Prilikom deinstalacije je valjda ostalo ostataka po regystriju i sad imaš problem. Univerzalnog riješenja nema. Ima,clean windows i ponovno instalirat igru.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
jedno vrijeme nisam igrao igru i dosta novih stvari je došlo u igru!
jedan dan sam htio igrati,ali launcher je prestao raditi!
naravno,javio sam se podršci,ali oni su spori,sve i svašta sam s njima radio tj šta su mi rekli ali nije ništa pomoglo!
obrisao sam,restartao komp htio instalirati i ne mogu! nešto sam napravio pa sam uspio instalirati ali ne mogu pokrenuti!
vi ste mi zadnja nada!
Windows 7
znači,nije mi ništa pokrenuto od gta,social cluba i sl. a traži me da nešto zatvorim!
sve ću napraviti ali nemojte mi samo reći da rušim win
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Prilikom deinstalacije je valjda ostalo ostataka po regystriju i sad imaš problem. Univerzalnog riješenja nema. Ima,clean windows i ponovno instalirat igru.
https://postimg.cc/KkQ9r2vc e,ali nekim čudom sam uspio instalirati launcher i baš kada krene j...update pojavi mi se ovo
https://i.postimg.cc/MHJhw6CB/instal...e-to-za-sc.jpg
![]()
Probaj pokrenut bez interneta da se ne počne update možda. Jbg,nisu više igre malene i primitivne. Jako su velike,opsežne i komplicirane. Najmanji dizbalans i nećeš je dovest u red. Nitko ne može u takvoj situaciji locirat problem brzo i efikasno. Ili detaljno čišćenje igre,registrya i svih živih ostataka igre posvuda po disku ili novi windowsi. Ako ti je toliko važno,iako je izlizana fora,morat ćeš rušit sve. To će sigurno upalit.
Zadnji uredio mlitarac : 18-08-2022 u 16:30
Probaj skinut gta5cleaner.exe i s njim resetiraj sve. Registry je jako velika baza s jako puno podataka i to je ko da tražiš iglu u plastu sijena ako ne znaš gdje se je sve zakopao.
kako misliš gta5cleaner? hehe!
valjda misliš na ccleaner! taj sam sada skinuo i vidio sam da piše da je neki system mehanic pro bolji od ccleaner-a,pa ga sada slažem! bojim se tog ccleaner-a jer (ako se dobro sijećam) on mi je davno prije sj....o windows! probati ću prvo s ovime,pa onda sa tim cleanerom!
ako si radio možda s ovim system mehanic pro reci mi dali je dobar ili ne!![]()
Guglaj malo nemoj da ti sve moram crtat. Postoji program gta5cleaner. Vjerojatno je službeni program koji čisti instalaciju igre. Naučio si se doć tu da ti netko sve u bobu opisuje a google pun informacija i to korisnih. Batali te cleanere šta si poskidao,saberi se i čitaj šta ti pišem s razumjevanjem.
ok!
a ne dolazim tu svaki puta kada mi nešto malo zapne!
dođem tu kada imam problem koji ne mogu ni uz google riješiti,kada sam pokušao sve i nešto ne mogu riješiti kao ovaj sada slučaj!
da to mogu sam riješiti nebi tu došao i otvarao temu bez veze!
kao što sam odmah napisao gore,vi tu ste mi zadnja nada!
nemoj se ljutiti!![]()
Ne ljutim se samo čitaj šta ti se piše. Nisam ni ja nikad niti igrao gta 5 a kamoli ga instalirao pa sam odmah našao taj cleaner koji ti možda i pomogne ako već nisi za rušenje windowsa.
aha! ok!
možda bi to i upalilo da imam gta instaliran,ali nemam!
sve sam obrisao od gta,svaku mapu!
a nisam za rušenje jer imam oko 400gb stvari koje mi baš trebaju,a usb od 512gb dođe 600kn,a neki prenosni hard oko 300kn (tako mi je za hard rekao frend) a ja idem u njemačku raditi i sada mi treba svaka para,tako da rušiti ga ne mogu,a znam da bi mu to pomoglo!
Onda posloži prioritete. Nećeš umrijeti bez igre.
Bookmarks