Mozes sa njim mnogo togakao npr. iTunes,video snimanje,prvi SW mod (automatsko zakljucavanje,produzeno trajanje baterije,pristup motorola sistemu preko jave...)...
pogledaj malo ovaj sajt pa ce ti biti jasnije
E kupio taj mob za male pare ...tj bar tak mislim ...Kupio od dedeka kaj prodaje mobitele..iz njemacke... 180kn s punjacem sve radi... jos u njemu kartica od 64mb... Sad me zanima me jel mob ok tj koje sve funkcije ima a da ja jos neznam....i Kolko bi mogo za njega dobit...?
Mozes sa njim mnogo togakao npr. iTunes,video snimanje,prvi SW mod (automatsko zakljucavanje,produzeno trajanje baterije,pristup motorola sistemu preko jave...)...
pogledaj malo ovaj sajt pa ce ti biti jasnije
Ok... vidim podosta...a kolko mu je cijena? tj kolko otprilike mogu dobit za njega?
pogledaj u oglasniku, bit će ti najlakše odredit normalnu cijenu
|\/|0T0r0La
E sad je sranje...posto sam poceo prckat i gledat po onoje398 stranici...odlucio stavit drugi monster___custom...Pa ne radi....Zapali se mob...pocetna slika i stalno se ekran pali i gasi ( svijetli bijelo) ... Na njemu je je bio ovaj soft R372_G_0E.20.95R.....A Ja stavio custom ...i sve radio kaj pise ...Stavio onaj neki R372....E sad trazim 42R-for-all MP (E398 ONLY) Mozda ga taj ozivi...ili vi znate bolji nacin....help!
Predostavljam da se flash-ovo sa nekim R373 MP-om?Da bi presao na R373 moras prvo da stavis 42R for all pa neki od tih MP-ova (imas uputstvo za to medju tutorialima)
Da sve ok sve znam al nigdje ga nema za skinut....linkovi ne rade....Pa ako znas link Postaj ga! Plz
Sve sto ti treba je na e398mod.com
http://www.e398mod.com/content/view/65/30/![]()
Pa stim Sam i prvo pokuso...i opet sam pokuso i sa RSD Lite 3.0 3 monster packa sa e398 stranice
zatim isto sa PST-Multi flash ...opet nista..
Na RSD lite na kraju javlja eror pri checkhsumu....a na PST nista ne javlja...
Ponavljam boatloader se dize ...boatloader je 07d0...jel mozda njega trebam promjenit?
Zatim probo nazat stavit _R372_G_0E.20.95R...i sa pst i rsd....Stisnem crveni gumb ..dize se boatloader..
Zatim probo stavit R372_G_0E209CR_reflash ...uopce ne reagira na paljenje!
HELP ....Sta sad da radim ...Trebam Vasu Mudrost![]()
Pa baterija je puna! Dalje....!
Pa ulazi u boot mode...stisnem * + # i komotno sve ispise.....mozda rep studio? ako da moze odmah neki link? ili link za monsterpack ...stock od motorole? HELP?!
repstudio ili P2K easy tool bilo koja verzija. obavi repair, i flashaj ga sa odgovarajućim flashom i to je to. Pazi samo jel imaš R373 ili R372.
I da, prvo flashaj sa stock moto flashom za e398, a onda skidaj bootloader i stavljaj ako hoćeš 42R for all flash (nadogradnja na R373 - iz e398 u ROKR E1)
Evo uspio sam s repstudiom... makar sam se namucio poslije jer se nije htio dic u boot mode...al na kraju je... pa se necu igrat sa E1 ROKR flashom...glavno da svijetli! Puno hvala decki !
dupli post - problemi sa netom![]()
Taj reflash je svima kojima sam ubacivao radio,mada mozes i probati sa celim 42R MP-om
http://www.supertrubka.com1.ru/moto/...2R_for_all.rar
samo pre ubacivanja ovog moras da uradis backup bluetooth adrese (kao sto pise u tutorialu) u slucaju da bude problema sa bluetooth-om (sto se vecini ljudi nedesava)
Evo probo jos jedamput ubacit 42r- sa e398 stranice... i radi....izgleda da nesto nije valjalo sa softom koji je bio na njemu... Uglavnom sve rijeseno !![]()
Bookmarks