Molio bih da ako tko ima neki link ili magnet torrent gdje da nađem karte UZBEKISTAN za IGO može tom tom ili here.
Nema ih nigdje u WORLD MAP ili se ta država drukčije zove ili spada pod koju drugu državu u mapama.
Hvala unaprijed.
ako imas win pna ili android skini na netu -Navitel Navigator. Uzbekistan !
pogledaj tu !
Našao sam samo ..osm... karte za uzbekistan...evo ti link pa možeš instalirat i pregledat u mapsource ili ima gotov img.
Vidi šta ti odgovara....
http://osm.pleiades.uni-wuppertal.de...421ba466d5112/
zeznija san se...ovo je za garmin....a di je za ispravit post?
a uostalom, sigurno ce imati sa sobom neki mobitel ili tab pa moze instalirati neki app kojih ima dosta na Play Store bas za tu i ostale drzave i to za offline !
mi smo pomogli koliko smo mogli....
Sumnjam da to on traži za sebe , to nekome radi uslugu , ili se pravi dobar !
*** Ne može se više ispravljati postove kao prije , admini su to ograničili na nekoliko minuta 5- 10
(neznam na točno koliko minuta , ja to mogu uvijek) .
Ispravke mogu raditi admini ili moderatori nakon isteka tog vremena za editiranje posta .
Zadnji uredio walter66 : 16-01-2019 u 22:29
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
bogme ako se tako nastavi sa dobrotom biti ce i za izvoz !!![]()
ok !
trebao si napisati za koji uredjaj treba mape , pa je onda lakse nesto naci ili preporuciti !!
Na prvom je postu napisao da traži za iGO navigaciju , a sad dali je za telefon ili klasičnu navigaciju svejedno , karte su iste !
Vjerojatno trebaju i "License" , jer inače karte neće radit ili ih uređaj neće prepoznati …
Trebalo bi razmisliti o Sygic aplikaciji-navigaciji koji ima karte cijelog Svijeta .
Možda i o Garmin klasičnoj navigaciji , stariji model koji nema zaštitu (nije zaključan) …
O tome se može razgovarati nekom drugom prilikom , kad saznamo na koji uređaj trebaju karte (mape) !
Zadnji uredio walter66 : 17-01-2019 u 00:53
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
da , zato sam i napisao koji je uredjaj (samo samo se nisam dobro odrazio) , da se mozda nabaci drugi SW. , ako nema za igo mape a sygic je za to ok , win ili android !!
Bookmarks