Brother je brand i dosta ga ljudi u americi koriste... Dobar je u proizvodnji laserskih printera i ima kvalitetnu opermu... ( tinte, patrone, što god )
Interesira me ovaj multifunkcijski uredjaj (printer, scaner, fotokopirka) vidio sam ga na reklamnom letku od Konzuma, prodaju ga nesto jeftinije nekih 500kn.Ako netko ima neko iskustvim sa tim, ili slicnim uredjajem volio bi da nesto napise posto se ja jos nisam susretao sa markom Brother.Pogotovo me zanima jedna stvar, uredjaj ima mogucnost printanja digitalnih fotografija direktno sa memorijske kartice (ima citac za gotovo sve tipove kartica) pa me zanima moze li se on koristit kao citac kartice, recimo da iz mobitela stavim karticu i tako manipuliram slikama, video zapisima itd...http://cache.solutions.brother.com/b...dcp117c_eu.jpg
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Brother je brand i dosta ga ljudi u americi koriste... Dobar je u proizvodnji laserskih printera i ima kvalitetnu opermu... ( tinte, patrone, što god )
Koja je cijena?
Od nasih PC trgovina pronasao sam ga jedino u ve-milu (543kn) (gotovoina)
http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=226...25339932820028
ve-mil takodjer raspolaze i sa tintama za taj uredjaj.
U konzumu (valjda u super-konzumu) je cijena 499,99kn. Zajedno sa tintom.
I mene zanimaju neke stvari ako netko ima taj uredjaj!
Sta sve moze bez kompa radit? Jel moze kopirati, skenirati na karticu i printati slike sa kartice bez da je prikljucen na komp?
Damn, tolka mrcina za tak malo para!!!!
@Florkila
Kak se nebi isplatilo?!!! ja sam svoj HPov printer platil isto tolko, koji mi je BTW sad crko![]()
Plus skener sam platil cca 300 kn! tak da ono, ovi i ak crkne nakon god dana, a nece, definitivno isplativa invensticija![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
sad sam citao jedan review na netu, moze kopirat bez suradnje kompjutera i moze funkcionirat kao card reader.definitivno vise nego isplativa kupnja!ja imam printer al mi je u kvaru, imam i skener al ga ne koristim bas. bas mi treba card reader.jos jedan plus je jeftina tinta, koja je obicno skupa kod jeftinih pisaca.Izvorno postao kresoml
cjena je u redu ali koliko dojdu tinte nove za njega
da nebude da su skuplje od cjelog aparata![]()
http://www.dnif.de
Znaci samo kopirati bez kompa! A tinta nije nesto pre jeftina 74kn boja x 3 i 135kn crna! Jel se mogu nadopunjavat tinte u lokalnoj punionici? I jel ima mozda zamjenskih?Izvorno postao flOorKilla
pa moze printat slike sa kartice... neki oskudni review je bio tako da neznam 100% sto moze bez kompa ali kopirat sigurno moze.
Eh da kazem... tinte su inace skupe... Tinte koje nisu original su slabe kvalitete. Kad kupujete u konzumu, boja vam je napunjena 1/2 dakle nisu vam cartridgei napunjeni do kraja...
Što dalje... Svaki multifunkcionalni uređaj može raditi bez kompa...
Ako ga planiraš koristit za printanje fotki, onda je daleko bolja investicija u neki Epson koji košta oko 600 - 700 kuna jer su boje za epsone 100 kn komplet 4 cartridgea... a ta 4 cartridgea imaju u sebi duplo više boje nego paket novih cartridgea od tog Brothera iz konzuma
ovaj brother ima odvojene spremnike sa bojama, sto je po meni bolje rjesenje. nestane ti jedne boje i ti samo kupis tu boju.printer mi netreba za slike nego za dokumente, kopiranje i card reader tak da mi je ok
ljudeki... sad je definitivno da kupujem printer tj. taj tzv. multifunkcijski uredjaj, no dvoumim se izmedju ovog spomenutog brothera dcp 117 te canona pixma mp 150 (http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=225...8764224542881). Canon nema citac kartica, no ako je bolji od brothera... nema veze. pomoc.
update, izgleda da cu kupiti canon pixma mp170 (a ne mp150) jer ovaj ima ugradjen citac kartica.jos uvijek neznam dali se sa kartice mogu procitati svi *podaci ili samo slike...sto se tice tinte, crna + boja me ispadne oko 300kn za canon, oko 400kn za brother.
kupio sam canon pixma mp180. uskoro ocekujte mali review
Da malo oživim ovu temu. Dakle navedeni Brother uređaj sada košta 400 Kuna, naravno u crveno-zelenom trgovačkom lancu. Da li se isplati kupiti samo kao skener, budući da već imam dva printera (Canon normalni i HP photo)? Koga god pitam od društva, nitko se ne razumije u skenere, niti ih tko ima. Naime, Brother je cijenom poravnan s najjeftinijim skenerom Canon Lide 25. Inače bih skener koristio za pohranjivanje podataka pisanih rukom i skeniranje fotografija iz knjiga.
Dižem temu...
Ja imam gore navedeni printer, i tinta za njega je dost skupa (~350 kn)...
Da li postoje zamjenske tinte za njega? Model tinti je LC900x (x je boja)...
Ako itko ima taj printer, ovo bi vam moglo uštediti puuuno novaca![]()
Bookmarks