Nema tu neke promjene i ushićenosti. Mislim da smo s ekranima došli do maksimuma, sad jedino preostaje kamera, baterija, načini prepoznavanja i otključavanje uređaja. A jedini hipe možda bude vukao AR i poboljšani VR.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tak je bio i S8 kad je izašao, sjećam se.. u dućanu 6200-6300 a u njuški 5000kn..
Da, sarkazam.
Uglavnom, kamera je vjerojatno najbolja na tržištu, a ostalo je sve već viđeno.
za kameru treba pričekat usporedbu sa Pixelom,novi HTC U12 i LG G7...
Nije da baš vjerujem ovakvim testovima ali evo neka se nađe...
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/ovo-j...---508557.html
![]()
PREDATOR
sve mi se manje sviđaju ti smutljivci iz DXO.pa po njima Vivo X20 Plus je u istom rangu sa HTC 11 i prvim Pixelom...![]()
a možda je![]()
Pozdrav ljudi, jel možda netko naručio S9+? Moj LG G3 je odradio 3 godine službe korektno, ali me nešto sve češće sekira u zadnje vrijeme pa si mislim da je došao čas da se rastanemo, a nekako mi se sve što gledam osim S9+ čini kao kompromis ovdje ili ondje. Ako ste gledali, zanima me gdje je najpovoljniji, bilo na rate/možda čak cash ako je fin popust, bilo uz pretplatu. Zasad sam najjeftinije našla za 6550 samo uređaj na 36 rata max bez kamata.
Zadnji uredio divided by zero : 13-03-2018 u 17:57
Evo imao danas čast se poigrati sa S9 S9+ tj. mala prezentacija istoga od strane Samsunga i? Na prvu malo iznad S8 S8+. Ono što me se je dojmilo je kvaliteta slike u mračnim uvjetima za jedam mobitel. Te prevođenje samog teksta, više nije potrebno slikati sliku već samo kamerom pozicionirati na tekst odabrati jezik i stvara se prevod.
...i sada oni koji pitaju dali se isplati sa S8 S8+ preći na S9 S9+ moje je ne, što bih rekao i za svaki model za stepenicu više kako se ne isplati, (jedino ako plivaš u lovi) sa ostalih modela da zašto ne, radi se o vrhunskom uređaju.
HC4L
Ja sam od jučer vlasnik crnog + modela (T-com, single sim varijanta)...Prije toga imao S8+ koji je nažalost nastradao na jednoj proslavi te kratko vrijeme Note 8....Uz vrlo dobre stereo zvučnike te nešto bolju kameru, ono što me možda najviše oduševilo je fingerprint scanner koji radi munjevito... Ne znam je li radi samog položaja ili nekakav placebo efekt, ali stvarno radi vrhunski.
Slažem se s kolegom HCSC po pitanju prelaska sa sada već "prošle" generacija S modela na 9ku... Ja sam specifičan slučaj po pitanju mobitela tako da ne spadam u normalnu skupinu korisnika
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pucajte![]()
Zadnji uredio TomZG : 13-03-2018 u 14:09
Neke novosti osim fingerprint sensora, stereo zvučnika i bolje kamere, jel se osjeti da je nov model u rukama ili ga se može zamijeniti s S8+?
Kakva se baterija pokazala? Vidim da na GSM Areni još nisu testirali Plus model pa nema niti Prosjeka trajanja baterije?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
S obzirom da vas ima dosta iskusnjara koje pratite tržište ažurnije nego ja, što mislite, jel ga bolje uzeti sad za 6500 kn uz ovaj popust od 750 kn ili je to fiktivni popust i ostat će cijena tu negdje i kad prođu prednarudžbe? Ovaj tjedan mi baš nije zgodno, al ono, ako baš moram, mogu...
Čuj to... moraš kupiti
Pričekaj svibanj, tada bi cijene trebale malo pasti. O većem popustu tek na jesen. Prijevod-ako imaš lovu, kupuj!
U Mobisu!
Kako radi face skener?
Jel mora imati puno svjetla da bi prepoznao?
S prednje strane, po meni gotovo nemoguće-pogotovo ako su uređaji ugašeni...Okvir mobitela je nekako matiran (ja imam crni) i zadnja strana mi je nekako oštrija po rubovima od 8ice..Također mob je zercu deblji...
Trenutno mi je baterija na 23% a SOT na 4h i 22 min....Ne znam, nikad se ne vodim za time, već mi je bitno da mob izdrži od jutra do navečer...Ionako navečer uvijek ide na punjač, pa makar imao i 40% soka.
S time da dosta ekipe jednu stvar ne kuži, po pitanju korištenja: ja recimo imam neograničen internet u Tele2 i non stop surfam preko 4G (gdje ga naravno ima jer se hoće prešaltati na 3g), za koji znam da će osjetno prije popit bateriju nego da sam spojen u birtiji ili doma na Wi-Fi...-takva su barem moja iskustva
Ovisi jel kupuješ tih 6500 kn na rate ili keš...Ako je keš, moja preporuka je da se strpiš jer će kroz mjesec, mjesec i pol dana cijena + modela (preko njuškala) biti oko 5300-5500 kn
Moram priznati da ga ne koristim već isključivo otključavam preko fingerprinta... Trenutno sam u prostoriji gdje je obilje prirodnog svjetla, tako da možda probam predvečer kad ne budu idealni uvjeti..
Zadnji uredio TomZG : 14-03-2018 u 11:11
Hvala na informacijama. Ako je tako, mogla bih se i strpiti![]()
Malo sam se ponovio.. SM-G960FD crni u santa domenici.
Za 5500kn na 12 rata plus gratis powerbank, bezicni i auto punjac
Kamera je zanimljiva. Blenda se mehanicki otvara ko na pravom foticu, inace mob super, skok sa S7 je ogroman. Ostalo u skladu sa ocekivanjima..
![]()
Ekipa, jel se isplati prelazak na S9+ sa P20 Pro?
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Dobit ćeš bolju bateriju,brže punjenje,brži fingerprint,kameru koja iziskuje trud da se izvuče najbolje i EMUI koji traži privikavanje.....![]()
Ovisi o osobnim preferencama. Ako lova nije problem, prijeđi.
Osobno sam imao nekoliko opcija za S9+, recimo P20 Pro, OP6, G7, iPhone X... ali bih se uvijek vratio na Samsung. Nekako najpouzdaniji uređaj.
U Mobisu!
Nisam dobro pročitao.peti-šesti gemišt,hebiga![]()
Durability test koma..
Jedino je gori htc u 12..
https://youtu.be/ax2qnnS-LmQ
https://youtu.be/06aNfvIIl8o
Dok s9 i S9+ i iphone x padaju sa 6 metara i rade, kinezi pucaju ko šibice..
Mob ne sluzi za cijepati drva ali ako kinez kosta ko samsung a quality im je low budget, vise sminka, ipak odabirem najveceg proizvodjaca na svijetu..
Bookmarks