Tele2 je tvoj odabir...Tomato je neozbiljan operater i bolje ćeš se snaći sa Teletom 2![]()
Dakle odllučio sam da početkom 2007 godine promjenim operatera, sada sam na vipu i lova mi se troši abnormalno .....na bonovima sam ....
e sada ne znam kojeg operatera odabrat ?
tomato ili tele 2 ....
tomato ima bolju pokrivenost i jeftinije cijene ...ali me zanima da li će proširit uslugu ili će ostat ovakva kakva je ....
tele2 mi je nekako draži iako je cijena nešto skuplja osim vruće tarife ......i pokrivenost slaba .....ali daju naznake da će proširit uslugu .....
šta vi mislite i kakva su vaša iskustva .....
HVALA !
Tele2 je tvoj odabir...Tomato je neozbiljan operater i bolje ćeš se snaći sa Teletom 2![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja bi definitivno uzeo tele2, a ako nisi u zgu baš ti je svejedno za pokrivenost, a ako jesi nije ni u zgu loša. I po čemu to tomato ima jeftinije cijene? I ne, tomato neće nikad imat mms i gprs.Izvorno postao Ludacris
Zadnji uredio ojpi : 14-12-2006 u 22:45
u Zagrebu sam ....
Tele2... mms i gprs, a pokrivenost će povećati![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
jel to sigurno ili su to nagađanja ?Izvorno postao gLemon
ako prenesem broj ....jel kad zovem sa fiksne viče da je broj prenesen u drugu mrežu ? jel tak da ne ..
jel se mogu nakon recimo pola godine se vraiti na VIP ?
Izvorno postao Ludacris
odgovor na prvo pitanje: Pa trebali bi, jer npr. ovdje u zadru nekad uopće nema signala, nekad je slab, a nekad poruke pristignu nakon tri sata... ako žele biti konkurenti, a to žele onda hoće...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
kad prebacis broj on OSTAJE ISTI čak i predbroj ostane ak se ja ne varam.....Izvorno postao Ludacris
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ostaje i predbroj naravno.u svakom bi slucaju izabrao tele2.![]()
pa...tomato je vip...tako da i ne gubisd s nesto...ostace ti isti signal...Izvorno postao Ludacris
e sad neznam dlai se preko tomata moze placati parking?????
sto se tice MuĆki 2...tu ti je sve normalno...osim sto te cijelo vrijeme lažu...![]()
Tele2, pogotovo zbog jeftinijeg razgovora u inozemstvu![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne može parking preko tomata, i još jedna prednost za tele2. Sitnica, ali samo da napomenem. Na tomatu odma prvih 15 sekundi platiš 50lipa jer je obračunska jedinica 30 sekudni kad uspostaviš poziv pa tek onda 15.Izvorno postao revo
Tele2 vruća tarifa. Ako ćeš uspoređivati Tomato s Teletom, vruća tarifa ti daje puno više mogućnosti (parking, roaming, besplatni pozivi u SZK, obr. jedinica uvijek 15s), dok je Tomato samo sms i pozivi (zapravo samo probrani sms). Na tebi je samo da se nađeš u ova dva slučaja.
Kad zoveš sa fiksne, njoj je svejedno na koju mobilnu mrežu zvao i prilično sam siguran da neće ništa "vikati".Izvorno postao Ludacris
Na Vip se možeš vratiti nakon određenog vremena, mislim da je taj rok 6mj.
Tema slične tematike postoji već ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24302
ma ja sam za paradajz! pa samo šaltam kartice .....inače sa 098 nebi sišo nema šanse!
ali dobro mi dođe ovaj 092!![]()
mama ti sestra!
zašto? mislim da je čovjeku bitan argument...Izvorno postao FaberOSK
zašto? razlog?Izvorno postao zmija
Ja sam ti u tele 2 već više od godinu dana i stalno obećavaju USKORO mms ali još ništa.
tele 2
_
Ni tomato niti tele2, jer njihove usluge kako mms, gprs neće još dugo, dugo zablistati... ili vip ili t-mobile bi bio moj odabir!
evo da sam sebe citiram iz jedne prijašnje teme....tele2 ...vruća tarifa .... zbog toga što radi i van RH , zbog besplatne SZK (na paradajzu se plaća) , i obračunske jedinice 15 s odmah (ne početnih 30 kao na tomatu) i nade u bolje usluge koje tomato nema u planu ponuditi...
a i samim korištenjem tomata samo još više osnažujemo duopolista vip-a čiji zapravo i je tomato... i onda možemo i očekivat smanjenje cijena na vipu nikada....jer njihova politika i je vipovci koji želite jeftinije telefonirat ,imate tomato.....
tomato bi izabrao jedino da imam neki uređaj koji je kodiran na vip ... pa da ga nemoram otključavat i gubit garanciju...
Ako si u Zagrebu, onda je Tele 2 odabir... Ja odkad sam se prebacio smanjio sam racun sigurno jedno 30%, cemu dakako doprinosi i to što imam nekoliko cesce zvanih brojava na Teleu. I nisam imao nekih problem ni s porukama ni pozivima.. Sve funkcionira kak spada.. A sad kaj nemaju mms i gprs, i kaj im u SZK rade retardi.. To bu valjda doslo na bolje.. Ak mislis samo smsat i pricat, uzmi Tele.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
glas za tomato!
naravno, ako ne želite plaćati parking niti slati slije
nakon koju godinu simpanja, pa vipom vezana ugovorom na godinu..pa tri godine veze sa t-mobom, uz krš od 1 kune..
nakon čega odlučih da nikad više ni sa kim, osjećaj vezanosti i nezadovoljstva niti pod cijenu besplatnog aparata...
pa još kad su počeli tarifa ova, pa ona, pa promotivna akcija, pa anlimitid, pa fejvorit, 1 pa 2, pa 7 pa najdražih sedam, okreni, obrni..zakompliciraj..
daj mi nešto prosto jednostavno!!![]()
kombinacija nokie 6131 i tomato SIMa možda je malo smiješna, ali sam jaako zadovoljna![]()
nikad nikakvih problema, usluge SZK nisam ni u jednom trenutku zatrebala (koje se btw naplaćuju..ne sve, samo "zahtjevniji" zahtjevi
)
i što je najvžnije, jaaako sam skresala račun!
znam za milijun problemčića vezano uz poslovanje tele2..od aljkavosti u poslovanju, nemara, nelogičnosti, do velikih problema sa računima jedan od njih;
http://zombix.net/glob/2006/11/29/te...i-sa-racunima/
Kaže mi prijatelj iz Bosne da mu je Tomato odličan, zato što za 0,99 kn može zvati roditelje doma u Bosnu.
Cijene su iste, ali ja bi radje uzeo tele2 zato sto ima vise korisnika.
![]()
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Bookmarks