ako si skinuo komplet Q 2 2017 ili Q1 2017 treba biti i hrvatska , ili probaj od tih sto su sad gore maknuti (obrisati) recimo rusiu ili neku jos mapu pa ubaci hrvatsku !
ako si skinuo komplet Q 2 2017 ili Q1 2017 treba biti i hrvatska , ili probaj od tih sto su sad gore maknuti (obrisati) recimo rusiu ili neku jos mapu pa ubaci hrvatsku !
Skinija sam sta mi je walter posla. Sad gledam na kompu i nema hr.
Treba ubaciti samo jednu državu , HR u kojoj jesi , i ako navigacija proradi onda idu one druge koje stanu u Navigator , i
dali uopće ima dovoljno mjesta . Koliko sam shvatio uređaj nema SD karticu , da bi se Content folder prebacio na nju .
I nekako mi nije jasno ono gore Storage Card\ ... \CONTENT\/Map ili se varam . Trebalo bi biti ...\CONTENT\Map\
Zadnji uredio walter66 : 27-09-2017 u 19:55
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Moguce jer je ovo soft od ovog tipa
Vidis da imam tu basemap koju i vidim kad upalim navigaviju
Jel imate hrv?
Ovo mi treba: You have to find maps for igo software with fbl extesnsion
ok , makni (obrisi) one mape ostavi samo basemap i ubaci hr. map u content folder i poi u poi folder a license u folder licens pa probaj , za skinuti imas tu na forumu komplet Q1 ili Q2 2017 !
Svi torenti imaju HR na spisku
http://cafe.mobil.hr/threads/81735-i...2017.Q2-EUROPE
Ovao je slika sa jednog od Torrenta ! Mislim da sam Ti poslao link baš od ovoga !
Možda Torrent ni je završio skidanje , trebaš provjeriti ...
Ovo što je ovaj napisao nije dovoljno ako je poslao iGO Primo
"You have to find maps for igo software with fbl extesnsion "
Ovako izgleda Hrvatska za iGO Primo (post 44) :
![]()
Zadnji uredio walter66 : 26-09-2017 u 13:19
Poslao mi je tip i sad mu idem uplatit 30€
Mora sam ic pa nisam istraživa glasove i to, al karte rade. Stavija sam samo hr (zasad)
Ako neko bude tija mogu mu poslat sve, a moze sta i uplatit da ublazim trosak
![]()
Ne razumijem, jesi ti njemu platio 30€ da ti to napravi ili si ti ipak išao to sam raditi na svoju ruku? probaj na ovoj stranici, trebaju ti zadnje znamenke serijskog broja da bi dobio kod: https://www.onlineradiocodes.co.uk/renault-radio-codes
https://www.youtube.com/watch?v=73JXAePX5ac
Nasa sam ga preko youtuba. Javija mu se na fejs kaze da ima svoj program i da ce mi napravit da imam mape i jos gledanje videa i da to kosta 30€. Al placam tek nakon sta uspijemo. Poslao mi je sve fajlove koji su mi bili potrebni i preko poruka me vodija korak po korak. I sad kad sam uspija dobit navigaciju red je da platim covjeku (vec sam platio). Sad mi je poslao i poi koji trebam ubacit.
Koji download kliknut pokažu se tri ! Dobro za navući kakvo "Scheiße" u računalo , ako je slika onda podigni na neki link , ( https://imgur.com/ ili https://postimages.org/ )
PS : Ok , malo sam brzao s komentarom Sory !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnji uredio zuzo : 27-07-2018 u 13:47
sismis67@
ako procitas od prvog posta saznat ces zbog cega !!
Ne radi se ovdje samo o hrvatskim kartama , nego što su to karte od prije nekoliko godina , zastarjele su i nisu bile iGO nego neke druge .
Sad , ako je netko zadovoljan s takvim kartama , to je onda druga priča . Pogledaj ovdje nastavak na ovu Temu , možda Ti bude jasnije .
To je jako lijepo kolege se danimna sa tobom dopisivaju da ti pomognu i naprave navigaciju na tom tvom naviju i ti onda platiš 30 eura da bi to radilo a samo da si pazio i slušao isto si to mogao sam napraviti jer ti je bilo sve objasnito kako treba i na dlanu samo nisi slušao i ne bi morao ništa platiti.
