dobro izgleda, jedino je malo presirok. ali cijenim sto stalno smanjuju debljinu
Apple predstavio video iPod
iPod s mogućnošću reprodukcije videa bit će dostupan na američkom tržištu od idućeg tjedna. Imat će veći kapacitet pohrane podataka te veći ekran, a sve to u tanjem pakiranju.
Iako i dalje u osnovi ostaje glazbeni player, ovaj prerađeni gadget moći će pohraniti 30 ili 60 GB i bit će dostupan u dvije boje – bijeloj i crnoj.
U Sjedinjenim Državama će se verzija od 30 GB prodavati po cijeni od 299 $, a 60 GB po cijeni od 399 $. Skuplji model može spremiti do 150 sati videa, a najavljeno je i da će se ova verzija naći na sniženju.
iPod video ima ekran u boji debljine 6.35 cm i veličine je 320 x 240 piksela.
Zasad podržava Appleov format QuickTime 7, a videozapisi se prebacuju preko upravo updejtanog iTunes 6.
Apple bi kupcima ponudio da i nešto gledaju na svojim video iPodovima, pa planira učiniti dostupnim više od 2000 glazbenih spotova preko svog iTunes Music Storea i to po cijeni od 1,99 $ po komadu.
Opremljen je web-kamerom i softverskim paketom nazvanim Front Row, koji korisnicima preko daljinskog upravljača (koji ima doseg od 10-ak metara) omogućava da izaberu medij koji žele (glazba, filmovi ili slike).
iMac G5 u Sjedinjenim Državama prodavat će se po cijenama od 1.300 $ za 17-inčni model i 1.9GHz, odnosno 1.700 za 20-inčni model i 2.1GHz.
IskonInternet
dobro izgleda, jedino je malo presirok. ali cijenim sto stalno smanjuju debljinu
...dobro izgleda, a i neće biti skup - 299$ je oko 1800kn ak se ne varam, a kod nas bi mogao doći oko 2000kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e pa sad bas nece biti tako.....moje iskustvo govori ovako: kada sam ja kupovao bio je 329$, u eu 329€, a kod nas 3200kn!!!!!
do sad sam vidio ipod nano u zivo... stvarno je prekrasan. a vjerujem da ce biti i ovaj..
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Meni je taj ipod video odlican. Samo neznam da li cu ubosti nano ili video.
Bookmarks