Poštovane forumašice i forumaši,
vjerojatno primjećujete promjene u organizaciji foruma i podforuma na cafe.mobil.hr te vas stoga obaviještavamo kako je to dio velike reorganizacije foruma koja je u tijeku. O svim aktivnostima i novostima ćemo vas obavijestiti kada proces bude potpuno proveden. Dotad, ukoliko primjetite neke nefunkcionalnosti u radu foruma ili nenamjerne pogreške slobodno se obratite bilo kome od Vodstva foruma!
Hvala svima!
Kad ste već kod toga, da li se razmišlja o nekoj responzivnoj temi da forum možemo jednostavnije pregledavati na mobitelu? (bez tapatalka i sl.)
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Da.
A malo pitanje , a vezano je za forum ( bar mislim).
Gdje su nestali avatari korisnika ?
Imao sam svoj osobni kao i većina starijih članova foruma … ( uostalom isti mi je na svim forumima )
Kad uđem u svoju upravljačku ploču , vidim da je tamo avatar ali ga ne pokazuje na forumi a ne nudi opciju ni da se ponovo postavi.
Može li se to riješiti ?
Jesi li probao maknuti i ponovno postaviti avatar?
Sad sam maknuo avatar i naravno ne nudi mi opciju da dodam svoj avatar nego samo ono što nudi forum
Ok, hvala na info-u, budem pogledao i vidio kaj se događa. Hvala na feedbacku![]()
Bok
imam pitanje, zašto se ponovo ne uvede rubrika za male oglase ? kojoj bi se mogao pristupiti kada bi
ispunio uvjete poput 50 postova i sl. ?
bilo bi zgodno da se vrati oglasnik.vjerujem da bi i forum oživio...
Oglasnik se vraća kad se riješe neki tehnički problemi koji ne ovise o nama, ali guramo koliko možemo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ozivjet ce. Za mod/smod/admin funkcije su svi forumasi kandidati, kao sto je bilo uvijek. Dakle, svatko moze biti "na funkciji" ako zadovolji uvjete
Da oglasnik je koristan..
Ma, nema ništa od oglasnika. Bolje iskoristiti prostor za nešto drugo.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Admin je sve rekao.
Bookmarks