Pokušao sam dignuti na taj tynyupload , ali ništa se ne dešava , vidi se kako prebacuje ,
ali kad dođe do 100 % ne izbaci link nego ovu poruku dolje i ništa .
Kaže da sam "zaostal" !? Možda jesam
Maksymalny rozmiar ładowanego pliku został osišgnięty !
Edit :
@NesS
Problem je kod uploada , ne prepoznaje APK datoteku , RAR je prebacio bez problema !
File was uploaded successfuly on TinyUpload.com server.
You can download it from address:
http://s000.tinyupload.com/?file_id=...29636275621615
Neznam ako će radit aplikacija jer su napisali da će ukinuti ovu verziju Navigona Amazon
pogledaj na postu #15 .
L.P.
Zadnji uredio walter66 : 20-04-2018 u 16:31
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
NeSS nemas pojma o downloadanju . Ja sve skidam iz prve.
Navigon europe kaze goodbye za 9 mjeseci
![]()
Zadnji uredio imart : 20-04-2018 u 19:40
@imart
Navigon je bio konkurencija Garminu , zatim ga je ovaj kupio i sad ga polako gasi (ubija) . Najprije se
rješava Navigon Amazon Europe , a kako si napisao i Goodbye Navigon Europe do kraja 2018 godine .
Kad malo bolje pogledaš , ostaje vrlo malo dobrih Navigacija . Navigon je još malo pa gotov , Sygic je
izgleda dobro , a radi loše na Androidu , IGO je bio odličan prije par godina , sad s novom serijom karti
izgubio se i griješi , na autoputu preračunava i skreće lijevo , po gradu nezna gdje se nalazi i navodi u
jednosmjerne ulice ...
Genius maps al nema kemije za njih...
Sygic ne radi kak spada? Kaj mu se dogadja?
Zadnji uredio imart : 22-04-2018 u 11:18
Stavio sam sygic 17.3.24 na samsung.
Onak nit smrdi nit mirisi. Zenska ima lijep glas puno ljepsi od navigonke dore. Bum testirao u voznji. Ovaj tjedan idem do zlatnog rata i zadra.
Jesi li stavio here ili tomtom karte..
Apk mi je sama nakon instalacije nudila download.
hrv.ta.2017.09
Neznam koje su. Kak da znam?
To su tom tom jel tak? Valjaju, ili da stavim nt, al nudimi samo truck nt verziju..
![]()
Zadnji uredio imart : 23-04-2018 u 06:46
Je,tomtom su mape.Možeš koristit i jedne i druge.
Kažu za naše područje da su bolje here,ako hoćeš provaj instalirat tomtom apk.(možeš i ukljućit -traffic-) samo ti treba još oko 1.2gb memorije
Zadnji uredio tomojure : 23-04-2018 u 08:50
našao sam i here ali samo truck mape, jel to ok?
Hvala Walter. Da, znam da ne moze .apk, zato i rekoh da probas .rar.
Nazalost, meni je nakon mjesec prestala raditi i verzija 8.9.1, takodjer odavde. Izbacilo "Trial expired".
Pokusacu s ovom, pa cemo vidjeti... Hvala jos jednom.
Edit: Nazalost, ne mogu da otvorim .rar. Kaze da je datoteka ostecena... Izvini sto te peglam, ali postoji li kakva sansa za neki G-Drive?
Zadnji uredio NesS : 24-04-2018 u 12:26
@NesS
Nema smisla ni ova verzija Amazon Navigon Europe v8.9.2 , istiiče joj valjanost za nekoliko dana , isto će napisati "expired" .
Garmin gasi Navigon Evropu za Android i iOS , podrška (update) važi samo za običan Navigon Europe do kraja 2018 godine .
Instaliraj Sygic ili iGO NextGen s HERE mapama .
Osobno sam protiv mobitelskih navigacia , dovoljne su Google karte , a ovo sve ostalo je zajebancija , instaliraš pa radi , zatim
krene naopako pa izbacuje greške poput "Aplikacija je prestala s radom - OK" i onda izbaci . Inače je navigacija na mobitelu
opasnija od telefoniranja ili slanja SMS_a u vožnji .
Pise na stranici navigona da se moze koristiti jos 2 godine ali nebude update karata..
Inace google maps su ok ali nedostaju im brzina kojom vozis, ogranicenje brzine, procjenjeno vrijeme dolska na odrediste i jos neki tweakovi. Da google to uvede, ostale bi telefonske navigacije propale.
Probao sam sygic verziju koju mi je dao @tomojure i cini se ok, sa here mapama.
Ove ostale sygice nisam uspio pokrenuti ni na samsungu ni na kinezu..
Zadnji uredio imart : 24-04-2018 u 17:24
Malo kasnim s odgovorom ali evo ja sam uspio danas instalirati Navigon 8.9.2 na moj xiaomi redmi note4. Telefon je dual sim i navigon ide.
U pitanju je reinstalacija jer sam morao vratiti Telefon na tvornicke postavke. Cudna stvar a uopce ga vise nema na Play store???
Pa pisalo se u temi. Navigon se vise ne prodaje. Ima potporu do kraja 2018. i gotovo.. na zalost..
Znam,vjerovatno ga ja mogu "povuci" jer je vec bio instaliran na ovom uredjaju.
Mozes i na bilokojem ak imas apk. Samo ga nema za kupiti. Ove verzije ovdje su i tak hacknute.
Pozdrav
Imam Navigon 8.9.2 na Galaxy J7 dual sim i radi odlično uz neke sitne zanemarive greškice...kaže skreni lijevo a ustvari treba desno ali vrlo rijetko.
U obavijesti su dva datuma "Goodbye" 31.12.2018. i 14.05.2020.
Da li su to datumi prestanka rada apk ili prestanak podrške i update karata ?
Ako je prestanak rada može li se očekivati patch da se to zaustavi ?
Ako ne koja bi android navigacija bila dostojna zamjena za Navigon ?
Ja nakon vise godina navigona koristim sygic.
Imas temu tu nedje isto..
Podjednakoje dobar. U necem cak i bolji.. u necem losiji itd..
Mislim da je bespredmetno više o Navigonu pisati i ja sam ga imao i volio na Win uređaju i na mobitelu ali pošto su drugovi riješili da će ga isključiti to sam samo čekao od onoga dana kad ga je Garmin kupio on sve što mu smeta kad kupi isključi jer je veliki gazda i šta je tu je samo se možemo sjećati lijepe i odlične navigacije,tako je bilo sa Navigosistemom kad ih je garmin preuzeo više se ne rade adriaroute i gotovo šta je tu je idemo dalje sa Igom,Sygicom i ostalim
Bookmarks