A čemu smisao?kada će te ubiti na netu ovako i onako............i dok postoje svjetski forumi o warezu sa po 1000 korisnika online nitko te neće niti posjećivati.......a već ima dobro razrađen forum o tome kod nas!![]()
evo da se i ja pohvalim!
uglavnom, podigao sam forum - Croatian Download Centre sa WAREZ tematikom.... nadam se primjerenom odazivu....slobodno dodjite i registrirajte se!
::IGRE:ROGRAMI::FILMOVI::GLAZBA::eBooks::
sto vam srce pozeli....
![]()
![]()
...vidimo se na:
ili:Code:www.croddl.tk
Code:coby.ifastnet.com
Zadnji uredio coby : 31-10-2006 u 18:04
This one is dedicated to all the ravers in the nation...
A čemu smisao?kada će te ubiti na netu ovako i onako............i dok postoje svjetski forumi o warezu sa po 1000 korisnika online nitko te neće niti posjećivati.......a već ima dobro razrađen forum o tome kod nas!![]()
Izvorno postao Renata-Sopek
slusaj, ja iman volje...a koliko ja znam, kod nas postoje 2 domaca warez foruma (ne uključujući moj), od kojih je jedan stvarno super, ali je down skoro pa non-stop, a na drugome san ja moderator, i vise od 80% svih postova su moji!
kao sto san vec rekao, ciljam na domacu publiku, i imam dovoljno volje (i znanja nadam se) za odrzavanje ovog foruma... eto, pa mogla si mi bar dati podrsku i registrirati se, ionako te nista ne stoji....eto... od ostalih se nadan bar malo vise ohrabrujucim rijecima...pozdrav svima!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This one is dedicated to all the ravers in the nation...
jel tih dva uključuje moj forum??
evo moga: www.media-project.org
dok ne kupiš hosting i domenu nema ništa od toga..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ma kakvi nista od tog tvog sajta s warez tematikom. Evo bas sam pokusao
uci na taj sajt tvoj (link 1 i 2) i zatvoren je, Preporucujem ti da ne otvaras
warez sajtove sa besplatnim domenama i besplatnim hostingom vec kupi sve to ako u stvari zelis imat takav sajt.
U Svakom slucaju tu je nas famozni www.croatiawarez.com ili www.crowarez.org gdje je vec sve sredjeno i imas Planinu materijala.
Pozdrav ;-)
Steven- pogledaj datum njegovog posta- u 2006. godini je otvorio temu
Usput- drugi link otvara mybookface ()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Steven80,prijatelju,taj sajt je mozda i bio aktivan,al krajem listopada davne nam, 2006-e. Svoj prvi post na ovom forumu si mogao daleko pametnije iskoristit...
Stavljam ključ ovdje,jer su daljnje rasprave nepotrebne.
![]()
Bookmarks