Nesto mi je ocito promaklo jer su mi njih dva probala pomoc preko pm-a sa pronalaskom karata koje su mi trebale, a da je meni neko ode napisa kako mogu "hakirat" navigaciju, ja nisam upratio. Linkovi koji su bili po razno raznim forumima, meni nisu razumljivi. Jer se nekuzim u to i ako sta zapne, koga cu pitat? A kad zapne sta sa nekim ko ti objasnjava, odmah ti moze i pomoc. Tako da nisi u pravu nikako. I daj da vidim to sta mi je promaklo, bas da vidim jel trebam opet u okuliste (a mislim da trebam)
Hvala
Nije bitno trebaš li "okulistu" ili ne , promaklo bi ti da imaš i teleskop . U biti sve se svodi na problem kad si "zabrickao" uređaj pa se pojavio bijeli ekran .
Update uređaja si mogao napraviti preko one Renault stranice , a kod koji traži uređaj nakon od spajanja od baterije (napajanja) se moglo brže riješiti da
nisi imao straha od skidanja okvira i samog radija koje drži četiri TR20 vijka . Sve što si postavio u onoj drugoj Temi nikome u biti neće trebati , jer svi baš
ne zablokiraju uređaj . Dovoljno je bilo ubaciti program za navigaciju , koju nisi priložio , jer ne znaš , što se gdje nalazi , nisi nakon toliko našeg pisanja ni
shvatio koje i kamo idu karte . Na kraju si uspio nešto napraviti , ali opet izvan onoga što smo ja i kolege pisali . Onaj od kojega si kupio cijelu uslugu za 30€
morao ti je naplatit barem još 20€ , jer nisi radio kako je on napisao ili poslao podatke . Morao Ti je od blokirati "bijeli" desktop i zato si nanovo flešao uređaj .
Karte koje si stavio sa njegovog linka nisu dobre za naše područje "DALMATIA" , a nisam siguran dali Ti radi sve kako treba i jesi li rješio problem jezika ...
Što se tiče gledanja filmova i slušanja muzike to je imala Multimedija i prije nego si počeo čeprkati po njoj , odnosno kad si kupio auto od Tipa koji nije trebao
navigaciju . Sve u svemu Tebi sada to sve radi , a kako i dali će biti dobro nije bitno , glavno da si "uspija" , a to može onda svatko , ali ne ovako nego malo
pametnije i s puno manje muke . Za okulistu imaš vremena , i onako se čeka po nekoliko mjeseci za pregled , a za navigaciju čitaj malo po Forumima i možeš
pogledati još koji filmić na YouTube .
Totalno si u krivu, al sam navika na pametovanje. Forumi i jesu u principu lokacije za pametovanje.
Nemam pojma kako ti mislis da sam ja apdejta uređaj kad je update napravljen preko renaualtove str i prije nego sam stupija u kontakt s njim.
Kod necu komentirat jer si tu u pravu.
Tut koji sam ja plagira/prevea nije tut kad se zbrika uređaj nego tut za ubacivanje karata u vec postojecu navigaciju (a ti si napisa da taj tut nije potreban jer nece bas svi zbrikat uređaj???). Kad se ekran zabjelija, zabjelija je u momentu kad su windowsi bili u koristenju, a on mi je reka da odspojim bateriju jer je ekran i dalje bio bijel nakon gasenja auta.
A ovo da nisam radio kako mi je on rekao, samo se mogu nasmijat. Pa ja nemam pojma o tome, sta cu ja radit na svoju ruku? Al svaka cast vidoviti milane, kad znas sta mi je on pisa a sta sam ja radija.
A naveo si dosta neistina, al to je na tvoju dusu
Stoj mi dobro, Milane
Zadnji uredio Android-split : 28-09-2017 u 16:22
Nisam ja vidovit , i Ti nisi prvi koji je "zbrickao" uređaj , ima još takvih sličnih "bisera" ...
Lijepi pozdrav , Marinko
Bookmarks