zappan nije jedini admin na forumu...
kad šta zaškripi tu je kolega gog koji se svakako razumije u VB
pitam zato jer nema zapana čovjek ima svog posla pa nek radi ali bilo bi dobro da netko od vas koji serazume u vBulletin da nam stave onaj qreplay i još ono što se traži u Što biste promjenili na forumu
zappan nije jedini admin na forumu...
kad šta zaškripi tu je kolega gog koji se svakako razumije u VB
Riječ je o opciji Quick replay koja nam već dugo nedostaje, a sve mi se čini da ju nećemo tako skoro dobiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Slažem se. svima nam fali ta opcija... Dajte nam sredite to nekako...Izvorno postao Sljaka
![]()
znam ja da su oni tu ali ko se još razumje u Vb neznam dobro sad znam (gog)Izvorno postao Inovator
bilo je nest price da se nema vremena i tako nest slicno, ako nema netko bar 5 min da nađe problem i riješi onda stvarno![]()
Mislim da će vbulletin trebati nadograditi na najnoviju verziju da bi quickreply "proradio", jer u trenutnoj verziji ne radi. Ja ne mogu napraviti upgrade vbulletina jer nemam pristup serveru, niti podatke za skidanje najnovije verzije vbulletina, jedina osoba koja to može napraviti je joker...
a na žalost, on je jako slabo aktivan na forumu. trebao bi ga netko cimnuti ko ga pozna i objasnit mu situaciju. mislim da mu to neće biti problem napraviti...Izvorno postao gog
![]()
pa onda javite jokeru nije valjda vama zgovcima broblem mu se javit...........
Evo, vratio se Quick Reply!![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala za Quick Reply!!
samo di je nestala mogućnost slike u potpisu? Bila je jedno vrijeme pa je sad opet nema... (mislim nije da mi to puno znači, i ovako sam bio protiv, samo pitam)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
slike nisu dozvoljene, isključio sam tu opciju koja se uključila instalacijom nove verzije.. promijenili su neke opcije kod potpisa pa je bilo potrebno podesiti iste..
Niste se trebali previše nadati, to neće zaživjeti... Ali to je dobro!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma te slike, više manje... ovako je preglednije...
Puno mi je bolje da je tu "brzi odgovor" nego te slike u potpisu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Lijepo sto se zappan potrudio![]()
hvala
e ovo nepišem s QR nisam se navikao........
to i ja kažem,,,,,,,, neka neka važno je da se vratio
ukoliko primjetite bugove, prijavite ih, obavezno
test brzog odgovora
Evo probao i sve radi normalno.Zahvaljujem zaslužnima.
Zadnji uredio sms freak : 08-01-2007 u 10:05 Razlog: dopuna nakon testa
test poslano u 9:07
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja nemam tih problema..
Bookmarks