pa obavili su..pise ti nja njihovoj web stranici vec 100 godina.Izvorno postao zmija
samo mi nije jasno zasto ne objave javno da su produzili trajanje bonova,tako da svi znaju.
pa obavili su..pise ti nja njihovoj web stranici vec 100 godina.Izvorno postao zmija
E isto to je bilo i mom tati samo što su njemu produžili do 8 mjeseca
meni je isto račun isticao 9.2 i kupil sam bon od 35kn i produljili mi do 9.5.
Evo, imam tu jednu vip karticu doma u mobu koju od prije mjesec dana više nitko ne koristi i nazovem izbornik i vidi čuda, produžili su trajanje kartice. Isticala je 14.2. a sad traje do 8.5.Izvorno postao Tom_Bill
![]()
e pa nisam znao.ne idem na njihove stranice.Izvorno postao khideg
Ja sam ih zvao da mi to malo pojasne. Dobio sam odgovor tipa- Produljili smo trajanje bona od 100 kuna pa vam je zato produljen rok isteka VIPme računa.
...bez uvrede, ali imat mobove po 4000-5000kn i ne znat za te stvari (još bolje - ZVATIzvorno postao 2fast4you2fast
jer odavno se na Wap ide preko GPRS-a)... i ja sam skoro svaki dan online...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni nista nisu produzili..kakvi gadovi.
ja se nemoram brinut meni racun istice 2014 i otkako sam uzeo teleta nestavljam lipe na racun a zadnja 4 mjeseca imam 0,22 lipe
http://www.dnif.de
Meni je danas trebao isteći račun koji sam obnovio u 12. mjesecu sa 100 kuna.
Produljen je do 9.6.
Svima kojima je Vipme račun od 100 kuna vrijedio 90 dana, sada se produljuje za još 90 dana.
meni sutra istječe, pa ćemo vidjet....obnovljen je također u 12.mj (jasno).Izvorno postao tomek
to je normalno...i mojoj mami tako a ona barem nije obnovila bon vec 3 mj. kada ono iz vipa kazu da joj je ostalo jos 3 mj. do isteka...Izvorno postao Mobyy
znaci...vip postaje kao t-mobile![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
evo, produžili su mi....automatski, znači defnitivno ovo vrijedi i retroaktivnoIzvorno postao Inovator
da dignem temu..zanima me sljedeće:kupio sam bon od 50 kn pirje mjesec dana,i račun mi je aktivan 90 dana,right?a što ako sad u međuvremenu kupim još jedan SOS bon od 35,ili čak 25 na bankomatu?do kad mi je onda aktivan račun?8 dana od kupovine ili mi ostaje još ova dva mjeseca što imam od prethodnog bona?
ostaje ti jos ona dva mjeseca.
Uvjek ti se računa vrijeme od većeg bona - znači ostaju ti ova dva mjeseca. Isto tako vrijeme bonova (35, 50, 100kn) se ne zbraja. A kad ti npr istekne račun i obnoviš ga sa 35 kn - onda ti vrijedi samo osam dana i za to vrijeme opet moraš obnovit račun.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ostaje ti ono sto ti je ostalo od predhodnog bona...
naime, taj bon od 35kn vrijedi tjedan dana samo ako ti je vec istekla kartica...znaci, kartica vrijedi do 11.6. i ti danas kupis taj od 35 i obnovis, onda vrijedi do recimo 18.6.
dakle, ne ponistava vrijeme za obnovu koji si dobio od bona prije...
EDIT: bedak, nisam vidla da su vec odgovorili![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks