Evo imam D750i vec jedno 2 god i u zadnje vrijeme mi kamera gubi boje i nece mi spremati slike,a foke i ostale stvari na kartici i na fonu nemogu otvoriti, neke mogu a neke se samo pojave crne i kao slika "image"
Par puta je ispao ali nista ozbiljno...
Jel bi stavljanje novog soft-a rijesilo stvar ili prelazim na novi fon? Inace kupljen u t-mobilu, CID 36..
Hvala
OPEL TEAM CROATIA
B.B.B. BJELOVAR
Probao sam ali mi svejedno kamera kao da je izgubila boju...
Mozda se nekaj otpojilo tranu ili ?
OPEL TEAM CROATIA
B.B.B. BJELOVAR
To se i meni događalo prije, ali kad bi reinstaliro soft sve bi se popravilo, no sad mi to više ne pali.
There are no shortcuts in evolution.
oooo BBBok susjede
Ma ja sam sad napravio master reset i nista... Sutra furam frendu da mi ubaci od W800i soft, to sam izbjegavao do zadnjeg casa, ali nista mi drugo ne preostaje...
OPEL TEAM CROATIA
B.B.B. BJELOVAR
Ne vjerujem da ćete problem riješiti novim softom!!!
Ja sam imao isti slučaj i ispostavilo se da je u pitanju bio flat kabel kamere!!!
Ako ne riješite problem flešanjem slobodno mi se javite,rado ću vam dati
adresu gdje i po kojoj cijeni možete kupiti flat kabel kamere (nažalost
ima ga samo par ljudi (trgovina) u Zagrebu.![]()
Tocno, rikno kabel od kamere, probao sam flashat ali bez uspjeha...
Di ima za kupiti... Hvala...
OPEL TEAM CROATIA
B.B.B. BJELOVAR
Nitko ? (10 znakova)
OPEL TEAM CROATIA
B.B.B. BJELOVAR
Eco od TITANA@ Simel,Fraterščica 18,Zagreb,01/3731-533
Mob.091/2501-651,....sigurno najjeftiniji u Zg i Hrvatskoj............alternativa DRADAR,Puževa ulica bb,Zagreb,neznam tel.....imaš na 988.
Flash ne pomaže
There are no shortcuts in evolution.
probaj ga rastavit pa malo bolja pritisnut kameru,imal sam ja takav problem na jednom SE uredaju
jednostavno kamera se "istrosila".procitajte na garanciji pise nesto da kamera s vremenom gubi kvalitetu i boje i da to ne spada u garanciju.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks