Ne kužim na što točno misliš i koja bi bila primjena tomu? Imao sam WP 8.1 i mislim da nisam vidio to nigdje.
Postoji li neka aplikacija da skroz isključi ekran, ali da se na mobitelu i dalje može raditi? Microsoft to ima po defaultu, na Androidu ne vidim način kako izvesti.
Ne kužim na što točno misliš i koja bi bila primjena tomu? Imao sam WP 8.1 i mislim da nisam vidio to nigdje.
Mobitel koristim kao media player spojen na TV i ekran mu je stalno upaljen što poprilično troši bateriju i MHL port je teško može tako napuniti. Eto, samo zbog toga.
kupio sam samsung s6 na telefonu je dosao instalirana app facebook ,ispocetka mi nije dozvoljavao da se logujem , izbrisao sam app ponovo instalirao i uspio se logovati na fb , medjutim trazio mi je podatke kao da se prvi put reg , kad sam usao prazan profil ni slika ni poruka nista na profilu , kako to vratiti postoji li mogucnost za to ? hvala
Probaj u postavkama pod aplikacije izbrisati data i cache i ponovno se probaj ulogirati.
Isto tak, preporučil bi ti da koristiš web verziju jer je Facebook aplikacija prilično poznata kao nepotrebni potrošač baterije i utječe na performanse uređaja.
Ak baš želiš aplikaciju onda ti preporučujem Metal for Facebook, ili Tinfoil for Facebook.
Imam problem s Google Photos appom... Snimio sam slomo video, uredio dio videa koji ce biti usporen, Photos je to sve memorirao i u jednom trenu uploadao (imam podesen backup dok se mob puni). Danas gledam taj video na mobu i vise nema opcije editiranja usporenog segmenta. Cijeli video je usporen i Photos ga moze samo playati. Video je postao dummy usporeni fajl.
Isto to mi je napravio sa svim starim slomo videima.
Slomo filmovi se na web Photosu uredno prikazuju, onako kako sam ih nastimao na mobu... Ali nemam vise opcije ponovnog igranja s fajlom na mobu. Je to nekakav feature posto je app dobio update nedavno?
EDIT: problem nestao, danas su slomo filmovi dobili nazad opciju uredjivanja... bit ce da je google nesto privremeno zeznuo
Zadnji uredio xlr : 12-06-2016 u 03:23
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moze li preporuka za neku aplikaciju koja biljezi pokrete fizicke aktivnosti i sve trpa po grupama npr pjesacenje,vjezbanje,biciklizam i slicno.Ova od Lg prepoznaje samo pjesacenje i sve trpa tu.
Jesi probala Google-ovu aplikaciju Google Fit? Nisam sad siguran za vježbanje kako bi prepoznalo, možda uz neki smartwatch ili one narukvice, ali meni uredno razlikuje trčanje i biciklizam.
Ja ga koristim za korake... Nedavno je dobio veliki redizajn i dodano je dosta novih funkcija, sa nadolazećom verzijom 1.57 ubacit će još dodatne feature + achievementse. Fora.
Imam problem sa Pintrestom.Cesto ga koristim i potreban mi je ali se desava da sa laptopa udjem na pinterest i vidim svoje pinove sa mobitela tudje vidim a svoje ne.U cemu je problem?
Možda Screen Off?
https://play.google.com/store/apps/d....screenofflock
Zadnji uredio dlozic : 13-10-2016 u 20:32
tko zna instalirati cyanogenmod, uz naknadu? Imam Xperiu st15i, nije problem ako se pokvari...
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Jel ima netko problema sa Yahoo mailom na androidu? Danas mi je prestalo raditi, tj nije se mogao povezati i sinhronizirati. Onda sam deinstalirao Xahoo mail aplikaciju i ponovo instalirao i sada se uopče ne mmogu logirati...
PREDATOR
Jel ti baci kakav eroor/razlog zašto se ne možeš logirat?
Nemaš Oreo?
Imam Oreo, Huawei Mate 10 Pro. Nije bacio nikakav eror.
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
Tražim po netu i našao sam nešto...
https://www.express.co.uk/life-style...wn-Not-Working
PREDATOR
Nova laucher prime ja na saleu. 6kn!
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Yahoo app mi i dalje ne radi na Oreu na Huaweiu a na Lg V10 mi radi bez hreške.
Poslano sa mog Huawei Mate 10 Pro koristeći Tapatalk
PREDATOR
Evo da javim, napravio sam hard reset tj vračanje na tvorničke postavke i Yahoo mail app normalno proradila. Još me zeza taptalk na kojem sam logiran na šest foruma. Prije par dana mi je tražio prijavu na crometeo forum i nisam se mogao logirati jer su kao bili netočni podatci. I napisao mi je da sam iskoristio maksimalni broj prijava i da moram ukucati kod koji stoji ispod ali nikakav kod ne daje i nemogu se nikako logirati tamo. Ostali forumi rade bez greške. Nakon hard reseta ponovo sam instalirao taptalk i opet mi javlja isto. Jel ima netko neku stariju verziju taptalka da probam s njom?
PREDATOR
imaš na apkmirror..
https://www.apkmirror.com/?post_type...apk&s=tapatalk
pothitno mi treba neka aplikacija za sprečavanje downloada raznih smeće aplikacija,web stranica koje mi se same od sebe skidaju na mobitel,ono to je već prešlo sve granice hoću recimo otvoriti neku stranicu a ono mi se pojavi neka sasvim druga stranica ili neka igrica ili neki smeće program ma ono više mi mob(kineski Bluboo S1,4gb rama)neupotrebljiv takoreći pa molim pomoć
Robert-Honor Magic V2
trebaš ad blocker....recimo Ad Guard ili neki browser sa ad blockerom.naprimjer Brave....
adguard premium..
doduše ova stranica na kojoj se nalazi isto otvara 3 popupa, ali koristi chrome, jer je ugrađeni browser vjerojatno smeće.
ili skini na komp pa prebaci
https://uplod.cc/nsre7f6dklgl
Bookmarks