Unaprijed se ispričavam na mogućoj pogrešci zbog ovakvog otvaranja teme, ali imam pitanje.
Da li postoji bilo kakva navigacija koja je toliko jednostavna, a odlična kao šta je Navigon da ga zamijeni?
Hvala!
Zato što nema više novih mapa odnosno nadogradnji navigona na mobu.
Zadnji uredio zuzo : 24-08-2018 u 11:09
IGO sam davno koristio i bio sam jako zadovoljan dok nisu počeli petljati sa licencama i onda sam prešao na navigon. Ako imaš neki IGO koji je jednostavan i da se na jednostavan način mogu stavljati karte naravno here molio bih?
Kompletmu aplikaciju da ne moram dio po dio slagati
navrati u Inbox !
Sygic.. još bolji..
mozda treba otvoriti temu koji je bolji !?
1 : Navigon
2 : Igo"Primo"
3 : Sygic
Po meni dobar prijedlog, ali bi možda izbacio Navigon jer ga više neće biti na android mob.
Sad će me netko popljuvati i ima pravo. Mislim da sam jutros pokupio kaznu iznad Rijeke (zaboravio na nju iz smjera ZG). U smjeru ZG na zaobilaznici Rijeke sam koristio IGO i ništa ne pokazuje za te kamere. Riječani jako dobro znaju da je na tim mjestima gdje su postavljene kamere prije nego šta su napravljene po dvije prometre trake u oba smjera bilo brdo prometnih nesreča sa tragičnim ishodima, ALI danas je situacija DRUGAČIJA!!!!! Dvije trake, nema prometnih nesreća a oni ubiru novac jer svrhe nema osim punjenja proračuna. Ravni potezi od kilometar. P.S. To sam napisao kao bih se obranio od eventualnih napada jer poznam problematiku.
Ima neka navigacija za mob android koja može po pitanju kamera i ažurnosti zamijeniti NAVIGON?
U naseljima i općenito se pridržavam propisa, ali brate dvije trake, van naselja, ravan cestovni potez i ograničenje 60 ili 70, HALO!!!!
treba napuniti drzavni proracun !
navrati u inbox !
samo vjerovatno ti je i poznato da u vecini zemalja je zabranjeno ukljuciti upozorenja za speedcam ,
i kazne su rigorozne , a vjerujem i kod nas ! , i ne preostaje drugo nego se drzati propisa i ponekad koji par kilometara probati rizikovati !![]()
Zadnji uredio zuzo : 25-08-2018 u 18:11
Molio bih nekog tko ima pravi kompletni Sygic za mob sa uputom kako ga instslirati i ostalo. Hvala! Ma nije niti skup oko 200 kuna u marketu android dode.
Zadnji uredio djukahr : 27-08-2018 u 08:41
ako zivis u Europi trebao bi znati gdije pise !!
a i postoji opcija na svakom uredjaju gdije pita dali zelite ukljuciti opciju za radare-blitzer !
zasto ? jer podlijeze zakonskim uredbama , ali mozda upitaj sabracajnu policiju oni vise znaju
o tim propisima !![]()
Zadnji uredio zuzo : 28-08-2018 u 20:26
sto se tice linkova , oni su strani , i tice se eu zemalja , a sto se tice hr- to jos nije vjerovatno zakonski preuzeto od eu, i da se mi nebi oko toga natezali , nek bude kako ti kazes !! , ali ovo ti nije bas (Sa ovim linkovima koje si stavio možeš si obrisati dupe... ) , ja cu izostavit odgovor na to !!
Zuzo je u pravu! Kod nas još to prolazi ali od države do države je različito ili imaju svi zabranu korištenja te mogućnosti. Predator malo proguglaj za tvoje dobro. Sve piše.
Ili kao ja ako prođe prođe
Bookmarks