Moj savjet je da bi bilo dobro da čitaš Teme i Postove na Forumu s razumijevanjem
i na klasično računalo (PC) , a ne na mobitel, bolje ćeš vidjeti i razumjeti o čemu se radi !?
Link je ovaj u Temi (gdje sada pišemo) gore post #2
>>> http://cafe.mobil.hr/threads/82994-C...=1#post1109119
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da, skinuo sam krivi fajl, sorry..
ovaj magnet link je meni mrtav, sat vremena soji na 0.00%
Je lmt, official update preko garmin express, kartica je class 10 obicna kingston 16Gb, imam i 64 ali neznam dal ju podrzava ovaj nuvi. Na njoj su dve mape sa .iso datotekama, south i north, nekih 6Gb.
Neznam zakaj mi se gubi signal, ono po ravnoj cesti ok, stanem pod nadvoznjakom i naglo oslabi.. ipak je to uređaj iz 2013..
Mob ima 3x jaci prijem satelita.
Moj je Garmin iz 2014 i nemam taj problem, ako ga stavim na originalni nosač i "zaljepim" na šofer šajbu, ako ga spustim dolje na dno "kokpita" i stavim na nosač mobitela onda ima slabiji signal GPS_a. Isto tako prijemu signala pomaže i sam kabel napajanja i ono zadebljanje u kojemu se nalazi TMC prijemnik. Prema tvojim slikama sve si to izbacio i ostavio samo onaj jeftini tanki kabel na razvlačenje star 15 i više godina.
Možda neće dobro izgledati, ali će imati normalni prijem bez gubljenja signala.
https://www.youtube.com/watch?v=r_p0FoE7r6w&t=8s
Zadnji uredio walter66 : 16-12-2021 u 19:01
da, moguće da je oslabio sinal radi kabela.. a pozicija na šajbi, hm. ma nemrem s naviknuti, vozim mali auto i navigcija sa nosačem jako mi smanjuje vidljivo polje prednje šajbe..
zapravo model je LM a ne LMT, znači da traffic ne radi?
Krivo si informiran, trafic ili JCV rade i na uređajima koji nemaju pred instalirane karte s mogućnošću "doživotne" nadogradnje !?
To što "trafic" možda ne radi kod nas u HR, ne znači da neće raditi u u nekoj normalnoj državi Evrope.
LM ili LMT je dodatak nazivu uređaja ako taj ima regionalnu kartu ili cijelu Evropu.
Što znači da imaš uređaj LM s dijelom Evrope, a da imaš LMT imao bi cijelu ...
To nam nasao na internetu..
"55LM is lifetime maps. Meaning you can connect your Garmin to your computer and upload updated maps. LMT is lifetime maps + traffic. ... LM: Free Life Time Map Updates."
Kako da znam koje uopce drzave imam?
Kad se spojiš na garmin expres sa uređajem vidit ćeš koje mape imaš i šta možeš nadograditi komplet europu ili zapadnu istočnu ili srednju
Pise south and north.. znaci to je sve osim kaj uk i rusije?
Aha vidim na ovoj slici..
![]()
Zadnji uredio imart : 19-12-2021 u 18:54
Ima li što novije od ove karte da je izašlo? Ne piše se baš dugo o kartama...
Nema
pozdrav, da li bi neko moga da mi izdvoji samo ex YU nisam odavno radio sa ovim garminom pa sam i zaboravio kako ide . .
kami_karakaj
Bookmarks