Najbolji opis je aukcijski posrednik. Tih 5 eura je poštarina (vjerojatno unutar države). Ako trguješ bez da znaš jezik, kupuješ mačka u vreči. Ljudi prodaju i postavljaju uvjete (tipa: šalju unutar države, a vani ne i sl.) i daju opis uređaja.
Kao prvo dobro večer!!!
Nisan zna di ću ovo stavit,pa evo odi...Bija san na e-bayu i vidia d500 za 60 eura + nešto 5 eura.Šta znači tih 5 eura i da li su to novi mobiteli ili korišteni,jel taj e-bay neki oglasnik?Molim da mi odgovorite...Tnx,pozdrav
Najbolji opis je aukcijski posrednik. Tih 5 eura je poštarina (vjerojatno unutar države). Ako trguješ bez da znaš jezik, kupuješ mačka u vreči. Ljudi prodaju i postavljaju uvjete (tipa: šalju unutar države, a vani ne i sl.) i daju opis uređaja.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Aha,znači to nisu novo-zapakirani mobiteli,jer sam naša korištenu 3650 za 21eur,pa mi je čudno ili 6260 za 50 eura.A jesu li djelovi za mob barem novi tamo????Izvorno postao MrBlc
Imaš i novih stvari nisu sve korištene to zavisi na koga naletiš![]()
Obicno ti pise da je nesto novo!
Inace E-Bay je odlicna stvar ,steta da ga nema u HR!![]()
Da, može se kupiti iz hr preko paypala. Kad bi smo imali e-bay.hr, imali bi vrlo suženi izbor, uglavnom samo iz hrvatske, a to već imamo na raznim oglasnicima, aukcijama itd.
Bookmarks