Problem sa zenom ili s aplikacijom? Makni defaultnu ikonu za aplikaciju poruka i stavi ikonu ove nove aplikacije pa vise ne bude pitalo tu poruku.
Probao sam jedno 5-6 aplikacija za blokiranje (skrivanje) Sms poruka, ali svugdje isti problem, kojega neznam kako ga rješiti
Nakon instalacije bilo koje aplikacije, ja umetnem na listu osobu čije poruke želim da budu skrivene
Ali šta se dešava, koji puta trebam ženi ustupit mobitel kako bi poslala poruku (ostala bez kune na svom mobitelu) i ona klikne na onu (defaultnu) ikonu “poruke” i tu piše “aplikacija poruke nije vaša default aplikacija za SMS poruke, da li želite da ubuduće bude default aplikacija”. Kad ona to potvrdi otvori se inbox gdje prikazuje i tu sve poruke blokirane osobe
Ima li ko da pomogne da rješim taj problem
Samsung android 5.1.1
Problem sa zenom ili s aplikacijom? Makni defaultnu ikonu za aplikaciju poruka i stavi ikonu ove nove aplikacije pa vise ne bude pitalo tu poruku.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Briši poruke koje ne želiš gledati čim stignu i nećeš trebati nikakve aplikacije![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ali šta onda kad se desi da mi mobitel ostane doma, a znaš ti žene da bi teško koja odolila da ne pogleda ako stigne poruka
Ne mislim na ljubavnice nego ima nekih poruka od muške ekipe koje nebi volio da ih neko drugi vidi
Probao sam ih 10-ak i svugdje je problem, pojavi se poruka “aplikacija poruke nije vaša default aplikacija za SMS poruke, da li želite da ubuduće bude default aplikacija”
Klikom na da sve skrivene poruke prelaze u defaultnu aplikaciju poruke
Prosto ne mogu vjerovat da ne postoji aplikacija sa kojom mogu blokirati poruke određene osobe
Ma znam za to ali ipak bi volio da imam aplikaciju koja če sakriti poruke odabranog kontakta
Tako bi bio osiguran
Ja sam do nedavno koristio aplikaciju za blokiranje neželjenih poziva i poruka i radila je dobro. To je bila pro verzija koju sam kupio u storu ali nakon nadogradnje softvera tj. OS mobitela počela je štekati odnosno propuštati pozive. Bilo je namješteno da odbija pozive i poruke od nepoznatih i skrivenih brojeva pošto mi je to privatni broj. I onda sam malo čeprkao po mobitelu i našao njegov defultni program kojim se mogu blokirati poruke i pozivi sa brojeva prema postavkama koje se namjeste. Isprobao to i radi bez greške. Nakon toga deinstalirao onu app koju sam imao i za sada sve ok.
PREDATOR
Lijepo si to objasnio ali nisi najvažnije, kako si to izveo ?
Kako da to izvedem (ako je moguće) na mome "Samsung Galaxy A300FU" s Android 6.0.1
Promijeni mobitel ili ROM, Xiaomi recimo ima i blokiranje i skrivanje poruka po defaultu.![]()
Bookmarks