Zadnji uredio mirkeclj : 12-01-2018 u 14:21
Zbog cega su mape sad iz dva dela? Jedna je gmapprom.img a druga je D6210050A.img koju uredjaj ne vidi kad je ubacim na njega. Dali treba mozda da se preimenuje?
Uspeo sam. Preimenovao sam taj fajl u gmappom1.img i sad vidi obe karte. Sve je ok. Hvala
@kopca
Tako je baš zbunjujuće , nego tu je pri ruci , uvijek u blizini Telefon i Google Maps ili neka druga navigacija na njemu za svaki slučaj (zlu ne trebalo) .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Posjedujem Garmin Drive 40
Radi JCV ali kada se stave fajlovi iz Nuvi 4x-5x-6x-Android-JCV
Radi i Foursquare i ako piše da je Nuvi 25x9 Foursquare Map
Čisto da podijelim...
Pozdrav! Molim vas za malu pomoc. Ako napravim folder na mem. kartici Garmin i unutra stavim gmap3d gmapsupp i gmapsupp1 to bi onda radilo na nuvi 42?
City Navigator Europe NT redovno stavljam na karticu za navi 465t, a ove NTU su sad iz dva djela i ne znam dal sam sad pravilno to napravio.
Taj uređaj ne podržava 3D mape !
Radit će ako na kartici napraviš Garmin Folder i u njega jedan dio (gmapsupp.img) , otvori još jedan folder pod imenom Map i u njega stavi drugi dio pod bilo kojim imenom.img
Imt ćeš na kartici dva foldera :
Garmin (ovdje ide samo gmapsupp.img )
Map (u ovaj možeš staviti više mapa s bilo kojim imenom)
Pozdrav ekipa, imam Garmin Nuvi 1300, skinuo sam torrent ovaj od 7.90GB, sad pitanje je jesu li te karte uopce kompatibilne s mojim Nuvi-jem. Hvala!
NTU Nisu kompatibilne !
Imat ćeš problema s pretragom adresa i postavljanjem ruta , sa znakovima (šumnicima) ŠĐČĆŽ
Skini NT karte i jednostavno Copy paste u skriveni .System Folder na uređaju ili Garmin odnosno Map na SD karti .
http://cafe.mobil.hr/threads/81864-G...ope-NT-2018.20
Može li netko molim vas uploadati JCV (north i south) iz isključivo ove karte? Jer to mi je jedini JCV koji je radio. Na kartama NTU 2019.10 i 2019.20 mi gane prikazuje. Hvala.
Bookmarks