Evo ti jedan Sony
http://www.svijet-medija.hr/product_...56&name=CRT_TV
Nije jako skup, opasno izgleda i opasno je dobar. Ima ga ujo i televizor je mrak
ja tvrdim da je panasonic najbolji televizor od te trojce a vi vjerujte ili ne...
stvarno samo odlicna iskustva imam.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo ti jedan Sony
http://www.svijet-medija.hr/product_...56&name=CRT_TV
Nije jako skup, opasno izgleda i opasno je dobar. Ima ga ujo i televizor je mrak
e da,to je ova nova serija...uzmi to i bok!
nemas kaj puno razmisljat,svako ce ti rec uzmi bas taj jel taj imam ja doma....
slažem se ,ja imam sve sony i dosad nje niš crklo ,niti se pokvarilo...nećeš fulat ako bilo koji uzmeš od sams.,sony ili panas., -ali moj glas ide sony telka
samo kaj je taj TV jako mali za tu lovu... ak se kupuje 16:9 treba bar 32'' biti dijagonala...Izvorno postao cyberphere
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
s ovim se slažem....Izvorno postao flOorKilla
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
uz sve ove marke,nije ni philips za baciti,imam doma philips televizor i nemam zamjerku za njega....
Mess with the best,die like the rest ! ! !
eto ovaj model samsunga WS32A208P sam ja nedavno kupio
a ovo sve on ima u sebi
Osnovne karakteristike
Ravni zaslon "Pure Flat" (16:9) 82 cm
Invar Mask "zaslon"
Multi memorijski pretinac za 5 vrsta memorijskih kartica
(Memory Stick, SMC, CF, SD, MMC)
JPEG Viewer & MP3 Player
Standardi slike (PAL/SECAM/NTSC3.58/NTSC4.43)
100 Hz / 100 Hz prirodno skeniranje
Digitalno/Progresivno skeniranje
DNIe - Tehnologija poboljšanja slike
Digitalno reduciranje šuma (DNR)
Niskošumno pojačalo (LNA)
Slika u slici - 2 Tunera
Double Screen
Mogučnost zamrzavanja slike
Plug & Play
6 formata slike (Autowide/Wide/Panorama/Zoom1,2/4:3)
4 opcije slike (Podešavajuča/Standardna/Sportska/Filmska)
Hi Teletekst - 200 stranica memorije
Dolby Virtual Surround
Equalizer
Audio izlazna snaga (RMS) 15W x 2
5 opcija zvuka (Standardna/Muzička/Filmska/Govorna/Podešavajuča)
Prednji bočni ulaz (AV , S-Video )
2 Scart ulaza
Težina: 56,5 Kg
Dimenziješirina 910 x visina 555 x dubina 597)mm
Dostupan u dvije boje (crna i srebrena)
Ljudi pozdrav
Evo da ne otvaram temu pitat ću ovdje. Tražim neki televizor do 2500 kn. Pošto plaćam karticom mora biti neki dućan.
Može neka preporuka?
Neki uvjeti su da je Full HD i min 102 cm ekran. I da ima usb ulaz
Najviše mi za oko zapeo Grunding u elipsu... Ima 5 godina garancije.
Probaj dodati još malo (99 kuna) i kupi Smart TV .
GRUNDIG 40GFT6740 Led TV 102cm Full Hd 800 Hz Smart TV
Cijena 2.599,00 kn
Zadnji uredio walter66 : 12-11-2017 u 00:52
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Mislim da sam taj i gledao... Znaci to bi bilo ok? Koji operativni sustav oni koriste i kako recimo Kodi radi na njemu?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ne znam koji operatvni sustav koristi Grundig , bit će vjerojatno neka izvedenica poput Philipsa ,
navodno je i Grundig pod njihovom kapom (vlasništvu) .
GRUNDIG 40GFT6740
Ovo na slici je najnoviji Sony , neznam koji model .
Za KODI ćeš morat koristiti TV BOX (2/8 Gb minimum) . Imam stariji model Grundiga i Minix X7 ,
u kombinaciji , jedan i drugi uređaj imaju oko 5 godina . Po Kineskim Web Shopovima prodaju se
kvalitetniji od 40 US$ do cca 65 + , ovisno od modela količine rama ili interne memorije , danas i
sutra su akcije neki njihov popusni dan 11.11 ...
Zadnji uredio walter66 : 12-11-2017 u 00:57
Grundig ima svoj vlastiti OS i svoju vlastitu trgovinu aplikacijama. Svi njihovi smart TV novije generacije podržavaju DLNA, ali instalaciju KODI-ja zaboravi. Nije moguća.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Uzeo na kraju Samsunga, hvala svima na savjetim. Uzet ću onaj android box i mir.
Zašto (mrzim) ne Samsung !?
