Iskreno , ne znam čemu sva ta galama oko verzija Winamp. Mene osobno zadovoljavaju i 2.8 i 3.0 i 5. Svaka odsvira ono kaj hoću a za neke dodatne kerefeke baš me briga.
ljudi sta vi kazete na peticu, meni za raliku od trojke izgleda puuuuno bolje. isprobajte... jos uvijek je u beta verziji ali sve radi...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Iskreno , ne znam čemu sva ta galama oko verzija Winamp. Mene osobno zadovoljavaju i 2.8 i 3.0 i 5. Svaka odsvira ono kaj hoću a za neke dodatne kerefeke baš me briga.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja isto ko i Šljaka... imao sam 2.7 i kad sam je upgreadao nije mi se dopalo pa sam opet stavio stariju verziju i zadovoljan sam...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
imo sam 2.x, onda izasla trojika, svi poceli govorit kako je jebena, ja je skinuo i skuzio da mi guta rama puno i spustio se na 2.81
daj reci di da skinem peticu?
ja imam 2.91 nakon što me razočarao 3 jer je pretrpan glupostima pa je od svega ostala pretjerana sporost. a i 2.91 je tu tek reda radi, ne koristim ga, koristim deejaysystem
ja ga jučer skinuo i zadovoljan sam
WinAmp 2.91 Rulez![]()
Forumaš godine :)
Poslao: sezam-picika
WinAmp 2.91 Rulez![]()
![]()
Također 2.91.
Imam neke skinove i to me potpuno zadovoljava.Probao trojku,al šteka da boli glava.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
It's nice to be important, but it's more important to be nice
vinamp je inace srot..media player7,8 i9 je puuuuno bolji, jednostavniji i napredniji funkcijama...2.9 je najbolji/najednostavniji winamp....ako imate veliku zbirku mp3-ja savjetujem da koristite WMP7,8,9......
evo svira mi petica! budem vidio dal cu je maknuti
mislim da sam vidio peticu i tisucu programa za mp3 na novom bugovom cd-u...
Petica je spoj dvojke i trojke (odtud' petica) i manje guta resursa od trojke...
Ja osobno koristim WMP 9 doma a na poslu Foobar (zakon za prilagodit' a jednostavnost windows explorera)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
probao sam peticu, sranje!
2,91 ja najbolja
Zasto ne valja?
Forumaš godine :)
Poslao: sezam-picika
Zasto ne valja?
Ma kad se čovjek navikne na nešto, teško to mjenja. Meni se petica čini spora i ne volim skinove koji su obli. Najviše volim štreberske skinove kao što ima winamp 2.91, i također ne vidim nekih prednosti što se tiče funkcija kod petice. Dobro, možda je još nisam dovoljno istražio, ali ostajem na svom stavu da je 2,91 najbolji!
vinamp 5 mi se neda skidat jer znam da je sranje-isto kao i cetvorka
???Poslao: vjeko
...cetvorka
il trica nemam pojma-onaj rethodni winamp
petica ti je bolja od trice, ali obadvije nisu ni do jaja prema 2,91
evo i prvih problema.tek tri dana koristim peticu ,a več mi je smrzla explorer,skin se po ekranu razvlači ko harmonika,a nije mi se niti dao srušit, između ostalog nikad se ne diže u obliku koj sam mu namjestio(volim da je skin nešto veći). mp3-ce ne čita ništa bolje od 2.91. sve u svemu NIŠ POSEBNO!
imaš pravo,bumo vidli kaj bu ispalo za peneze, ali kaj je je,vizualizator je jedino kaj je na njemu nenadjebivo.ovo drugo #"#%$(
Bookmarks