Vizorg widget, u paru sa standardnom google aplikacijom ima mogucnost da preko widgeta ulazis u google prognozu (tj google app s prognozom). Meni osobno se ta prognoza svidja![]()
godinama koristim Chronus i iskreno dosadio mi je.volio bi na zaslon nakačit neki weather widget,a da je precizan,besplatan i da je baš lijep...
Vizorg widget, u paru sa standardnom google aplikacijom ima mogucnost da preko widgeta ulazis u google prognozu (tj google app s prognozom). Meni osobno se ta prognoza svidja![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sad opet citam Veprov post... Ovaj gorespomenuti widget nema weather na homescreenu, samo nudi opciju da klikom na datum udjes u google weather app (moras imati google app).
Ne treba placati za taj feature (koristim free verziju)Naplacuje se koristenje google now i voice control preko widgeta.
Weather Live je jako dobar i opsežan,ali puna verzija nije besplatna.svidio mi se i taj Vizorg....sad ih oba koristim....![]()
Aaa to, sad tek vidim na play storeu da se u prvom redu moze staviti ikona+temperatura. Sori, nisam ni znao da se to moze podesiti pa se nismo razumjeli![]()
Naletoh na ovo neki dan Another Widget. Slično kao At a glance na pixelu. Vrijeme doduše nisam siguran kada i kak refresha kad je provider google awareness jer nije baš u syncu s aktualnim podacima.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
HRTmeteo nije widget, ali osim prognoze zasnovane na podacima DHMZ donosi još zanimljivih stvari: stanje na cestama, kamere HAK-a, snimku posljednje prognoze na HRT-u. U svakom slučaju vrijedi isprobat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks