potpis, to su bila vremena... ali tada igre nisu izlazile tako cesto kao danas a pogotovo dobre igre. a tada jos nisam ni imao kompjuter nego sam kod bratica igrao.. nisam se odvajao od kompa haha.. u biti, ta igra je i jednim djelom bila razlog zasto sam kupio kompIzvorno postao Eminem
![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
joooooooj jel to 2 ili 3 nastavak njega nisam uspio nikako nabavit
...to je Transport Tycoon Deluxe ...a postoji i obični Transport Tycoon...
...uglavnom, jučer sam ga našao na netu, velik kojih 14mb, ali je potrebno skinuti i patch za Win XP ...
generalno je zarazna igra, ali provališ sistem bez većih problema i nitko ti niš nemre od ovih kvazi AI protivnika koji baš nisu inteligentni... tako da samo mlatiš pare dok ne prepuniš max. mogući kapital pa ti se zbog preljeva (onog računalnog u registrima) kapital pretvori u negativni![]()
...evo, tko hoće skinut igru (14,5 MB) - ftp://fr.dl.owenrudge.net/pmad/mirro...me/ttd-win.zip ...
Ovu sam igru igrao jaaako dugo... Pre dobra igra... Obožavam vlakove pa sam samo njima furao stvari... radio sam takve petlje a sve je radilo... maksimalna ušteda, ogromna iskoristivost pruge...
Seriously?
meni je žao što vadim ovu temu iz mrtvih ali samo da velim da ima sada hrvatska verzija ove igre i open source je i može se igrati u mreži pa ako netko želi neka se javi da se nađemo
igra je puno poboljšana i ima dosta novih stvari koje olakšavaju igru u smislu građenja i sl...
http://www.openttd.org/en/
Seriously?
...znam za hrvatsko uređenje, ali sam zaboravio objavit ovdje...moram ju nanovo instalirati pa - možemo odigrati koju...
p.s. i konačno netko s foruma tko igra tu igru![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 10-03-2010 u 13:48
Nista jedini, ja je cak imam i na mobitelu (doduse nisam vec neko vrijeme igrao zbog obveza)...
Definitivno za ono vrijeme vrlo napredna igra koja je i danas igrljiva. Danasnje igre jednom predjes i mozes ih izbrisati.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
...odlično n00b...
...eto danas kad se vratim kući odmah osposobljavam igru, pa se možemo dogovorit za koji "match"...
...inače za one koji nikad nisu igrali evo jedan mali gameplay video:
Btw... Da li ste probali igrati nastavak (nazovimo ga tako) TTD-a "Chris Sawyer's Locomotion"? Nesto bolje graficko sucelje i bolje rjeseni mostovi... Ostalo je koliko se sjecam vise manje slicno... Neznam zasto nikad nije zazivjela ta igra...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
...čuo sam za nju ali nisam igrao...
Ma OK je, ali se svi vracaju na dobri stari TTD... Zato i kazem da ne znam zasto nije zazivjela...
Davno sam igrao OpenTTD na netu... to traje satima... Znam da mi je nesto smetalo kod takvog nacina igranja, nemogu se sjetiti sto tocno... Mozda su to popravili do danas...![]()
Philip B. Crosby
...evo igra je instalirana...čekam dogovor...može možda sutra, oko 20h...
...ja "vrtim" OpenTTD 0.7.5 ...
...stavit ću na rapid komplet fileova koji su potrebni za instalaciju i za rad igre...bude večeras link postavljen ...
---------
edit:
...izvolite, unutar paketa je sve što je potrebno za igru na netu, ali i sam protiv računalaCode:http://rapidshare.com/files/362052118/Transport_Tycoon_Deluxe___OpenTTD_0.7.5.rar...napravio sam .txt datoteku u kojoj sam ukratko objasnio instalaciju...ako nešto ne bude jasno - pitajte...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 11-03-2010 u 20:54
Bookmarks