n70 ovaj najnoviji soft je bas brz... stariji su spori.. naravno da se da rjesiti, i staviti najnoviji.Izvorno postao hjerkic
n72 je naravno bolji mob.. ali je i cjena suplo veca.
Evo razmišljam o kupnji N70 ili N72, N70 mi je dobar, samo sam čuo da ima malo sporiji software, da li se to riješit stavljanjem novije verzije software-a ili nekako drugačije, ako se da ikako riješit? A mislio sam i o N72, ljepši mi je, a ima li još razlike između N70 i N72
n70 ovaj najnoviji soft je bas brz... stariji su spori.. naravno da se da rjesiti, i staviti najnoviji.Izvorno postao hjerkic
n72 je naravno bolji mob.. ali je i cjena suplo veca.
Onda ću vjerojatno uzet N70, samo mi je bilo to za software, da ne dam pare za mobitel a da bude sporiji od ovog sadašnjeg
Koliko vidim jeftiniji je N72 od N70
u HGspotu
NOKIA N70- 4.139kn
NOKIA N72- 3.762kn
- Red-Gsm.net -
To sam i ja vidio, samo da vidim kakve su cijene kod nas u BiH
koliko sam ja skuzio N70 i N72 su skroz isti telefoni,osim sta N70 ima kameru za video telefoniju i podrzava UMTS a N72 nema(ista stvar kao kod 6680 i 6681).Ne kuzim KHIDEG po cemu si ti zakljucio da je N72 bolji telefon???
A ima li N72 EDGE?
moj bed, previdio sam broj tel, mislio sam da se radi o necem drugome.Izvorno postao sfreak
prednosti n72:
jeftiniji - jer nema 2 kameru, koja se i tak one korsiti
noviji
po meni cak i ljepsi
prednost n70
2 kamera
dobrar softwer, vec je dosta vremena na trsizu pa se ispravljene mane i mogu reci da je dosta brz.
Je li između njih samo razlika u tome što nema N72 UMTS, a što se tiče software-a, ima li ikakvih problema
Pogledajte ovdje cijene N70 i N72 http://comunicare.ba/Cjenik.htm![]()
![]()
![]()
![]()
zahvaljujem na komentarima, ali molim da navedete osobne stavove...
osobno mi se više sviđa n72 po dizajnu, ali svi kažu da je n70 bolji iako je razlika u cijeni zanemariva (100kn)...
stoga vas molim ako je tko imao iskustva sa oba telefona da se izjasni
vrlo su slicni po funkcionalnosti,ali meni se osobno izgledom vise svidja n72.
O usporedbi N72 vs N70 se već pričalo... ali temu nemogu nać...![]()
Razlika je jedino u dizajnu, u tome što N70 ima prednju kameru (za video razgovore) i što N72 ima noviju verziju symbiana...![]()
E sad, da li želiš dati 100kn više za prednju kameru ili ušparati 100kn ako nemisliš koristiti video pozive...
Ja bi kupio N72 jer mi ta prednja kamera neznači ništa posebno, a N72 je malo teže vidjeti na ulici...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bila je jedna tema u kojoj se tip dvoumio između n70 i n72 i nije se mogo odlucit/neznam zasto)to su isti mobovi samo sto je jedan s s 2 a jedan s1 kamerom,uzeo bih n72 zato sto imavise kamera![]()
Mali ispravak, N70 ima više kamera (2) dok n72 ima manje kamera (1)...Izvorno postao sonyck
![]()
ma pusti kamere, N72 definitivno, odličan dizajn, funkcionalnost skoro ista, koji videopozivi, čovječe................
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Potpisujem.... bolje uzet novi i bolji model (osim što nema videopozic ali nema neku svrhu)Izvorno postao makiprodol
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
imam identicnu dilemu .
al cujem da je sve identicno osim sto n70 ima 2 kamere.
zanima me koji ima bolji display?
i dali se da normalno gledat filmove na njima.
zato sto sam cesto na vikendici bez dvd-a pa sma si mislio ubacit par filma unutra .
jel velika muka gledat film na mobu?
ipak si malo razmisljam da ipak kupim n72 jer ko zna mozda nisu bezveze izdali "istu verziju" moba 1g kasnije. mozda su ipak rtijesili neke mane sa n70 u n72...
bbrijem da cu ici u ducan i birat mob na eci peci pec![]()
i jel istina da mu treba po 5-10sekundi da udje u foldere dok se malo zakrci sa temama, programmima, slikama itd., i po 2-3 sekunde da prihvati naredbe itd?
![]()
Zadnji uredio MiniMe : 18-12-2006 u 01:28
Displeyi su im potpuno isti, ista rezolucija iste dimenzije...
Što se tiče gledanja filmova, ako gleda jedna osoba, ajde može proći ako je kraći filmić... ALi ako više ljudi gleda film koji traje koji sat na mobu, e to umara... To nebi baš preporučio...![]()
![]()
E sad, koliko mu treba da uđe u galeriju, je stvar koliko toga ti natrpaš u nju... nije baš 5-10 sekundi, ali nekih 3-5 je realno, pogotovo ako imaš dosta toga...
Što se tiče prihvaćanja naredbi, to je mob malo sporiji od "običnih" mobitela, i tu mu treba nekih sekunda ipo-2 da uđe u imenik, da prihvati neku tvoju naredbu i tako...![]()
Ali nakon nekog vremena se privikneš i onda ti to nesmeta...![]()
![]()
pogubio sam seIzvorno postao Ico
![]()
koja je caka u vipu n70 2490kn a u mobisu 3k i nes kn?
ak nagovorim staru mozda si ona uzme pretplatu pa ce mi usput uzet n73 za 2491kn :bunny:
A vjerojatno je caka da je mob brandiran... ili u najgorem slučaju da je zaključan na vip/t-mobile (ovisno kod koga kupuješ)... pa je zato jeftiniji...
a ako je soft brandan to se da rijesit sa novim origigi nokia fw upgradeom?
Meni se cini da najvjerojatnije nije zakljucan...
kad sam ja kupovao (i na kraju uzeo u t-scumu) njihovi su n70 bili 1300kn skuplji i nisu bili brandirani...
A ako i je mob zakljucan ti po nekom ZAKONU o potrosacu imas pravo traziti da ti ga besplatno otkljucaju![]()
A izmedu N70 i N72 probaj izabrat sam onog koji ti se cini cvrsci u ruci jer to i je tim mobitelima jedina mana a meni se cini da je n72 cvrsci....
i DA DALI TREBA UOPCE KOMENTIRAT CIJENE U MOBISU![]()
Po meni N72 ima malo premale tipke, pogotovo zadnji red.Dok se na N70 da malo bolje tipkati.Ali između ta 2 izabrao bi N72
Bookmarks