Isključi da ti to ne pokazuje ako ti ne treba to sa kartom nema veze
Zašto mi se na karti prikazuju hrpa mjesta gdje se jede tj. restorani? Mogu shvatiti da mi pokaže par no ovo izgleda kao mravi na karti. doslovno svako mjesto/kafić/restoran pokaže pa to na maloj navigaciji i trenutnoj karti izgleda kao šaka na oko. Nije prije bilo tako. Može li se to nekako regulirati/isključiti jer nnisam našao na mom Garmin Drive 40LMT ništa slično. Hvala
Isključi da ti to ne pokazuje ako ti ne treba to sa kartom nema veze
nabavio san GARMIN NUVI 2659LM navigaciju i ima life map update. za WEST EVROPE i to radi update ali ja hocu da stavim na nju i nase balkanske zemlje ali nemogu da
najdem mape koje su u njoj..nastimo sam na pc dase mogu vidjeti skrivene mape i to je ok..probao sam staviti na sd karticu karte ali mi izbaci da su karte ostecene i da su zakljucane..te iste karte ubacim u drugu navigaciju i rade super...e sad me interesuje dali je navigacija zakljucana ili je
nesto drugo..
nadam se pomoci i rijesenju problema
pozdrav svima Ferzad
Izmeni poruku
Sam si napisao da imaš update za WEST EVROPE što znači da je nuvi zaključan za tu verziju ,može se sve napraviti i odključati da radi cijelač Europa ali ja to ne znam probaj kontaktirati Vladana ako ima vremena on ti to može riješiti bez problema.
Samo da kazem dasam sve sredio zahvaljujuci VLADANU..svaka mu cast --malo je takvih ljudi koji su odma priskocili i pomogli da rijesim i otkljucam svou navigaciju..
hocu da mu se i javno zahvalim
Ferzad
Bookmarks