hmmm sad i mene zanima.25.11.dobila sam poruku da ce mi u slijedeca 24 sata biti produzena aktivacija opcije.Uredno su skinuli 25 kuna...
sta je konacno s tom opcijom..da li ide dalje ili ne???
Ljudi ja 31.12. dobio poruku da mi sutra tj. 01.01. prestaje vaziti opcija simpa unlimited.
Onda sam poslao poruku za deaktivaciju opcije i opet za aktivaciju i nakon toga dobio odgovor da je mogu aktivirati tek kad mi prva aktivacija istekne.
onda sam jučer 01.01. opet poslao za aktivaciju i produžili su mi opciju za mjesec dana.![]()
hmmm sad i mene zanima.25.11.dobila sam poruku da ce mi u slijedeca 24 sata biti produzena aktivacija opcije.Uredno su skinuli 25 kuna...
sta je konacno s tom opcijom..da li ide dalje ili ne???
Dobio jutros poruku da unlimited više ne vrijedi.Izvorno postao konan1
opcija za one koji su aktivirali do 1.1.07 vridjedi do 31.1.07.. i to je to..
07.01.2007 15:37
Od: T-Mobile
Postovani, opcija Simpa Unlimited vam je prestala vrijediti.
Kratko i jasno![]()
al naovodno su najavili da ce opet biti nekih pogodnosti od kraja ovog mjeseca.. i danas sam ceprkao po njihovom sajtu, al sam premamuran pa nemrem nis naci...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ne piše da će bit do kraja ovog mjeseca nego da u ovoj godini simpa korisnike očekuju daljnje pogodnosti, što je i logično, ali unlimited za 25kn teško.Izvorno postao Trapavi
Simpa ti&ja za 7 brojeva produzena do 31.3.2007.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-20-00-00.asp
Znaci ništa od unlimiteda za simpu???
Ma nabijem ih ja... kartica lezi u ladici zasad...
...also known as El'AnDrA...
ima tko kakvih novih saznanja o Simpa unlimited usluzi?
moja prijasanj kartica od simpe je u ladici.....bice me jos vode kao korisnikat-coma...hehheh
...also known as El'AnDrA...
Sve je već rečeno.
Ne postavljajte bedasta pitanja.
Dok se stanje ne promjeni ovo je
Ajde da podignem malo temu....dal postoji još ovo unlimited?
Ima kaj slično možda sada? Nisam previše pratio događanja na tome području...
Sada imas Simpa Ekipu. Prebacis se na Simpa Ekipu i mozes aktivirati akciju u kojoj jednokratno platis 20kn i do 31.1.2008. placas samo prvu minutu poziva. Dakle nakon minute pozivi unutar T-mobile mreze ti se ne naplacuju.
Detaljnije: http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Bookmarks