Želim ovim putem pohvaliti forumaše Vladana Nikolica i Walter66 koji svaki put nesebično pomognu.
Vladan je profesionalno i brzo riješio moj problem sa Garmin Drive 40 i crack-iranjem soft ver 5.60.
Gore su sada karte cijele Europe 2018.30
Zahvaljujem i želim svima ugodno i sigurno putovanje!
Pozdrav Bula
točno, obojica su stvarno legende.. još bih istaknuo člana @tomojure koji se razumije u navigacije..
Da , prihvaćam svaku pohvalu ali ...
Zaboravili ste pohvaliti i našeg člana sa ovog Foruma @zuzo , od kojeg je većina od nas (računajući i mene) naučila kakao se radi i sređuje navigacijske programe !
Također nitko se nije sjetio ni marljivog člana @mirkeclj .
Osim toga nesmije se zaboraviti da je tu i naš SModerataor @Sljaka bez kojeg navigacije , a možda ni cijeli Forum ne bi - preživio .
Jedino mi je žao što su "Navigacije" pale na leđa nas nekoliko aktivnijih članova , a do kada će to sve skupa "klapati" ne znam ...
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
jedino što mi se ne sviđa je to što se pomaganje svelo na privatne poruke...
Lijepo je čitati pohvale, ali nemojte pretjerivati. Ipak je ovo tematski forum. A što se tiče pomaganja preko privatnih poruka ni sam to ne volim, ali bolje je da se i tako pomogne nego nikako. Svatko svoje znanje dijeli onako kako on želi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pitanje za one koji imaju ovu navigaciju, ili znaju što bi ovo moglo biti. Naime, danas je izašao update karte 2019.10. Kod kuće imam i Garmin drive 50 LMT (cijela Europa ) i svoju Garmin drive 40 LMT (samo centralna europa ). Garmina 50 sam updejtirao preko Garmin expressa na najnoviju kartu i s njome nikakvih problema u vezi toga. No moja me pati. Imam na njoj najnoviji softver 5.70 te Garmin NTU 2018.30 kompletnu Europu. Naravno navigacija je morala biti patchovana te pohvala Vladanu na tome. No problem se javlja kad je spojim na Garmin express. Odmah mi ponudi ažuriranje na 2019.10 Centralnu europu. Ja pokrenem update i dobijem poruku : " There was an error installing the update ". I ne mogu nikako napraviti update. Probao sam obrisati te karte s nje i neće. Probao sam reinstalirati i program, drivere sve živo i ne da. Vrtio sam i onaj fajl za update i opet ništa. Navigacija radi normalno s ovim 2018.30 kartama, ali je ne mogu na ovaj način updejtirati. E sad ovo pitam iz razloga jer sam prije imao tu mogućnost, bez obzira na ručno stavljene karte u nju i patcha. Samo nakon updatea, sam opet morao raditi patch. Ovo bih htio uraditi iz razloga jer time se updejtiraju automatski i one fajlovi CID, JCV SQLITE, GPX i sl. No sada po prvi puta imam ovu poruku koja se opetovano ponavlja, a nemam riješenje kako to srediti. Ako netko ima neku pametnu neka kaže, a ako netko ima ovu navigaciju patchovanu s tim kartama, volio bih da on proba napraviti update. Hvala svima na pomoći![]()
Ne možeš raditi update preko Garmin Express_a , ako je uređaj "patchovan" (sjeban) ! Zato i dobivaš poruku " There was an error installing the update " .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Aha. A kako ga vracam na staro? Mislim i prije sam radio tako pa mi zato nije jasno zasto sada zeza:-)
Vladane, mozes li molim te napraviti patch za softwer 5.90? Ja sam na 5.70, ali cim ga updejtam, uređaj ne vidi karte. Sad sam se vratio opet na 5.70 jer taj imam od zadnji put kad si ga napravio.
Pogledaj ovdje kako se pravi patch.
https://www.mobimart.it/showthread.p...4hQjSaqFHQ-oyM
https://www.youtube.com/watch?v=6hBe...3uiUIwgcfXPVLI
Pozdrav svima,
Dobio sam Drive 40, verzija softvera 3.00 AdriaRoute 4.50 NT, pa me zanima što mi je činiti da mogu staviti noviju Europe kartu (ili neku manju s obirom da imam karticu od 4GB samo). Vidim da se spominju patchevi firmwarea, gdje se mogu pronaći neke upute i da li da uopće updejtam software kroz Garmin Express?
Bookmarks