Nisi u pravu jer se Zveza potrošnikov Slovenije često žali da operatori s vremena na vrijeme povise cijene za 1-2 EUR. Dakle, pohlepa je zapadna bolest, a ne isključivo balkanska.
Za 20kn sve fiksne usluge ,koje god to bile,razlog kvaliteta i nova ulaganja u mrezu,kakav bezobrazluk u hr,imamo mogucnost raskida postojecih ugovora radi promjena u 8mj.pa ko se ne slaze sa podizanjem cijene,moze u tom mjesecu.
Balkan ostaje uvijek balkan...hr debilizam!
Nisi u pravu jer se Zveza potrošnikov Slovenije često žali da operatori s vremena na vrijeme povise cijene za 1-2 EUR. Dakle, pohlepa je zapadna bolest, a ne isključivo balkanska.
Kako god bilo...isti k....!
Samo sta Slovenski i Hr standard nije isto!
20 kn je dosta, i meni doslo iako mi je ugovorna obaveza istekla vec placam dalje.
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk
....
Kakva nam je alternativa kad ove otkantamo...nes priblizno ali bez ovih neugodnih iznenadenja?
A1 još je uvijek jeftiniji od preskupoga HT-a. Mislim da će cijene otići dolje kada Telemach 2020. internet i televiziju doda ponudi Tele2.
Ako će im pokrivenost i kvaliteta ostati kao i do sad,bolje nek ni ne nude te usluge.
Valjda će se novi vlasnik konačno orjentirati i na kvalitetu,a ne samo na što nižu cijenu...
Mislim na Tele2 naravno![]()
Net imam, (samo to i trebam) plaćam 149kn, sad ce to porast na 169... Valjda ce neko imat po 150kn, jer netrebam tv telefon programe, nista.
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk
....
Bookmarks