poruku "Other application used this port. Failed to open (broj) port".. jel netko mozda zna o cemu je rijec i kako to rijesit??
Jesi probao pročitati ovu temu i upute na linkovima koji su u njoj postavljeni?
procita san to i nije mi nista pomoglo...kolko san ja svatija, zna se da postoji taj problem al ga nitko ne zna rijesit jer je kao komplicirano i niko se ne zeli petljat u tu....kako ja nisan bas neki poznavatelj tehnologije, triba bi mi neka pomoc?? jel ti znas mozda o cemu se tu radi??
Nisam ni ja skužio ali kad se meni to javilo sa C3300 samo sam ukopčao COM port kabel na COM1 i radio preko njega jer me za poruka greške počela živcirati naveliko.
Probaj restart kompa ili deinstaliraj LG mobile phone modem pa ga instaliraj opet i onda probaj ponovo.Drugo više ništa nažalost neznam jer nemam taj telefon dostupan za isprobavanje.
u divice menageru pogledaj na kojem PORTU ti se mobitel nalazi i u programu namjesti taj port
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Jesi li na mobitelu aktivirao u postavkama->spajanje->modem->da ? Pitam , da nisi možda to slučajno zaboravio![]()
Ovako probao sam instalirati već 10-tak igrica i svaku instaliram ali kad je pokrećem kaže mi " ovaj midlet nije moguće instancirati"![]()
![]()
Bookmarks