eto, nesto slicno i mene muci na V3, topic sa slikama je tu...
klikni me
pa mozda pomogne i tebi u rjesavanju problema, probaj s tim programom radiocomm, ja sam nesto mijenjao ali za sada bez efekta...![]()
Dakle, samo koristenjem Cronet ili Simpa kartice javlja no service i nemoze se spojiti na mrezu...
sa VIP-om radi normalno... kaj da radim...
onak informativno, nije neka hica niti je puno vazno... al me zanima...
probao staviti WM02 i 03, al ista stvar...
eto, nesto slicno i mene muci na V3, topic sa slikama je tu...
klikni me
pa mozda pomogne i tebi u rjesavanju problema, probaj s tim programom radiocomm, ja sam nesto mijenjao ali za sada bez efekta...![]()
Ma nije to to...
na Vxxx seriji sam maher, a Mpx seriju imam od ove godine i nisam prckao bas po mobu...
Svoj sam prosli Mpx200 dobio na poklon i nikad nisam pokusavao staviti na VIP, a na Cronetu je uvijek radilo...
ovaj mob sam novi kupio pa na njemu radi Vip al ne Cronet, no nema veze, jer ionako ga planiram koristiti kao mp3 player, a mozda si kupim i jednu VIP karticu...
to se i dešava s vipovim karticama ako nisu super sim, a od t-mobile jedino se nedešava s onim starim crvenim karticama. nisam čuo da je moguće to riješiti nekim programom.
probaj sa gsm fix. ako to ne upali promjeni karticu u t-u za noviju platices nekih 100kn
Resistance is futile. You will be assimilated!
gsm fix mislim to neriješava. ram3 ima na službeno od vipa dopis da mob neradi sa starim karticama. Isti problem ćeš imati i sa novim karticama od t-mobilea ja je imam i isto s*anje. Samo one stare crvene vride od croneta.
nikako gsm-fix na 2003 original rom od mpxlanda
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
OK, znaci moram uzeti kompaktnu simpa karticu?
sta savjetujete koju????
ajd'te brzo i jel bi to mogao negdi zamijeniti, mislim, ako je potrebna stara, da stavim staru, jer imaju to u cronetu... odnosno simpi...
inace, mislio sam da je tak neki nedostatak
Jay, hvala na informacijama...
sve radi super, ja se mijenjao sa sestrom za karticu... ona ima bijelu Simpa, a ja sam imao narančastu...
inače sve 5... iako će mob biti korišten na VIP-u...
@borisd... Evo sve radi... prodaja super obavljena, ja super zadovoljan, a nadam se i ti...
bijela je meni isto blokavala
Ne, meni bijela Simpa 32k radi, a žuta Simpa ne
@Krompirko
drago mi je ako si zadovoljan, ja evo, cekam postara i isplatu.
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Ak bude problema, slobodno javi, imas moj broj...
Postar nije rekao koliko ce trebati da dodje do tebe, ali danas mislim da je trebalo doci... ak nedodje sutra, odi u postu i pitaj ih...
mozda ne dostavljaju... a mozda da...
inace, super sam zadovoljan...
sad napokon imam MPX100 mpx200 i MPx300
Još ti fali mpx220![]()
Čuj, baš sam razmišljao o tom mobitelu, ali nisam niti imao dovoljno novaca, i za ova tri sam jedva skupio, a što se tiče mpx22, mislim, nisam ga nikad imao, ali da je fora gotovo ista ko na mpx200 sam kaj ima kameru, blutut, i mozda malo brzi...
no meni je glavno ostvareno...
2 motorolina smartphonea i jedan motorolin pocket pc...
bitno mi je bilo da imam jedan mob običan, jedan na preklapanje i jedan extravagantan...
eto... mission done
Pazi ja sad imam bijelu i blokaje mi, osim bijele sam imao SVE, ali baš SVE vrste kartica od simpe i croneta i samo crvena radi kako treba :bunny:Izvorno postao Krompirko
Meni sad sve ok...
mozda je i do vrste uređaja... ono, moj noviji ili stariji...
no uglavnom kako ti blokuje?
zamrzne ili?
inache, ja evo do sada nisam ni jedan bug pronašao....
imam na njoj WM03 i sve radi savršeno...
ma govorim o ovom problemu s gubljenjem signala.
Čuj, meni kad sam koristio Simpa 32k žutu, nije uopće htio očitati sim karticu, ni kontakte na njoj ni mrežu ni ništa...
zamijenio sam za Bijelu 32k HTmobile karticu i mreža i sve radi super...
Imam problem na mpx 200 sa no service najprije je to samo nekd zezalo a sad neće da nađe mrežu .Probano sa svim karticama ,također desetak master reseta.još je na wm 2002,zanima me dali bi možda pomogao gsm fix i gdje ga naći,prošao sam cijelu arhivu ali linkovi većinom nerade,svaka pomoć dobrodošla.pozz
Bookmarks