Sygic 22.3.0-2095.211220300
1. Preuzeti 1 od navedena 3 apk fajla
2. Rrekopirati na vas android uređaj
3. Iz ehplorera instalirati kopirani apk.
4. Odabrati regiju, EUROPA I mape drzava koje vam trebaju.
PS. Razlika u ove 3 verzije ispod je samo u skinu tj izgledu.
I nikako ne možete instalirati sve 3 istovremeno:
UŽIVAJTE.
Skin 0
Skin 1Code:https://uptobox.com/pui8l2m27u9t
Skin 2Code:https://uptobox.com/nvfd6sff2fii
Code:https://uptobox.com/0edezn0a3flq
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Sygic me potpuno razočarao. Prvi puta mi lokaciju u Bjelovaru uopće nije pronašao, a sad me neki dan u okolici Novog Sada vozao kao budalu oko Rumenke i sela tamo, dok nisam popizdio, stao i pitao ljude kuda dalje...
Obrisao i ne planiram više instalirati....
Sygic je bio dobar samo u "Sygic Truck GPS Navigation" verziji, kad se moglo dodavati offline HERE mape (karte) . Sve ove novije verzije nemaju ovu mogućnost nego se mape skidaju u samoj aplikaciji. Probao sam više verzija, ali sve sam kasnije obrisao, jednostavno to ne radi dobro.
Niti ja više ne planiram instalirati ovu navigaciju..
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Niste u pravu Sygic radi sa TomTom i Here mapama bez problema samo treba znati sve naštimati savršeno radi javlja glasovno za svaku kameru u Hrvatskoj i u Bosni tu sam probao dalje nisam išao koristio sam ga za put namjerno od Vinkovaca do Zadra ali sam išao do Novske autoputom a onda preko Siska,Petrinje i dalje sve starom cestom i nije niti jednom zatajio ima do tamo preko 20 kamere i za svaku je uredno javio 200 metara prije glasom da nailazim na kameru koja mjeri prekoračenje brzine kao i sve ostalo sve znakove prelaze i drugo zbog potresa u Petrinji i Sisku Glini i drugim mjestima je dosta izmjenjen promet radi oštećenja i sve je korektno odradio koristim uvijek najnoviju verziju Sygica i najnovije mape a Here mape su puno bolje Hrvatskoj a za dalje nisam probao kažem samo treba sve u njemu znati naštelovati i radi kao urica.
Meni ta navigacija nikad nije radila kako bi trebala, na Autoputu A7 ("Kvarnerski autoput") htio sam izaći na Rijeka zapad, a ona me u nekoliko navrata na ravnoj cesti bez ijednog izlaza "tjerala" da skrenem i izađem na lijevo, mislim da joj se malo orjentacija izmješala, na autoputu se nikako ne može skrenuti lijevo.
Mene je pocetkom godine, Sygic zeznuo pa sam vozi talijanskom autocestom do Venecije (pa onda tu skrenuo prema sjeveru) umjesto da sam skrenuo kod mjesta Portogruaro. Ok, nesto duza i skuplja relacija, ali ipak.
Kako me zeznuo? Pokazivao je da sam cca kilometar i nesto iza mjesta gdje sam bio. Zbog toga sam propustio izlazak.
Nakon toga sam se prebacio na Google maps.
P.s. imam placenu verziju
Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk
Svaka navigacija, zezne. Potrebno je pre rutiranja pogledati kuda ruta vodi...
I igo zeza, ako se pravilno ne podesi.. imas tamo odabir da izbjegaas makdamske puteve... logicno ona bira najkracu rutu.... imas mogucnosti tih i u sygic navi... Ljudi ukucaju npr Beograd... i kontaju sve je zavrseno.. Treba konfigurisati pravilno i pogledati kuda vodi..
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Ma, ruta koju je odabrao Sygic je dobra, ali je problem bio u tome sto me krivo pozicionirao na karti pa kad je navigacija rekla da skrenem na desnom izlazu, ja sam taj izlaz vec prosao (koju minutu ranije) pa sam morao produzit do sljedeceg izlaza
Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk
Mozda treba kupiti aplikaciju putem Google Storea . Obavijesti se prikazuju, a Android Auto je također stabilan.
Da bi se izbijegli problemi , a ni 24 € godišnje nije puno.Moje misljenje , nemora biti tocno !![]()
Koristim Android iGO Primo navigaciju u autu koja nije loša i ako ponekad vozi kako ona hoće, više puta "preračunava" rutu dok se ne snađe i pronađe pravi put. To se događa kad poznaš cestu i teren gdje u biti navigacija ne treba, uključim ponekad kad mijenjam starije karte s novima, čisto da vidim razliku. Problem je u gradu kad se traži konkretna adresa, uglavnom pronađe zadano.
Za svaki slučaj imam klasičnu navigaciju u ladici auta, redovno ažuriranu i kad imam problem oko "preračunavanja" i lutanja mali Garmin to riješi bez problema, ima mape (karte) već za 2023 godinu.
Što se tiče Sygic navigacije, od nje sam odustao (zavavik) .
Zadnji uredio walter66 : 16-10-2022 u 17:49
Nije stvar do navigacije, nego do karata.
Evo sam pre neki dan otvarao kartu Srbije od iGO HERE 2022. Srbija je premašila veličinu za oko 140 kvadratnih kilometara.
Kartografi koji prave karte, nisu isli mtrom i rucno mjerili i svaku ulicu detaljno izmjerili...
Sve je radjeno po goole mapi sto je napravljeno iz avinoskog snimka...
Također nisu mogli znati detaljo sve te puteljke, dalije put kroz njivu los ili asvaltiran, pa su samim time i greske neminovne...
Ja sam se jedno vrijeme bio razočarao u iGO Karte...
Mislim da li je Navigacija plaćen, ili nije, nema puno veze sa tačnjošću![]()
To sto kartografi od sygica kopiraju karte googl-a dovoljno govori o njima , ali moze se i razumiti ,jer u vrijeme globalizacije i skupoce svi oni gledaju da smanje troskove . A sto se tice navigacija koje su dobre ili lose ,jesu li kupljene ili nisu to ovisi o onima koji ih koriste , trziste je siroko i ima za svakog po nesto .![]()
Zdravo svima.
Iskreno koristim je vec duze vreme i ja sam zadovoljan.
Javlja sve na vreme,ima 3 izbora za odabir rute sve uredno radi.
Vec 15god. samo Garmin nüvi 1490
Bookmarks