Hmmm pa jel ima garanciju?
Al opet neznam dali će ti priznati...![]()
Jučer sam radio update softvera na ipod i blokirao mi je komp, nakon resetiranja više nemogu uključiti ipod...pokušao sam malo gledati savjete na netu ali nemogu ga nikako pokrenuti, ne daje znakove života jedino se čuje da nešto zuji kao da radi kada ga stavim na uho![]()
Hmmm pa jel ima garanciju?
Al opet neznam dali će ti priznati...![]()
Nemam garanciju,ali neznam gdje bi ga mogao poslati na servis pa koliko košta da košta...
niko ništa neznam,vidim nema nikakvih savjeta, bojim se da ovo neću moći riješiti bez pomoći servisera...čekam sad da se baterija isprazni pa ću probati ponovo![]()
![]()
kako, sa čime, i s kojim programom si radio update?
Joj nisi ga smio uopce dirati,
Nadam se da ima spasa za tvoj iPod.
Javi nam vijesti,to mene jako zanima.
Zadnji uredio Irena : 18-07-2006 u 09:22
Priključi ipod u struju, hold prekidač stavi na on onda na off(stavi ga na hold onda na off ponovo). Zatim drži select i menu gumb zajedno najmanje 6 sekundi dok se nepojavi logo od Apple-a.To bi trebalo rješiti sve probleme.
To sam probao već xx puta i neće.....ne daje nikakve znakove života
![]()
jel zna neko ovlašteni servis za ipod u hrvatskoj ?
ajd probaj odgovorit na moje pitanje...Izvorno postao aco
![]()
sorry što nisam odgovorio, vjerovatno nisam ni vidio ovaj tvoj post.Izvorno postao GoGs
Radio sam sa najnovijom verzijom IpodSetup-a
išao sam na restore i kada je počeo raditi meni se zablokirao komp
poslje je pisalo da ga uštekam u struju (tj bila je ikonica) i ja sam ga ugasio![]()
Pa potraži negdje neki servis u oglasniku ili malo progooglaj.
E kolko si platio ipod i od kolko je MB?
Ne znam zašto je ovo bilo toliko teško... (čak bez googlanja) Odeš na www.apple.hr... Klikneš na Pordška... I dobiješ ovo:Izvorno postao aco
http://www.apple.hr/scr/support/
Eto, tu su ti ovlašteni Appleovi servisi u Hrvatskoj... Good luck!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Pa to sam mu i ja reko da malo progoogla![]()
Pa ne mora ni Googlati... Samo ne znam kako se rijetko tko sjeti npr. www.apple.hr... Ja uvijek prvo odem na službenu *.hr stranicu, tamo odem pod podrška ili nešto slično i obično se tamo nađe sve što treba...Izvorno postao matija456
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Gledao sam ja to,ali čisto suimnjam da neki od meni bližih servisa znaju što je to ipod a ne otvoriti ga i popraviti.. još ako mi je softwer srušen neće oni to znati...morat ću ga odnjeti negdje na servis
a dali ga komp prepoznaje? možda je ostao zaglavljen u nekom modu da ga komp vidi. ako da, onda ponovno update
Toplo se nadam da je zaglavljen u nekom modu, ali komp ga ne prepoznaje, ono prije kada mi se zaledio prepoznavao ga je komp... sada mi preostaje čekati 24h da se isprazni baterija ali neznam na koji način kako se može isprazniti ako ne radi, već sam milion puta probao hold + one 2 tipke..ali neće ...![]()
Ja sam bio isto updateo software na svom Manli mp3 playeru nekim Sigmatelovim programom. Slična stvar mi se desila, nisam mogao upaliti player a kada bi ga uključio u kompjuter nebi ga prepoznao. Bio je kupljen u diskon24.com još prije 2 godine, tako da nije garancija više vrijedila i jednostavno mu nije bilo spasa. Naučio sam zlatno pravilo - da ono šta radi ne treba ispravljati, jednostavno nema potrebe. Istina da ga nisam previše koristio, ali RIP.
Koji iPod imaš točno i od koliko je memorija? Nadam se da nije ništa veće od shuffla.![]()
![]()
hehe,da je bar shuffe, 40gb
ima li išta???
http://www.ipodwizard.net/index.php
Tu potraži po forumu.Inaće ako vas šta zanima u vezi ipod..imate kakvih problema sve to pronađite ovdje.Jer je ovo najbolja ipod stranica..ima dosta o modingu,flashanju,promjeni skinova i još gro' toga.
znamd a je stara tema ali ako ti jos treba pomoc ili drugima, ja svoj updateam uvijek preko iTunes-a i ako se nesto zezne pise u iTunesima Restore i vrati ga na staru verziju.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
pokusaj ga flashsati preko kompa ako se kuzis u to
Imam jedan mali problem sa Ipodom . Neki dan mi je stara zajedno sa hlačama stavila prat Ipod koji je bio u njima . Kada sam ga izvadio stavio sam ga sušit. A sada mi kada ga pokušam pokrenut počinje čitać harda lupkat i izbaci mi stranicu za www.apple.com/support/ipod - Molio bi vas za pomoć jer mi hitno treba Ipod .
Hvala
Mislim da će ti to samo servis riješiti. Ako ga iTunesi ne prepoznaju (niti Recovery mod), očito je nešto od hardvera unutra krepalo
Bookmarks