ako nije tako onda je logicno da stavis rezu 220x176
Ako kuzis sta hocu reci
Da ti je 220 dijagonalno a 176 horizontala
Koja je preporučena slika kontakta za K750i? Pretpostavio sam da je 176x220 pa sam sve slike resizao na tu veličinu, ali nije tj. ekran je u obliku okomitog pravokutnika te velicine, a prozor za sliku kontakta je vodoravan pravokutnik koji je uz to i mnogo manji. Znam da mogu smanjit 1024x768 na neku manju velicinu da bude otprilike prikladna, ali ako netko zna kolika je velicina tih slicica stavio bi tocnu. thnx.
Zadnji uredio cartmann : 11-01-2007 u 02:25
ako nije tako onda je logicno da stavis rezu 220x176
Ako kuzis sta hocu reci
Da ti je 220 dijagonalno a 176 horizontala
OPEL TEAM CROATIA
B.B.B. BJELOVAR
Kako si to utvrdio?
Pitam jer je i mene zanimalo koja je tocno velicina slike koju prikaze, ali nisam znao kako to "izmjeriri", pa sam se zadovoljio kompromisom od 170x170, iako su mi tako neke slike djelomicno malo "kockaste"...![]()
Da ne otvaram novi thread nastavit ću s pitanjima u ovom.
a) Kupio sam 1Gb memory stick duo, prikazuje mi, i u mobu i na comp.-u da ima cca. 950mb. Da li je to normalno ili bi morao prikazivati slobodnih 1024mb?
b) Da li postoji nacin da zastitim odredjeni folder od brisanja, konkretno folder "drugo" gdje mi se nalaze nove ikone, jer mi je danas cura skoro pobrisala "neke cudne slicice koje nicem ne sluze samo uzimaju memoriju".
c) postoji li nacin da precac koji vodi do walkmana (soft. w800) zamjenim za precac koji vodi do spiska (precaca), kao u orig. soft-u k750i?
d) trazim neki zvuk za sms poruku, nasao sam nekoliko njih koji mi odgovaraju ali su relativno tihi, postoji li neki odredjeni setup koji bi mogao izmiksati (jer nerijetko .wav pretvaram u .mp3) da dobijem jaci zvuk. Dizao sam kbs, ali nakon 128 ne cujem nikakvu razliku.
Hvala!![]()
a) normalno je
b) ne daj curi mob u ruke![]()
d) Bitrate nema nikakve veze sa glasnocom. Mozes ga dizati do besvijesti, zvuk ce biti jednako glasan. Trebas wav ucitati u neki audio editor i tamo poglasniti zvuk (ako se da).
BTW mislim da bi ipak trebao otvoriti novu temu (zasto "da ne otvaram novu"?). Ova je ocigledno namijenjena za pitanja vezana za sliku kontakata, pa je ovo sto si pitao offtopic.
Bookmarks