moze naravno kartu koju pozelis
Imam Garmin 2599 sa kartama za Ameriku. Mogu li se na njega staviti EU karte?
LP i hvala
moze naravno kartu koju pozelis
I tako malo pomalo
Postoji verzija tog uređaja sa EU kartama !
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Jel treba nešto raditi sa fw uređaja ili samo stavim kartu na sd karticu. Uređaj mi je od šogora iz Amerike sad je došao na odmor pa bi mu stavio EU kartu ali već godinama nisam pratio forum pa sam neinformiran. Ako može mali vodič kako to napraviti bio bih vam zahvalan
Možeš stavit EU kartu bez problema , ako je kupiš preko GarminExpress_a u ponudi je jednogodišnja ili LMT ( cca US$ 75 do 95 ) .
Garmin ima dodatnu zaštitu i nije moguće više kopirati otključane karte skinute s linkova . Postoji poseban postupak gdje "treba nešto
raditi sa FW uređaja" , što i nije baš jednostavno , a oni koji znaju neće objasniti kompletan postupak nego samo osnovno , a detalje
koji su bitni čuvaju za sebe .
Vladan napravio patch fw, stavio zadnje EU NT unlocked karte na SD u folder Map i sve radi savršeno. Hvala Vladan.
Ne bi se baš reklo da radi savršeno nakon "patch fw" , samo radi i zadovoljava osnovne potrebe od točke A do B . Inače taj uređaj u startu dolazi
sa NT Unicode mapama . Unicode verzija prikazuje nazive mjesta , gradova i u pretrazi kod upisivanja na jeziku zemlje u kojoj se nalaziš , tako da se
vidi izvorni naziv , znači da prikazuje hrvatska , poljska , grčka , ćirilična slova . Ideš li iz Čakovca preko Varaždina , Gospića u Šibenik tako prikazuje ,
a kod NT mapa ideš iz Cakovca preko Varazdina , Gospica u Sibenik .
walter66 mislim da radi ono što treba, dovede te od točke a do točke b, a interpunkcije mu baš u Americi i ne trebaju tsko da sve 5
Zadnji uredio Zdeni : 23-07-2018 u 11:02
Mislim da nema potrebe za sarkazmom ovdje. Forum je zato da pomažemo jedni drugima u okviru svojih sposobnosti. Tražio sam pomoć i dobio sam je, imao sam problem i riješio ga. Šogor ima zadnji update originalnih US karata i EU bez "šumnika" koji će mu sasvim solidno poslužiti dok je ovdje na odmoru i svi sretni i zadovoljni. Hvala svima koji su pomogli.
Bookmarks