Deinstalirao , obrisao,pošto mi je sa torenta na particiji,,E.. tu sam odrarovao foldere kao što ima slika na postu 20 .I Pa sam pokrenuo i instalirao u C ,,CityNavigatorEuropeNTU2018.20Update,, . I kada pokrenem mapsource prikaže mi da je zaključana CityNavigatorEuropeNTU2018.2 .U C,program data,garmin, maps,City Navigator Europe NTU 2018.20.gmap nemam ni jednu mapu. Da li treba da iskopiram ove mape iz torenta ,,Mappe Unlocked ,,mada su one otključane ? Može li pomoć
Treba da ih otkljucas pa tek onda provlacis kroz mapsource,a otkljucavanje ide ne znam na pamet a nisam sad u mogucnosti da nadjem zabiljesku,valda ce ti se neko javiti i objasniti.
Moras u u skrivenim mapama u nekoj naci garmin pa tu mapu pa pokrenuti otkljucavanje klikom na taj unloker,tako nekako ide,koliko me sluzi pamcenje.
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Tu i jeste problem , jer neznam gde je
e u tom grmu lezi zec !!
naime treba samo citati i razumjeiti sve je to vec opisano tu na forumu a i ovdije ;
Ljudi nista lakse od instalacije u mapsorce veceras sam kuci mogu ti namestiti da vidis kako to se radi.ako ti treba pomoc javise i napravicu ti
I tako malo pomalo
Ne treba nista da kopiras samo otkljucaj mapu sa tolkitom i stvar resena.za minut cu ti resiti sve
I tako malo pomalo
C,program data,garmin, maps, ,,City Navigator Europe NTU 2018.20.gmap,, .U taj folder kopirati odrarovan UnLockMapSource_v5.2.r tj UnLock MapSource.exe. pokrenuti ga i sačekati da sve završi i kada se pojavi u prozoru contune udariti enter i to je to.
Hvala svima na odgovorima
Kad pogledam pitanje koje si napisao izgubim volju za odgovorom , treba mi neko vrijeme da dešifriram tekst ,
mislim da bi trebalo poraditi malo na pismenosti . Jasno mi je da netko ne koristi "naša slova" možda ih nema
na tipkovnici , ali ovo pisanje izgleda očajno . Višak zareza , točki , povezane riječi , mala slova gdje bi trebala
biti velika . Uglavnom užas od pisanja , katastrofa .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pozdrav svima,
ima li neko fotografiju sa mapom istocne i zapadne Evropa sa ovog torrenta iz posta 17 ili 20?
Skinuo sam sliku uz torrent ali ne prikazuje nista kad otvorim. Za sever i jug prikazuje normalno.
Hvala.
Ne razumem kakvu fotografiju? Da li si mislio na img file? Mapa ti ne radi kada ubacis u uredjaj ili je nesto drugo problem.da li je unlocked img ili si pravio sam.napisi detaljno da ti mozemo pomoci
I tako malo pomalo
Ovo je katastrofa sto se tice ubacivanja mape u Garmin Drive 40. Kolega mi je napravio patch za nju i sad trebam stavit karte, konkretno kompletnu detaljnu Europu jer sam imao samo istocnu. Skinuo sam torrent iz posta 20. I tamo milijun fajlova. Pojma nemam kako to ubacit u navigaciju, sto instalirat, sto krekirat. Kad vidim kako neki nepregledno pisu izgubim volju za svim i sad mi je zao sto nisam uzeo neku navigaciju s detaljnom europom. Na starom nuvi 2495 samo sam jedan fajl zamjenio kad je izasla nova karta, a ovo je iskreno ubi boze. Molim za pomoć.
Zrmi@
to sto si kupio uredjaj pa onda po onima koji pisu nepregledno bacas drvlje nije bas shodno , a i sam kazes onda si trebao kupiti neki win ce sa njima je lakse
ali imao si vec garmine pa bi trebao imati nekog pojma u vezi ti novih garmina , normalno imas dozivotno update na tim uredjajima , e sad to sto bi ti htijeo jos druge mape i ostalo
poslije patch-a i to je ok , imas na forumu kolega walter66 i ostali su dosta o tom pisali samo treba pazljivo citati i po uputama raditi !!
ako i neuspijes mozda navratis u Retfalu pa cemo srediti !!
Tu navigaciju je trebalo patchirati i sad to imam i sve super. Obavio sam to bez problema. Staviti karte sada u nju na nacin koji sam prije radio je ocito nemoguce jel ne nalazim takav fajl vise. Ocito treba nesto preko tog mapsourca napravit, a ja to ne znam. Uputa bas za to nema. Treba se i karta otkljucat pa instalirat nesto i nije jednostavno. Ljut sam sam na sebe jer mi navigacija treba a nemam kako to instalirat. Sve je skinuto na pc, sve programe imam i sad samo treba to nekako otkljucati, instalirati i ubaciti u Garmin Drive 40. Kako neznam, ali tkoje voljan pomoci preko team viewera neka se javi. Hvala.
Racunaj zavrseno.opet navece kad budes kuci da to zajedno namestimo sve.u stvari kada ustanes javise na skype da vidimo sto ne slusa taj drive.posto smo patch spremili i mora da radi
I tako malo pomalo
Koju god kartu skinuo imam problem. Uredjaj je patchiran i vidi karte. Prvo mi nije jasno zasto preko mapsourca nemogu prebacit kartu cijelu u jednom komadu jer kaze da je fajl veci od 4GB. Ja imam karticu od 16GB. Nadalje ako ju i smanjim to 4GB te uspjesno otkljucam i uredjaj je vidi, kad odem na opciju kamo u navigaciji dobijem poruku: "kartografski podaci nisu dostupni". To mi se desava i kad stavljam preko mapsourca kartu i ako stavim otkljucani north i south gmapsupp.img na karticu. Uredjaj vidi kartu i nije zakljucana jer sam je otkljucao ali dobijem uvjek tu poruku kad odem na kamo. Naravno otkvacim kvacicu sa svoje karte u navigaciji. Jedino što mi radi je, ako preko mapsourca stavim manju kartu, kao sto sam probao tipa HR, SL, SR i BiH ( cca 350MB), onda uredjaj radi i kad odem na kamo. Sad dali je problem u nekim drzavam koje oznacim tj. da karta ne valja iskreno neznam. Moze pomoc?
Zrmi@
ako procitas post #40 , trebao bi uciniti kako pise u tom postu !?
Karta je neispravna. Sve preko 300MB ne radi.
ntu 2018.20 je. Neznam sto radim krivo ali sve je otkljucano. Vladan kaze da je ocito neispravna karta i da probam nt mape. Konkretno 2018.10. NIsam uspio skinuti one tvoje foldere tj kartu jer to je sporo ajme. Znaci moj uredjaj nuvi drive 40 je patchan i to je sve ok. Karta City navigator Europe ntu 2018.20 je otkljucana. Probao sam i s mapsourcom oznacavati karte i slati na sd te direktno staviti na sd u folder Garmin. Bez uspjeha. Kazem, uredjaj registrira kad nije otkljucana i ja nju otkljucam, ali kad odem na kamo pise mi poruka koju sam u postu iznad napisao.
pogledaj tu mozda pomogne !?
Napravi kartu u MS ili kopiraj NT 2018.10 , ako je "patchiran" mora radit , možda neće prihvatiti ove NTU 2018.20 , ne
znači ništa imaš NT ili NTU . Karte su identične samo što u NTU ima nekih dodataka više koji nisu bitni . To što je ova kao
novija pa se svi odmah "zalijepe" za nju i stavljaju na uređaje i one stare koji tu kartu ne podržavaju , u Tvom slučaju
odgovara , ali nešto ne štima ili sa "Patchom" ili kartom .
Skidam sad kartu koju mi je zuzo poslao u inbox.City Navigator Europe [Unicode] NT 2018.20 ali je podijeljeno u 6 dijelova i to ce bome potrajat jer je skidanje sporo. Ako ni s njom ne radi onda cu isprobat tu 2018.10. Nije da se zaljepim, ali opet ako ima najnovija htio bih nju, i naravno sa svim dodacima, ako mi vec to uredjaj podrzava. Sumnjam da nestima patch jer onda ne bih mogao staviti nista a da cita. Ali i to je moguce. Jer do 300MB veličine karti prenesene preko mapsourca sve radi ok. Preko toga ne. Nista kad skinem ovih 6 fajlova probat cu s njima pa javim.
@Zrmi
Problem je u "Patchu" , koliko znam Vladan stavlja samo NT karte , a negdje (GPS Power Forum) sam pročitao da univerzalni patch radi , ali samo na NT Maps .
Bookmarks