Kupio sam televizor Samsung prije više godina , onda su još bili LCD i Plazma u modi . Televizor je bio LCD ne znam sada koji model negdje 46 " (incha) , za ono vrijeme bio je poprilično skup nešto više od 8000 kuna . Jamstvo je bilo 2 godine , a na moju žalost toliko je i trajao . Baš kad je isteklo jamstvo krepao je ekran točno po polovici s desne strane . Problem se nije mogao riješiti , jer je trebalo mijenjat ekran , za kojeg su u nekom servisu u ZG tražili 4200 kuna sa rukama , tako su oni napravili i predračun . Normalno nije se isplatilo popravljat , jer su u među vremenu pale cijene LCD televizora . Što znači da sam mogao kupit novi sličan i moderniji LED za dvostruko nižu cijenu . Pošto sam bio osuđen kupiti novi TV kupio sam nešto manji i punno jeftiniji Grundig (oko 98 cm ili 40incha) . Normalno da nisam s ovim novim bio zadovolan , ne radi kvalitete nego veličine , a nažalost neću još neko vrijeme kupovati ništa novije jer mislim da ovaj neće tako brzo riknuti . Imam želju kupit bolji TV , ali sam u potpunosti siguran da neće biti onaj koga "mrzim" .
Da nastavim sa Samsungom !?
Prije nešto više od 4 godine kupio sam ženi Samsung Galaxy S3 , telefon je stvarno bio "vrhunski" i pomogao mi je prebolit TV o kojem sam malo prije pisao . Trajao je dosta dugo , dok se iz nekog razloga nije na neki način gotovo zapalila odnosno užarila baterija i počeo se topit stražnji poklopac baterije . Srećom , supruga je primijetila da se nešto dimi iz torbice i istresla sadržaj po cesti . Telefon je pao na pod i ispala je baterija , a uređaj je preživio . Kupio sam preko WebShopa novu bateriju , stražnji poklopac i novu maskicu i "krntija još uvijek radi , ali stoji u rezervi . Kupili smo novi Huawei P8 Lite 2017 , i nadam se da se ovaj neće zapalit .
Samsung je sa svojom novijom serijom telefona srednje i više klase osvojio sva tržišta , tako da ga sada svaka "šuša" ima , dostupan je za "moćne" i za nas normalne , samo u moju kuću neće jer se držim one parole gore koju je izrekao "Strumpf" sa slike .
Pokušaj instalirati iGO navigaciju na noviji Samsung uređaj bez obzira koji model . Želiš li radi prostora postaviti navigaciju na SD karticu imat ćeš podosta problema , jer će Samsung dobro sebe zaštitio sa Google restrikcijama , odnosno SD kartica mu služi više za multimediju (muzika , slike , filmovi) , a za pametne ili potrebne aplikacije možeš intalirati besplatne s reklamama ili kupiti . U ostalom , ko' može potrošiti ili kupiti telefon za tolike novce , onda neka i kupuje aplikacije (Navigacije) .
Osobno ne bih volio imati više veze sa Samsungom , a "obožavam" ga kao i iPhone , jednostavno nisu mi na listi želja !
°°°
Nema smisla ulaziti u to koliko tko voli više neki brand, tako da ću se samo osvrnuti na ovo... Nikad mi neće biti jasno ovakvo razmišljanje. Ako mrziš Samsung jer na njega ne možeš staviti crackanu navigaciju,sorry ali to nije fer. Jer ne računaš da je netko tu navigaciju napravio,uložio novac i vrijeme. Ili bilo koju drugu aplikaciju koja se plaća. Ali ne,ti ćeš radije furat crackanu verziju i pljuvat po brendu jer ti neda da ju instaliraš.
Kako bi se ti osjećao da je obrnuta situacija?
Ne može biti obrnuta situacija , ja sam kupio telefon i on je moj , a ne Samsungov !
Osobno meni ne treba navigacija na mobitelu , jer za navigaciju koristim klasični uređaj poput Garmina , Mio il slično .
Kad sam kupio ta dva uređaja tražio sam da budu uz samo ime uređaja još ona tri čarobna slova LMT , točno
je da sam radi toga uređaj platio i trideset posto više , ali sam dobio doživotni update karata i dodataka za navigaciju .
LMT = GPS With Lifetime Maps and Traffic Updates
Pitao je kolega @dbovid3 zašto mrzim "Samsung" , ako si pročitao onda si mogao shvatit zašto !? Izritirala ga slika
koju sam zaljepio na postu #40 .
Tebe sada ljuti što "ja mrzim Samsung" , na forumu nije dozvoljeno reklamiranje , a nigdje ne piše "ne smiješ mrzit" te iste (brandove) .
Onaj Štrumpf , je i onako Mrgud koji sve mrzi ! Osim toga ako zaželim instalirat "crackanu" navigaciju na Samsung to
ću sigurno napraviti bezobzira na zaštitu koju su izmislili .
Bookmarks