Da su pošteni, svim vlasnicima S22 bi dali popust pri kupnji S23.
Nakon poduže svađe sa Telemachom oko produženja ugovora, odjurio u Sancta Domenicu po svoj primjerak S23 Ultre.
Družimo se ravno 2 tjedna i zasada sam poprilično zadovoljan. Moram priznati kako ne pamtim zadnji Samsung S serije, a kojemu mi je baterija trajala gotovo dva dana. Fluidnost i brzina su također na jednom visokom nivou, sto mi recimo na S22 Ultra nije bio slučaj i hvala Bogu da su se maknuli od Exynosa.
Od kamere, premda se Samsung počeo razbacivati sa mega
pixelima, nisam ocekivao čuda i to sam dobio- možda 20% bolju kameru od S22 Ultre.
U globalu, S23U je ustvari telefon kakav je S22U trebao biti u startu..
Da su pošteni, svim vlasnicima S22 bi dali popust pri kupnji S23.
O Tome Tome, ne mogu vjerovat da si se riješio Pixela i prešao na S23U
Moj je trebao danas stić ali nažalost DHL malo zajebava.
Jesi primijetio kakve bugove koji se spominju na portalima? Stabilisation issues, camera speed itd.?
Inače čestitam na prinovi, nadam se da ćemo se uspjet dogovorit za kavu negdje u minkenu.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma, ja sam se nećkao još dok su bile prednarudžbe.
Jedino što me zbilja fascinira je ta baterija. U kamere ne sumnjam da su loše.
Sam izgled me odbija i to je jedina "mana" koju ja vidim. Da je nalik na S21U ne bih se razmišljao i kupio bih u roku sekunde. Ovako, zbilja ne znam, a vjerojatno da ću odustati. Ne trebam S Pen niti taj Note look, čine mob jako velikim i nezgrapnim za držanje.
Ako se nastavi ovaj trend, mogao bih ostati jako dugo na svojoj trenutnoj 21Ultri s kojom jedino s baterijom nisam zadovoljan. 2 godine konstantnog korištenja su učinile svoje.
Ipak, staviti konačno SD na svoj flagship i to za cijeli svijet je ono što se čekalo! Čitam samo pohvale. Minusi ne postoje kod S23Ultra-e.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Iskreno, zadnji Pixel koji mi je stvarno bio ok (ali svojevremeno i preskup za ono što pruža) je Pixel 5.
6 PRO je bio teško smeće i to je jedini mob kojem je stvarno falilo zerca da ga ne zabijem u pod. Ono, telefon koji je sa svakim updateom postajao sve gori i gori.
7 PRO je bio osjetno bolji, ali je također imao jako puno mušica koje su me živcirale u svakodnevnom korištenju, tako da što se tiče Pixela, mi smo završili svoju priču i to su telefoni koji ne mogu dobiti moju "toplu" preporuku.
Za sada je sve super, čak mi se čini da je camera speed dosta bolji nakon zadnjeg updatea.
Navratio bi ja vrlo rado na kavu, ali mi je Minken predaleko
Kamere loše? Kamere su dosta dobre, ali ništa specijalno u smislu da ćeš past na dupe kada nešto fotkaš. Velim i S22U je imao dosta dobre fotke, a ovo je stvarno minimalno bolje od njega.
Može li se/hoće li se po tom pitanju što dodati popraviti sa eventualnim software updateom, to ćemo vidjeti..
Baterija i brzna su nešto što Samsungu fali od pamtivjeka i sada je to napokon dobio.
Krivo si skontao. Nisam napisao da su kamere loše nego da ne sumnjam u Samsung. Na nivou. Da, slažem se s tobom, nije nešto što će otpuhati, ali bome su dobre. U razini s iPhoneom, napokon. Pri video snimanju su osjetno bolje i uspjeli su napraviti takav dojam da, kao na Jabuci, kamera je konzistentna. Nema više slijepih ulica, hvatanja previše svjetla koje odnese nebo na fotki... prilično je sve tu harmonično, od običnih fotki do videa. Ne znam smije li se uporabiti pojam "uperi i fotkaj" jer dosadašnji S modeli nisu bili baš top-top. Trebalo im je pojasniti što se želi fotkati, gdje je fokus i sl. pa bi se neki našli u čudu kako je fotka ispala defokusirana i mekana na nekim mjestima, dok bi na drugom kraju fotke bilo i previše detalja (recimo da sam imao par puta takvo iskustvo na mojoj S21U).
Za S23U svi su puni riječi pohvale. Sada je zgodno što možemo gledati i američku i englesku, francusku, njemačku, našu recenziju, radi se o istim modelima.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sorry , zamjenio sam te s jednim kolegom s drugog foruma (sad vidio da je on TomG, a ne TomZG![]()
![]()
![]()
)
Inače prekjučer stigao moj, malo me zezalo prebacivanje preko SmartSwitcha (Note 10+ je crashao app, nemam pojma zašto) ali sam uspio.
Sve funkcionira, baterija i više nego zadovoljavajuća. Fotoaparat nisam još istestirao jer sam bolestan pa ne mogu nikud, ali čim bude prilika...
Osjećaj u ruci je puno bolji, da kažem - sigurniji nego kad držim Note 10. Osjeti se povećanje mase od 40g, ali meni je to pozitivno, jbg, ipak se radi o uređaju sa 6,8" ekranom i 5 kamera na sebi![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks