paintili gimp
koristim navedeni program da napravim temu za k700, problem je u tom sto su slike velike pa ih ne mogu iskoristiti kao softkey bar ili neke trake, moze li mi ko preporuciti dobar program za to da ga skinem (da ne mora biti photoshop) kako bih smanjio slike da mi funkcionise tema? inace kad stavim temu, nema traka koje sam ja stavio vec samo nesto crne boje i to je to.:three:
paintili gimp
Evo ti dobar program za smanjivanje slika,super je!
http://www.multipleimageresizer.net/download.aspx
Preporučio i dao mi ga je COMPOV!On je zaslužan za to!![]()
FastStone - odličan program za gledanje slika i elementarno editiranje (crop, resize itd), preporučujem ga.
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ili Adobe Photoshop (bilo koja verzija) ili ako koristis preglednik ACDSee isto moze posluziti
iPhone 5s 16 GB
ja za smanjivanje koristim "IrfanView"... dobar je za resiz-anje slika...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Također koristim irfanview, brze se pali od photoshopa...Izvorno postao Ico86
ali u irfanu gubiš na kvalitetu, dok u PSu ne
ljudi photoshop.. trebat će vam u životu vjerujte mi... hebo ostatak...
Seriously?
Izvorno postao Irena_zgb
..............
Seriously?
thnx al photoshop ne mogu nac tek photoshop elements, koji je pomalo komplikovan, dobio ga na dvdu casopisaIzvorno postao Compov
Kod spremanja slike mozes povecati kvalitetu, po defaultu je 80 od 100.Izvorno postao mglg
da temu novu ne otvaram, ja smanjivam u fotošopu, ali nikako nemrem na 176×220 zato jer se slika treba kropati (rezati) jel postiji prog. s kojim bi to mogao (kažem mu veličinu slike) i on mi kaže da odredim dio i to je to?
pa po meni je najbolji photoshopm ali i paint, gimp
A ja bi rekao da je ovaj problem rjesen jos tamo prije 3mj, al uvijek je dobro posjetiti se
...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Po meni mTC najbolji u ovu svrhu jer nudi obrad pojedine slike ba na dimenzije elementa koji trba u temi.
Evo stranice za skidanje ali se prije treba regat.
http://www.lasyk.net/mTC/download/
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ACDSee 9.0 zakon!
Koristim photoshop, uglavnom zbog efekata, jer obradjujem postojeće slikice ili radim svoje wallpapere,tabove etc...
Bookmarks